akpe Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Χωρίς λόγια. Πάνω που έλεγα πως δεν μπορεί να υπάρχουν άτομα που να βλέπουν τα παιδιά τους σε επεισόδια και να επικροτούν. Που να φτάσει το παιδί 15 χρονών και να του κάνει το ίδιο του το σπίτι μπουρδέλο. Γιατί μόνο έτσι μαθαίνουν μερικοί.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 BaLsAmoMenos, μην λησμονείς ότι όλα τα γουρούνια την ίδια μούρη έχουν. Αν επιτρέπετε πόσο ετών είσαι; Γιατι να μην επιτρεπεαι. Δεν ειμαι 60 οπως ο Κιλλικ αλλα 20. Εσυ αν επιτρεπεται παντα?
tsavi1991 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Κάηκε το μαγαζάκι του κυρΑντώνη όμως, που έχει τρία παιδιά να μεγαλώσει, και τώρα πρέπει να πουλήσει το σπίτι του, για να ξαναφτιάξει το μαγαζάκι του. κυρΑντώνη, πιστεύω πως εσύ πρέπει να αποζημιωθείς. Αλήθεια το λέω. Χρήματα υπάρχουν, και πρέπει να σου δοθούν, και άδικα κάψανε το μαγαζάκι σου μερικοί μαλάκες. Θα μιλήσω για αυτούς αργότερα, ή όχι, πάντως είναι μεγάλοι μαλάκες που κάψανε το μαγαζί σου, κυρΑντώνη, χωρίς ίχνος ειρωνίας. Συνειδητοποιείς όμως, κυρΑντώνη πως εσύ, και χιλιάδες άλλοι κυρΑντώνηδες, που είστε στη λεπτή γραμμή της φτώχιας και του εξευτελισμού, αντιλαμβάνεσαι κυρΑντώνη μου, πως και ΕΣΥ όπλισες το όπλο του ειδικού φρουρού που σκότωσε τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο; Μπορείς να καταλάβεις πως το δικό σου μερίδιο της ευθύνης για το γεγονός δεν είναι απλά υπαρκτό, αλλά συνάμα ΤΕΡΑΣΤΙΟ; Γιατί όσο εσύ, κυρΑντώνη, και μερικά εκατομμύρια όμοιοι με εσένα συνεχίζετε να στηρίζετε κυβερνήσεις αυτού του τύπου, μετά από όλα όσα ΒΙΩΝΕΤΕ από κυβερνήσεις τέτοιου τύπου, μην περιμένεις κυρΑντώνη να κάτσω μπροστά από τη βιτρίνα σου να την υπερασπιστώ. Είσαι μια παράπλευρη απώλεια, αλλά εγώ αυτές τις μέρες ασχολούμαι με τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου από ένα όργανο του κράτους που ΕΣΥ ψήφισες. Μπορώ να καταλάβω το δράμα της απώλειας της προσωπικής σου περιουσίας που βιώνεις αυτή τη στιγμή, αλλά ειλικρινά, αυτή τη στιγμή με απασχολεί κάτι πιο σημαντικό : Η απώλεια της ανθρώπινης ζωής ενός ανθρώπου στα δεκαπέντε του, και οι λόγοι αυτής. Και ένας από τους λόγους, είσαι και εσύ. Κάνε τον απολογισμό σου, όσο είναι καιρός. Firewalker, τσέκαρε τι εννοώ. δεν το ειχα σκεφτει ετσι ισως εχεις καποιο δικιο
firewalker Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Γιατι να μην επιτρεπεαι. Δεν ειμαι 60 οπως ο Κιλλικ αλλα 20. Εσυ αν επιτρεπεται παντα? Είναι στο προφιλ μου.
gf030 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 paredwse, μια απορια: Πως τον ανεχεστε και δεν τον εχετε διαγραψει ακομα? Ο τυπος εχει κανει τα απιστευτα, δερνει, πηδαει μαντρες, το παιζει αντρακλας... για τον Alexis λεω ντε....
Filos19 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 paredwse, μια απορια:Πως τον ανεχεστε και δεν τον εχετε διαγραψει ακομα? Ο τυπος εχει κανει τα απιστευτα, δερνει, πηδαει μαντρες, το παιζει αντρακλας... για τον Alexis λεω ντε.... ξέχασες το πιο σημαντικό, αυτομπουκετιάζεται για να ενοχοποιεί τη γυναίκα του η οποία ρωτάει ποιο είναι το τηλέφωνο του 100 για να κάνει καταγγελία!!
axaxouxas Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 δεν το ειχα σκεφτει ετσι ισως εχεις καποιο δικιο Στο μονο πραγμα το οποιο συμφωνω απο ολο αυτο το κειμενο ειναι το ακολουθο ..... Αν ήμουν διοικητής των ΜΑΤ, θα είχα παραιτηθεί. Αν όλοι οι μπάτσοι δεν είναι μαλάκες, θα έπρεπε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ένας, από ευθιξία, να παραιτηθεί. Ούτε μισός. Αν ήμουν αρχηγός της αστυνομίας, θα είχα παραιτηθεί. Αν ήμουν υπουργός δημοσίας τάξης, θα είχα καταθέσει την παραίτησή μου τόσες φορές, ώστε να γίνει τελικά δεκτή. Μετά θα είχα φύγει από το κόμμα. Αν ήμουν κυβέρνηση, θα είχα παραδώσει την εξουσία. Αλλα εδω μπαινουν και τα εξης ερωτηματα ...... και δεν απευθυνονται στον tsavi1991 1ον . Αυτος που θα αναπληρωνε το κενο του παραιτηθεντος ΠΟΙΟΣ θα ηταν και με ποια κριτηρια θα αναπληρωνε τον προηγουμενο ? 2ον . Πως μπορεις και με ποιο δικαιωμα θα αλλαξεις το μυαλο του καθε ΚυρΑντωνη ? 3ον . Μηπως τελικα ενδιαφερεσαι κι εσυ για το δικο σου συμφερον ? και οχι για το κοινο συμφερον ? 4ον . Πως θα μπορουσε να αλλαξει η νοοτροπια ενος εθνους ? οταν το 75% των ψηφοφορων παει (ξερουμε που) Εγω προσωπικα εχω παψει προ πολλου να ασχολουμαι με κομματικα ποσον μαλιστα και να ψηφιζω Ελπιζω να μην φαω παλι μπαν για κομματικους λογους εεεεεε ? Καταλαβαινει κανεις οτι χθες το μεσημερι που γυριζα σπιτι ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ με ταξι..... δυο πιτσιρικια ηταν δεν ηταν μεχρι 8-9 ετων ΠΕΤΑΞΑΝ ΧΑΛΙΚΙΑ (ΕΥΤΥΧΩΣ) στο ταξι φωναζοντας ειμαστε ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ? Τα συμπερασματα δικα σας
slipknot Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Ναι αλλά παραμένει ενάρετος. εντιτ:ο κούγιας
vastravoud Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Ο διοικητής των ΜΑΤ γιατί να παραιτηθεί;
BaLsAmoMenos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Ο διοικητής των ΜΑΤ γιατί να παραιτηθεί; Γιατι να μην παραιτηθει?
leftermann Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 έλα ντε; Εδώ δεν έχει παραιτηθεί ποτέ κανένας, ο αρχι-ματ θα παραιτηθεί;
vastravoud Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Θέλω να πω, συνηθίζουμε να ζητάμε να παραιτούνται οι πάντες, αμέσως. Προσωπικά προτιμώ τις ψύχραιμες λύσεις. Κοιτάμε τα γεγονότα, ηρεμούν, και μετά αποδίδουμε τις ευθύνες εκεί που πρέπει. Όχι να ζητάς να παραιτούνται οι πάντες, έτσι αδιάκριτα.
Deorum Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Ο διοικητής των ΜΑΤ περιμένει εντολές απο τον ανώτερο του. Δεν πέρνει αυτός την απόφαση κάντε έφοδο ή μην την κάνετε. Ή καλύτερα να αναδιατυπώσω. Σε αυτή την φάση που τον κοιτάει όλη η ελλάδα δεν πέρνει την πρωτοβουλία αν δεν υπάρχει πολιτική εντολή. Του είπαν να κάνει την πάπια, την κάνει. Γιατί να παραιτηθεί?
vastravoud Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δε μιλάω μόνο για τον συγκεκριμένο, αλλά γενικά! Αν στη δουλειά μου ένας υπάλληλος κάνει μια μαλακία χοντρή, θα απολύσω αμέσως και τον προϊστάμενο του, έτσι απλά; Οι μάνατζερ (εντός ή εκτός εισαγωγικών) κρίνονται από τη συνολική τους απόδοση σε βάθος χρόνου
BaLsAmoMenos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Παραθετω μονο αυτο : [email=http://www.tvxs.gr/v1407]http://www.tvxs.gr/v1407[/email] Συγνωμη, αλλα ειναι σημαντικο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.