cbr600RR Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 βγαλε το κρανος.. δε χρειαζετε να το φορας οταν μιλας μεσο κομπιουτερ... ευχαριστουμε παντως..
Wandex Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δεν θέλω να εκφέρω γνώμη. Νοιώθω ότι έχει ξεφύγει. Έχουμε και την Πάνια τώρα στην καθυστερημένη εκπομπή της να σχολιάζει. Άρε σε ΛΑΘΟΣ άνθρωπο έπεσε η σφαίρα.
sheik Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Ρε παιδια ελεος, βγαινουμε λεμε την αποψη μας και δεχομαστε πυρα, ο αλλος λεει ειστε ζωα, ο αλλος δεν εχετε μυαλο ειστε ηλιθιοι και παει λεγοντας. Ηρεμηστε, εγω πριν ειπα την γνωμη μου γιατι αυτο νιωθω.Ουτε εθιξα κανεναν ουτε τιποτα. Φιλε exarxeia_city, δε πιστευω φυσικα πως εχει κατι μαζι μου, πως να εχεις αλλωστε, αλλα αντι να πεις αυτο που ειπες παραπανω το οποιο δεν σε τιμα καθολου, ας εκανες τον κοπο να απαντησεις ηρεμα κι ωραια. Οχι οτι θα μου αλλαζες αποψη, αλλα ετσι ειναι ο διαλογος. Αφηστε τους χαρακτηρισμους επιτελους..
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Από την στιγμή που γράφει ο άλλος ότι τα θελε ο κώλος του και εσύ τον επικροτείς με το "έτσι και περισσότερο!" τι άλλο θα μπορούσα να πω ;
Deorum Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Οπώς και να έχει, το χάνουν το δίκιο τους οι αναρχικοί. Αυτή την στιγμή η Αθήνα έχει γίνει πο&τ@ν@, δεκάδες μαγαζία είναι λεηλατημένα και πάει λέγοντας. Αν έχει ευθύνες ο αστυνομικός να πληρώσει. Να τα σπάνε όλα σε όλη την ελλάδα (και όχι τώρα, εδώ και τόσα χρόνια...) δεν γίνεται τίποτα. Δικαιολογίες ψάχνουν και το ξέρουμε, για να έχουν και ένα μικρότερο μέρος της κοινής γνώμης μαζί τους. Αγανάκτησαν τώρα τα καλόπαιδα και βγήκαν να διαμαρτυρηθούν. Όταν εκεί στα εξάρχεια, δίπλα στο πολυτεχνείο, έχει καμια 200ριά πρεζόνια και πέφτουν κάθε βράδυ κάτω σαν τις μύγες απο την ηρωίνη, δεν βγήκε κανείς να διαμαρτυρηθεί για την μνήμη τους.
sheik Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Από την στιγμή που γράφει ο άλλος ότι τα θελε ο κώλος του και εσύ τον επικροτείς με το "έτσι και περισσότερο!" τι άλλο θα μπορούσα να πω ; To "τα'θελε ο κωλος του" το εγραψα εγω. Αν διαβασεις ολοκληρο το ποστ μου,ισως πιασει το σκεπτικο μου. Ειτε το πιασεις ειτε οχι, οφειλεις να με σεβαστεις, υπαρχουν ενα εκατομμυριο αλλα που μπορουσες να πεις, και συ μου λες οτι δεν βρηκες τιποτε αλλο να πεις εκτος απο το παραπανω? Κι ετσι για εγκυκλοπεδικους λογους, ΝΑΙ, εστω κι αυτο το λιγο μυαλο που λες οτι εχω, ειναι πολυ περρισοτερο απο αυτο που εχουν οι μαγκες που αυτη τη στιγμη εχουν καταστρεψει την μιση Αθηνα.
teo64x Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Ούτε εγώ είμαι αναρχικός (far from it, in fact) αλλά δε χρειάζεται να είσαι αναρχικός για να λυπάσαι για έναν άνθρωπο που χάθηκε. Απλά άνθρωπος χρειάζεται να είσαι. Αλλά φαίνεται ότι ούτε αυτό μας βρίσκεται πολύ. Από την στιγμή που γράφει ο άλλος ότι τα θελε ο κώλος του και εσύ τον επικροτείς με το "έτσι και περισσότερο!" τι άλλο θα μπορούσα να πω ; Ίσως να είναι η πρώτη φορά που συμφωνώ μαζί σου...
Deorum Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Εγώ ξέρω ότι με αυτά και αυτά έχουν γίνει μπούληδες οι μπάτσοι. Μην συλαμβάνοντας κάποιον του στραμπουλήξουν το χέρι. Μήν σηκώσουν το όπλο. Μετά θα λέτε (όπως τώρα στην αθήνα) τι κάνουν κάθονται και κοιτάνε. Κανείς δεν τολμάει να αναλάβει την ευθύνη να πάρει πρωτοβουλία, σου λέει και αν με κράξουν... και αν γίνει στραβή... άστους δεν βαριέσαι. Γιατί να σταματήσω τον κακοποιό που ληστεύει/καίει/σκοτώνει. Και αν γίνει καμιά στραβή και σκοτωθεί κανείς (εγώ, ο κακοποιός, ένας περαστικός). Άστο Γ22@μ@ το, να χάσω και την δουλειά μου, να μπλέκω με δικαστήρια. Και μετά λέμε που είναι η αστυνομία. Αστυνομία που δεν μπορεί να επιβληθεί δεν είναι αστυνομία.
g1annis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Για τους ξεφτίλες που λένε ότι λένε ας πάνε στο you tube να δούνε το παρακάτω βίντεο. Είναι η στοιγμή της δολοφονίας. Να βγούνε ώρα τα τσουτσέκια που λένε για επίθεση στους μπάτσους και να μιλήσουνε. Στο βίντεο φαίνεται καθαρό ότι οι μπάτσοι είναι χαλαρώτατοι, δεν κάθεται όρθιος χαλαρά κάποιος που δέχεται ξύλα, μολότωφ και ότι άλλες παπαριές γράψατε. Οι τύποι πυροβολούν άνετοι, και φεύγουν, ακόμα πιο άνετοι. Όσοι ξέρουν την περιοχή καταλαβαίνουν που είναι τραβηγμένο το video, έξω στη κάτω γωνία του πάρκινγκ.
Lighter122 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Ούτε εγώ είμαι αναρχικός (far from it, in fact) αλλά δε χρειάζεται να είσαι αναρχικός για να λυπάσαι για έναν άνθρωπο που χάθηκε. Απλά άνθρωπος χρειάζεται να είσαι. Αλλά φαίνεται ότι ούτε αυτό μας βρίσκεται πολύ. Και μονο το γεγονος οτι ακετα ατομα εδω μεσα βγαινουν και λενε "καλα να παθει που σκοτωθηκε" μου φερνει αηδια. Ο αλλος λεει οτι θα τον σκοτωνε ο ιδιος αμα του πειραζε το αμαξι του. Εκει εχουμε καταντησει? Η μονη λυση ειναι ο θανατος? Αδιαφορουμε τοσο πολυ για μια δολοφονια απο προθεση, οπως φαινεται απο τις δηλωσεις των αστυνομικων? Ποιο ειναι το επομενο βημα? Αρχιζουμε και οπλοφορουμε και εμεις και οποιος μας φαει το παρκινγκ βαραμε στο ψαχνο? Αμα μας βριζουν τον βασανιζουμε κιολας λιγο πρωτα πριν τον σκοτωσουμε? Δεν παμε καλα μου φαινεται...
Lucifer Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Χμ, αρχικά χαλαρώστε, δεν προλαβαίνω τα μπαν. Κρίμα είναι να κλειδωθεί, θα χάσουμε σε νούμερα. Επί του θέματος, ακούστηκαν γενικά διάφορες απόψεις, άλλος λέει πως αν έβλεπε μια ομοβροντία μολότωφ και αυτός το ίδιο θα έκανε, άλλος λέει πως επειδή ήταν μικρός και δεν καταλάβαινε τι έκανε, γι' αυτό δεν τον λυπάται, άλλος λέει πως οι μπάτσοι τρώνε μικρά παιδιά και έχουν τατουάζ τον Μητσοτάκη και άλλοι λένε πως γι' αυτό η αστυνομία δεν υπάρχει και είναι μπούληδες, επειδή όταν χρειαστεί να πυροβολήσουν έναν 16χρονο, κωλώνουν. Εγώ με τη σειρά μου θα ήθελα να πάρω την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας, πρώτον γιατί, με το συμπάθειο, αν ήταν ο κολλητός κάθε ινσόμνιακ εκεί, τότε πρέπει να ήταν γύρω στα 8.433 άτομα στη Τζαβέλλα εκείνο το βράδυ και δεύτερον γιατί είναι ό,τι πιο επίσημο έχουμε. Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, όπως δημοσιεύεται στο flash.gr: Ανακοίνωση ΕΛ.ΑΣ Το Αρχηγείο εκφράζει την βαθιά οδύνη για το περιστατικό που έλαβε χώρα στην περιοχή των Εξαρχείων, από το οποίο επήλθε ο θάνατος ανήλικου ημεδαπού και για την πλήρη διαλεύκανση των συνθηκών, ζητήθηκε από την Εισαγγελία Πλημ/κών Αθηνών η διενέργεια προανάκρισης από τρεις (3) Εισαγγελείς. Κατά τους ισχυρισμούς των Ειδικών Φρουρών- οι οποίοι βεβαίως θα ερευνηθούν αρμοδίως ως προς την ακρίβειά τους- το περιστατικό συνέβη ως εξής: Περί την 21.00 ώρα της 6/12/2008 περιπολικό αυτοκίνητο του Αστυν. Τμήματος Εξαρχείων στο οποίο επέβαιναν δύο (2) Ειδικοί Φρουροί δέχθηκε επίθεση στη συμβολή Χ. Τρικούπη και Ναυαρίνου, με ρίψη αντικειμένων από τριάντα (30) άτομα περίπου. Μετά την αρχική επίθεση, το πλήρωμα του περιπολικού στάθμευσε το αυτοκίνητο επί της οδού Χ. Τρικούπη (πλησίον αστυν. δύναμης) και κατευθύνθηκαν πεζή προς τους επιτιθέμενους για την σύλληψή τους. Οι συγκεντρωθέντες, πάντα κατά τους ισχυρισμούς των Ειδικών Φρουρών, επιτέθηκαν εκ νέου στους δύο Ειδικούς Φρουρούς, οι οποίοι αντέδρασαν: ο μεν ένας δια ρίψεως χειροβομβίδας κρότου- λάμψεως, ο δε άλλος με χρήση του υπηρεσιακού του όπλου πυροβολώντας τρεις φορές, με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό του ανηλίκου, που μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός Που αναφέρεται ο ουρανός γεμάτος βιβλικά φλεγόμενες μολότωφ; Δύο άτομα με όπλα γυρνάνε να συλλάβουνε τριάντα. Εγώ λέω πως πήγανε απλώς να πουλήσουνε τσαμπουκά, αλλά μην είμαι απόλυτος, πείτε μου πότε έχει ξαναγίνει αυτό. Που αναφέρεται εκπυρσοκρότηση; Ή βολές δυο στον ουρανό, μισή στο δέντρο και μια στο φεγγάρι; Έλα, 'νταξ. Κανείς δεν είπε πως δεν πρέπει να πεθάνουν όλοι, μπάτσοι και τσογλάνια, όλοι στο φούρνο, αλλά μη τρώμε και αμάσητη ό,τι παπαριά μας πουλάνε. Καταλαβαίνω πως πολλοί θα θέλανε (και δε το λέω επικριτικά) να είχε ελαφρυντικά ο μπατσούλης, αλλά δεν έχει, πως θα γίνει δηλαδή. Και εγώ Μπάγερν είμαι αλλά παραδέχομαι πως με τέτοιο τερματοφύλακα, δε βλέπουμε προκοπή. Και ξαναλέω, χαλαρώστε.
g1annis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Και κάτι ακόμα για τους ξεφτίλες που ανοίγουν το στόμα τους και βρωμάει το forum: Ο πιτσιρικάς ήταν άσχετος με όλη την ιστορία και ΔΕΝ είχε ΚΑΜΙΑ σχέση με τον αντιεξουσιαστικό χώρο. Αυτό δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω, πάντως έτσι λέει το χαφιεδοsite του Τριανταφυλλόπουλου http://zougla.gr/
Tenshi Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Και κάτι ακόμα για τους ξεφτίλες που ανοίγουν το στόμα τους και βρωμάει το forum: Ο πιτσιρικάς ήταν άσχετος με όλη την ιστορία και ΔΕΝ είχε ΚΑΜΙΑ σχέση με τον αντιεξουσιαστικό χώρο. Αυτό δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω, πάντως έτσι λέει το χαφιεδοsite του Τριανταφυλλόπουλου http://zougla.gr/ Μήν χαλάς την ζαχαρένια σου για άτομα που κοστολογούν μια ανθρώπινη ζωή για 2 αυτοκίνητα και 5 πλαστικούς κάδους.Τσάμπα η φαία ουσία
Steven Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Πράγματι η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας στέλνει στον αστυνομικό κατευθείαν μέσα! Αλλά και πάλι είναι πολύ νωρίς Ας περιμένουμε να γίνει πρώτα η έρευνα. Και στην τελική το πιο εύκολο πράγμα είναι να βρούνε αν πραγματικά επιτέθηκαν στους αστυνομικούς. Τι διάολο, οι μολότωφ και τα κατεστραμένα περιπολικά δεν εξαφανίζονται... Το video τι ακριβώς μας δείχνει πέρα απο μερικούς γερμανούς με το κινητό τους που τραβάνε τον ήχο των πυροβολισμών? Ε και αφου το λεει ο Τριανταφυλλόπουλος... Btw. o Rensing είναι μια χαρά. Έχω αλλάξει την άποψη μου 180 μοιρες απο την αρχή της χρονιάς. Δεν είναι Kahn αλλά αυτή τη στιγμή παίζει πάνω του μετρίου. Έτσι όπως λοιπόν τα φαινόμενα απατούν στη bayern μπορεί να ισχύει και το ίδιο στη χτεσινή υπόθεση...
cbr600RR Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Για τους ξεφτίλες που λένε ότι λένε ας πάνε στο you tube να δούνε το παρακάτω βίντεο. Είναι η στοιγμή της δολοφονίας. Να βγούνε ώρα τα τσουτσέκια που λένε για επίθεση στους μπάτσους και να μιλήσουνε. ασφαλως αστειευεσαι τωρα ε? μιλαμε για ντοκουμεντο.. ! η αληθεια πια ελαμψε! τελειωσε το θεμα πια.. το βιντεο αυτο εριξε φως σε ολα τα ερωτηματα.. ασε μας ρε φιλε απο που το ξεθαψες αυτο .. απο κανα indy*chicken*media?? Και κάτι ακόμα για τους ξεφτίλες που ανοίγουν το στόμα τους και βρωμάει το forum: Ο πιτσιρικάς ήταν άσχετος με όλη την ιστορία και ΔΕΝ είχε ΚΑΜΙΑ σχέση με τον αντιεξουσιαστικό χώρο. Αυτό δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω, πάντως έτσι λέει το χαφιεδοsite του Τριανταφυλλόπουλου http://zougla.gr/ αναφερεις κατι ΠΟΥ ΔΕΝ μπορεις να επιβεβαιωσεις .. δλδ δεν ξερεις ουτε εσυ ..!!! και φυσικα το χαφιεδοσιτε το κοροιδευεις αλλα οπως βλεπω εκει μεσα χωμενος εισαι.. οτιναναι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.