bandito Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Καλέ μου φίλε (και το ξέρεις ότι το γράφω εννοώντας κάθε λέξη), με κάλυψε η απάντηση του liopyr: Συμπληρώνω: Ως προς τους δημοσιογράφους, προσωπικά δεν μπορώ να τους απορρίψω όλους. Ο Σταύρος Θεοδωράκης έκανε χθες (ή προχθές) βράδυ μια εξαιρετική εκπομπή, ευτυχώς που μου'χει κόψει και πήρα στους γονείς ένα DVD-recorder και την έγραψαν, την είδα πριν από λίγο. Πραγματικά χαίρεσαι να βλέπεις τέτοιους δημοσιογράφους. Το ίδιο θα πω και για μερικούς στον συγκεκριμένο σταθμό: νηφάλιοι, αξιοπρεπέστατοι, χωρίς περιττούς χαρακτηρισμούς για κανέναν. Οπότε δυσκολεύομαι να τους απορρίψω. Σίγουρα δεν βλέπω τηλεόραση πλέον και, ευτυχώς, έχω γλυτώσει από τις λέρες. Αλλά δεν μπορώ να τους τσουβαλιάζω όλους μαζί με εισαγγελάτους και τράγκες και βερύκιους και λοιπούς. Δεν ζούμε σε δυαδικό σύστημα. Απάντησα σε αυτό που έγραψε ο liopyr και ανταπάντησε λέγοντας οτι δεν έχω άδικο. Στις μέρες μας καθεστωτικά και αντικαθεστωτικά δεν έχουν μεγάλες διαφορές, τι λες; Ο Θοδωράκης, ο Τσίμας, ο έτσι και ο γιουβέτσι σε σκηνοθετημένες εκπομπές με αρχισυνταξία και μοντάζ μπορεί να είναι νηφάλιοι και μερικές φορές να τους βγαίνει και το αντικειμενικό. Ο "το έχω δαγκώσει 3 ώρες μεσα στο ψοφοκρυο και ακόμα είδηση δεν εχω βγάλει" ρεπορτερ που το μόνο κομμάτι της συνολικής εικόνας που βλεπει είναι 10 μετρα μπροστά και 10 μέτρα πισω απο την γωνία που την έχει στήσει είναι εν δυνάμει ικανός να πει οτι βλακεία μπορείς να φανταστείς. Απο το οτι είδε κουκουλοφόρους να κρύβονται πισω απο τα ματ μέχρι οτι είδε την Μενεγάκη με κράνος να πετάει ενα ταψί ιμαμ μπαϊλντί στο κεφάλι του Ψωμιάδη. Στους σεισμούς του 99 θυμάμαι ρεπορτερ να περιγράφει κτίριο με κλίση 45 μοιρών και πενταόροφη πολυκατοικία να την κάνει 40 μέτρα. Όσο για το δυαδικό. Χμμμ, γιατι έχω την εντύπωση οτι τις τελευταίες μέρες το μόνο που βλέπω είναι μηδενικά και άσσους; Ο Hamurabi (λέμε τώρα) π.χ πιστεύει οτι όσοι δεν πηγαίνουν στην εκκλησία την Κυριακή είναι τρομοκράτες και πρέπει να τους πυροβολάμε. Σπεύδει και να βάλει είδηση για τον εξοστρακισμό της σφαίρας, είναι σίγουρος οτι ο μπάτσος δεν φταίει. Ο sotirakis (λεμε τώρα) πιστεύει οτι όλοι οι μπάτσοι είναι ανθρωπόμορφα κτήνη που δέρνουν παππουδες και σκοτώνουν δεκαπεντάχρονα. Είναι σίγουρος οτι ο μπάτσος έριξε. Ο antreaslam (λέμε τώρα) πιστεύει οτι όλοι όσοι εχουν κατάστημα στην Στουρνάρη είναι ζάμπλουτα αιμοδιψή καθίκια που εκμεταλλεύονται τους υπαλληλους τους και καλά να πάθουν που τους έκαψαν τα μαγαζιά και είναι σίγουρος οτι ο μπάτσος έριξε. Για ποιόν δυαδικό κόσμο λες;
Wandex Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Ε ναι, όχι λαικά είδωλα αμφιβόλου ποιότητας που έχουν αναδειχτεί από τα ΜΜΕ.Του πνευματικού είναι είπαμε.
insomniaK Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Ε ναι, όχι λαικά είδωλα αμφιβόλου ποιότητας που έχουν αναδειχτεί από τα ΜΜΕ. Η ελευθεροτυπία σήμερα πχ έχει 3-4, εκτός κι αν εννοείς το Μίκη.
firewalker Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Ε ναι, όχι λαικά είδωλα αμφιβόλου ποιότητας που έχουν αναδειχτεί από τα ΜΜΕ. Πλάκα κάνεις; Δεν τον είδες; Στο άδειο θέατρο με τα κόκκινα καθίσματα; Επίσης μίλησε και Χ. Ξηρός.
freedubus Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Η ελευθεροτυπία σήμερα πχ έχει 3-4, εκτός κι αν εννοείς το Μίκη. Σήμερα. Πάλι καλά. Σχολίασαν το συμβάν του φόνου ή τα επεισόδια ομως; Υ.Γ. Καλά ο Μίκης το ξέρω, από την Κυριακή το πρωί :Ρ φιρεγουκερ: ΚΑΙ ο Σ. Ξηρός
liopyr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δεν είναι ατυχής γιατί η μλκεία του ενός κακοχαρακτηρίζει έναν ολόκληρο κλάδο. Το ξέρεις και ο ίδιος, είμαι σίγουρος, πως δεν πρόκειται για μαλακία ενός, ούτε για ένα τυχαίο μεμονωμένο περιστατικό. Είναι ένα επαναλαμβανόμενο σκηνικό, με την στεγνή συγκάλυψη του κράτους. Δεν λέω πως όλοι οι αστυνομικοί είναι λέρες-γουρούνια-δολοφόνοι. Υπάρχει μία (δυστυχώς) μεγάλη μερίδα ανάμεσά τους που δρα άκρως φασιστικά καθημερινά. Έχει αναφερθεί τόσες φορές που έχει γίνει κλισέ, αλλά θα το επαναλάβω. Η δολοφονία του πιτσιρικά δεν είναι η αιτία της έκρηξης. Είναι η αφορμή. Αυτό που θέλω να πώς είναι οτι γίνονται τόσες δεκάδες μλκειες κάθε μέρα και κανέις δεν νοιάζεται. Πολύς κόσμος νοιάζεται για μαλακίες που γίνονται καθημερινά. Απλά τους μετανάστες που εντελώς τυχαία "εξαφανίζονται" σε αστυνομικά τμήματα δεν τους αναφέρει το γυαλί. Ούτε αυτούς που νοιάζονται γι'αυτούς φυσικά. Πρώτα θα τα βρεις στο youtube, και μετά στις ειδήσεις... Αλλα το κόλλημα μερικών με την αστυνομία είναι ανεπανάληπτο. Προσωπικά δεν έχω τις καλύτερες αλλα ούτε και τις χειρότερες εντυπώσεις.Οι περισσότεροι ΔΕΝ κάνουν τη δουλειά τους όπως και οι περισσότεροι δημόσιοι υπάλληλοι. Αστυνομική βία έχω ζήσει γηπεδικά κάποτε αλλα όχι αδικαιολόγητα όταν τα δικά μας ζώα πετούσαν τα κέρατα τους στο γήπεδο. Αν δεν είναι η δουλειά της αστυνομίας να καταστείλει και να ρίξει και καμία. Ποιά είναι; Να τους πεί. "Αν έχετε την καλοσύνη σταματήστε λίγο να πετάτε μολότοφ γιατι δεν είναι σωστό"; Really? Όσο για την αστυνομική βία που λές. Κανένας δημήτρης/βασίλης (μπάτσος) δεν θα βγεί να κλωτσάει δεξιά και αριστερά. Αν η βία είναι εν μέσω επεισοδίων όπου διακυβέυονται κοινωνική ηρεμία/περιουσίες καλά θα κάνουν να ρίξουν και καμία. Αυτή η "καμμία" είναι σφαίρα στην περίπτωσή μας, και σκότωσε ένα παιδάκι. Πολλοί Δημήτρηδες-Βασίληδες (μπάτσοι) κυκλοφορούν με την εξουσία τους και κλωτσάν αριστερά. (δεξιά μάλλον δεν κλωτσάνε). Κανένας (με την ίδια λογική) δεν ξεκίνησε να πετάει μολότωφ για τον χαβαλέ του. Για κάθε δράση υπάρχει και μία αντίδραση. Στην μία πλευρά έχουμε ανθρώπους που υπηστηρίζουν μία ιδέα-ιδεολογία (καλή ή κακή), συχνά μαθητές-φοιτητές, συνήθως μορφωμένοι. Από την άλλη έχουμε ένα σώμα ασφαλείας, στο οποίο συχνά μπαίνουν κάποιοι που έχουν μόρια επειδή υπηρετήσαν σε ειδικές δυνάμεις. Σκέψου με την πιο απλή λογική. Ποιος είναι πιο επιρρεπής στην βία, γιατί τον έβαλαν σε αυτή τη θέση, και προχωράμε και πιο βαθειά...
tampatas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Τα γεγονότα σχολίασε ο Μίκης Θεοδωράκης Δ Η Λ Ω Σ H Πίσω από το χέρι του θύτη, που έκανε αυτό το απαίσιο έγκλημα που μας συγκλονίζει, κρύβονται οι πραγματικοί ηθικοί αυτουργοί, δηλαδή το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας, που ανέχεται χρόνια τώρα την εκτροφή και τη γιγάντωση παράλογων και εγκληματικών καταστάσεων, που ξεκινούν από κέντρα σκοτεινά, όμως ορατά από όλους. Αν θέλουν οι διάφοροι αυτόκλητοι ηγήτορες και διαμορφωτές της κοινής γνώμης να κοροϊδεύουν εαυτούς και αλλήλους και όλοι μαζί τον ελληνικό λαό είτε από φόβο είτε από υπολογισμό είτε από ανομολόγητα κίνητρα, ας το κάνουν. Εγώ όμως θα πω την αλήθεια, όπως την βλέπω και όπως νομίζω ότι την βλέπει η συντριπτική πλειοψηφία του λαού μας. Σταματήστε πια αυτό το βρώμικο και επικίνδυνο παιχνίδι με τους κουκουλοφόρους και τα ΜΑΤ, που μόνο αίμα, δάκρυα και καταστροφές προσφέρουν στον Λαό μας. Οι αντικειμενικές συνθήκες, ειδικά σε σχέση με όσα περάσαμε και ζήσαμε στο πρόσφατο παρελθόν, δεν δικαιολογούν με τίποτα αυτή την κατάσταση. Μοιάζει σαν να θέλουμε να βγάλουμε οι ίδιοι τα μάτια μας. Καιρός να μιλήσει και ο Λαός ! Αθήνα, 7.12.2008 Μίκης Θεοδωράκης Το άρθρο από το αντίβαρο.
insomniaK Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Και εχθές είχε η Ελευθεροτυπία και ο Βασιλικός μίλησε από προχθές στην ιταλική σιερα ντε κάτι (που δε μου έρχεται το όνομα) και διάφοροι άλλοι έχουν μιλήσει σχεδόν νηφάλιοι. Και συνεχίζουμε Κούγια κουφάλα... δικαιώνεσαι: Η Σχολή Μωραΐτη έχει πάγια αρχή της να μη κοινολογεί σε κανέναν οποιασδήποτε φύσης πληροφορία σχετική με τους μαθητές και τις μαθήτριές της είτε κατά τη διάρκεια της φοίτησής τους είτε ύστερα από αυτήν. Στην τραγική' date=' όμως, περίπτωση του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου θεωρεί υποχρέωσή της να κάνει δημόσια μια σχετική δήλωση γιατί κυκλοφόρησαν και δημοσιοποιήθηκαν πολλά που απέχουν από την αλήθεια και προσβάλλουν τη μνήμη του. Ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος φοίτησε στη Σχολή Μωραΐτη από την Α΄ τάξη του Δημοτικού ως τη Γ’ Γυμνασίου. Μετά την κανονική αποφοίτησή του από το Γυμνάσιο, η μητέρα του, με την οποία το Σχολείο είχε πάντα άριστη συνεργασία, αποφάσισε, όπως συμβαίνει και σε άλλες περιπτώσεις, να τον εγγράψει σε άλλο Λύκειο χωρίς καμία επέμβαση της Σχολής. Σε όλο το διάστημα της φοίτησής του ο Αλέξανδρος είχε λαμπρές σχέσεις με τους συμμαθητές και τις συμμαθήτριές του, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο διδακτικό προσωπικό, είχε πολύ καλή συμπεριφορά και η διαγωγή χαρακτηριζόταν (και ήταν) πάντα κοσμιότατη .[/quote']
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 paredwse, αν τυχόν διευκρινίζεται από τον ποινικό κώδικα, υπάρχει διαφορά στην επίθεση κατά περιουσίας και στην επίθεση κατά πρόσωπο; Εφόσον π.χ. ανακαλύψω οτι δυο-τρία-δέκα άτομα με πέτρες-ξύλα-molotov-katana επιτίθενται στο αυτοκίνητο-σπίτι-κατάστημα μου (όχι σε εμένα προσωπικά όμως) δικαιούμαι στα πλαίσια της αυτοάμυνας να επέμβω ο ίδιος και πως; Αν τώρα, επιτεθούν σε εμένα προσωπικά με πέτρες-ξύλα-molotov-katana και με ορατό τον κίνδυνο πρόκλησης σωματικής βλάβης, δικαιούμαι στα πλαίσια της αυτοάμυνας να αμυνθώ (προσοχή, όχι να ανταποδώσω) χρησιμοποιώντας τα ίδια μέσα; Δεν ρωτάω χάριν αντιποίνων, καθαρά εγκυκλοπαιδικά. Kαι πολύ εύστοχη ερώτηση, αν μου επιτρέπεις. Ανοίγεις όμως μεγάλο κεφάλαιο. Το ζήτημα που θίγεις λέγεται κατάσταση ανάγκης και είναι από τα πιο tricky θέματα στο Ποινικό μας Δίκαιο. Το άρθρο 25 του Ποινικού Κώδικα (το οποίο επιγράφεται Κατάσταση ανάγκης που αποκλείει το άδικο) αναφέρεται συγκεκριμένα: "Δεν είναι άδικη η πράξη που τελεί κάποιος, για να αποτρέψει παρόντα και αναπότρεπτο με άλλα μέσα κίνδυνο ο οποίος απειλεί το πρόσωπο ή την περιουσία του ίδιου ή κάποιου άλλου χωρίς δική του υπαιτιότητα, αν η βλάβη που προκλήθηκε στον άλλο είναι σημαντικά κατώτερη κατά το είδος και τη σπουδαιότητα από τη βλάβη που απειλήθηκε." Ας προσέξουμε λίγο τα χαρακτηριστικά της κατάστασης ανάγκης: 1. Κίνδυνος που απειλεί το πρόσωπο ή την περιουσία μου ή το πρόσωπο / την περιουσία κάποιου άλλου. 2. Ο κίνδυνος να είναι παρών και αναπότρεπτος (όχι μελλοντικός). 3. Πράξη προς αποτροπή του κινδύνου αυτού, η οποία επιφέρει μεν βλάβη αλλά η βλάβη αυτή είναι σημαντικά κατώτερη κατά το είδος και τη σπουδαιότητα από τη βλάβη που απειλήθηκε. Σχολικό παράδειγμα: Ένα φορτηγό ξεφεύγει από την πορεία του και κατευθύνεται προς το σπίτι σου. Προκειμένου να προστατεύσω το σπίτι σου και την οικογένειά σου που βρίσκεται εντός αυτού (κοιμάμαι με την κόρη σου γι'αυτό με ενδιαφέρει), μετακινώ το αυτοκίνητό σου και το βάζω στην πορεία του φορτηγού. Η αξία του σπιτιού σου και της οικογένειάς σου σαφώς υπερέχει της αξίας του αυτοκινήτου σου. Το έκανα για να προστατεύσω το πρόσωπό σου και την περιουσία σου. Ο κίνδυνος ήταν παρών και αναποφεύκτος. Και συνεχίζω να κοιμάμαι με την κόρη σου, αυτό πού το πας... Δύο σημεία που χρήζουν προσοχής: 1. Το άρθρο 25 έχει και δεύτερη παράγραφο που εξηγεί: "Η προηγούμενη διάταξη δεν εφαρμόζεται σε όποιον έχει καθήκον να εκτεθεί στον απειλούμενο κίνδυνο." Δηλαδή η παραπάνω θεωρείται άδικη πράξη αν γίνει από κάποιον που, εκ του καθηκόντος του, οφείλει να εκτεθεί στον κίνδυνο - πχ ο πυροσβέστης που οφείλει να εκτεθεί στην πυρκαγιά (εκ της ιδιότητάς του) και όχι να καταστρέψει το αυτοκίνητό μου για να την σβήσει (ατυχές παράδειγμα αλλά ελπίζω να είναι κατανοητό αυτό που θέλω να εξηγήσω). 2. Η κατάσταση ανάγκης υπόκειται και αυτή στο αναγκαίο μέτρο. Όπως και η υπέρβαση των ορίων της άμυνας, δεν μπορεί να ξεπεράσει το αναγκαίο μέτρο. Αν πάρουμε το παραπάνω παράδειγμα με το φορτηγό, μεταξύ των δύο αυτοκινήτων που μπορώ να βάλω ανάμεσα στο σπίτι σου και το φορτηγό θα πρέπει να διαλέξω (αν μπορέσω) το Fiat και όχι την Porsche. Χοντρικά όλα αυτά. Ελπίζω να έγινε κατανοητή η έννοια.
Filos19 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Mιλάς για παρακρατική φασιστική οργάνωση, η οποία έχει στο ιστορικό της κάμποσες δολοφονίες μεταναστών, και καθημερινές μαχαιριές σε λεγόμενους "προδώτες".Κάνει πορείες με ελληνικές σημαίες παρατεταμένες δίπλα από άλλες με αγκυλωτούς σταυρούς. Δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν βάση όσων λες. Έχεις εγκληματική άγνοια της πραγματικότητας. Είσαι ένας από αυτούς. Ρε φίλε τι σχέση έχει αυτό που μου λες? Μάλλον παρεξήγησες τα λεγόμενα μου. Κάποιοι πιο πάνω ρωτούσαν "Τι μπορεί να κάνουν δίπλα στα ΜΑΤ οι συγκεκριμένοι τύποι" και γω απλά είπα μια γνώμη για το τι είναι και τι κάνουν. Δεν τους ξέρω τους ανθρώπους συγκεκριμένα και γιαυτό δεν μπορώ να ξέρω ακριβώς. Και φυσικά δεν είπα μπράβο τους η τίποτα σχετικό!!!!!!
freedubus Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Και εχθές είχε η Ελευθεροτυπία και ο Βασιλικός μίλησε από προχθές στην ιταλική σιερα ντε κάτι (που δε μου έρχεται το όνομα) και διάφοροι άλλοι έχουν μιλήσει σχεδόν νηφάλιοι. Εντάξει. Μιλάνε και οι σι ρίαλ τώρα στον Αλφα. Ησύχασα.
firewalker Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 paredwse, είμαι μέσα στο μαγαζί μου. Κάποιος από έξω πάει να πετάξει μια μολότφ, πέτρα κ.τ.λ. Πυροβολώ, πετάω μαχαίρι κ.τ.λ. και τον σκοτώνω. Τι γίνετε για εμένα; Όλο το παραπάνω σκηνικό το βλέπει ένας τρίτος και τον σκοτώνει αυτός. Τι γίνετε; Αν ο τρίτος είναι αστυνομικός; Οι αστυνομικοί δικάζονται σε αυτές τις περιπτώσεις με τους ίδιους νόμους; Το ξέρω, σε κουράζουμε...
kosmasgr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Βγάλτε τα βιβλία του Ποινικού Δικαίου. Κατάσταση ανάγκης δεν υπάρχει στο περιστατικό. Αν στηριχθούν σε κάτι θα είναι η άμυνα. Υπέρβαση και σε αυτήν βέβαια. Και αν αποδειχτεί οτι υπήρξε εξωστρακισμός της βολίδας πάμε σε ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο και η ποινή θα είναι κατα την γνώμη μου πρόσκαιρη κάθειρξη (5-20 χρόνια).
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Απάντησα σε αυτό που έγραψε ο liopyr και ανταπάντησε λέγοντας οτι δεν έχω άδικο. Στις μέρες μας καθεστωτικά και αντικαθεστωτικά δεν έχουν μεγάλες διαφορές, τι λες; Ο Θοδωράκης, ο Τσίμας, ο έτσι και ο γιουβέτσι σε σκηνοθετημένες εκπομπές με αρχισυνταξία και μοντάζ μπορεί να είναι νηφάλιοι και μερικές φορές να τους βγαίνει και το αντικειμενικό. Ο "το έχω δαγκώσει 3 ώρες μεσα στο ψοφοκρυο και ακόμα είδηση δεν εχω βγάλει" ρεπορτερ που το μόνο κομμάτι της συνολικής εικόνας που βλεπει είναι 10 μετρα μπροστά και 10 μέτρα πισω απο την γωνία που την έχει στήσει είναι εν δυνάμει ικανός να πει οτι βλακεία μπορείς να φανταστείς. Απο το οτι είδε κουκουλοφόρους να κρύβονται πισω απο τα ματ μέχρι οτι είδε την Μενεγάκη με κράνος να πετάει ενα ταψί ιμαμ μπαϊλντί στο κεφάλι του Ψωμιάδη. Στους σεισμούς του 99 θυμάμαι ρεπορτερ να περιγράφει κτίριο με κλίση 45 μοιρών και πενταόροφη πολυκατοικία να την κάνει 40 μέτρα. ΟΚ, εκεί νομίζω έγκεται η κριτική ματιά του σύγχρονου ακροατή ή τηλεθεατή ή αναγνώστη εφημερίδας. Να ξεχωρίσει (ει δυνατόν) τον δημοσιογράφο που περιγράφει μία κατάσταση από τον δημοσιοκάφρο που δημιουργεί την είδηση για να πουλήσει. Η δε κριτική ματιά αυτή έχει να κάνει και με την παιδεία του καθενός μας και με τα βιώματά του και με την όποια πολιτική ή κοινωνική οξυδέρκεια τον διακρίνει (ή δεν τον διακρίνει). Τυχαίνει στα νιάτα μου να έχω συμμετάσχει σε πορείες και διαδηλώσεις (ομολογουμένως όχι λόγω τραγικών γεγονότων όπως τώρα) και έχω διαπιστώσει με τα μάτια μου ορισμένα πράγματα. Ασφαλίτες να παρεισφρύουν σε πορείες, ασφαλίτες να είναι παρόντες σε σχολές, ασφαλίτες να πετάνε πέτρες και να κραδαίνουν καδρόνια. Τότε που και η Ασφάλεια ήταν πιο "αγνή" - συγκεκριμένος ασφαλίτης που 'συνελήφθη' εντός της Νομικής Σχολής κατά τη διάρκεια των μεγάλων φοιτητικών κινητοποιήσεων του 1988 είχε μαζί του την υπηρεσιακή του ταυτότητα μαζί με το στιλλέτο και τη σιδερογροθιά. Το γνωρίζω γιατί ήμουν εκεί. Όσο για το δυαδικό. Χμμμ, γιατι έχω την εντύπωση οτι τις τελευταίες μέρες το μόνο που βλέπω είναι μηδενικά και άσσους; Ο Hamurabi (λέμε τώρα) [...] Ο sotirakis (λεμε τώρα) [...] Ο antreaslam (λέμε τώρα) [...] Για ποιόν δυαδικό κόσμο λες; Sorry, πρέπει να απολογηθώ για το άσπρο/μαύρο που διακατέχει τον όποιο Ηamurabi, sotirakis.net, antreaslam; Το κατακρίνω. Ούτε όλοι οι υπηρετούντες στην Αστυνομία είναι μπάτσοι, ούτε όλοι όσοι μετέχουν στις πορείες είναι αγνοί διαδηλωτές ούτε όλοι οι καταστηματάρχες είναι αιμοδιψείς καπιτάλες που απομυζούν την τελευταία ρανίδα της υπεραξίας του προλετάριου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.