Lucifer Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Κάηκε το μαγαζάκι του κυρΑντώνη όμως, που έχει τρία παιδιά να μεγαλώσει, και τώρα πρέπει να πουλήσει το σπίτι του, για να ξαναφτιάξει το μαγαζάκι του. κυρΑντώνη, πιστεύω πως εσύ πρέπει να αποζημιωθείς. Αλήθεια το λέω. Χρήματα υπάρχουν, και πρέπει να σου δοθούν, και άδικα κάψανε το μαγαζάκι σου μερικοί μαλάκες. Θα μιλήσω για αυτούς αργότερα, ή όχι, πάντως είναι μεγάλοι μαλάκες που κάψανε το μαγαζί σου, κυρΑντώνη, χωρίς ίχνος ειρωνίας. Συνειδητοποιείς όμως, κυρΑντώνη πως εσύ, και χιλιάδες άλλοι κυρΑντώνηδες, που είστε στη λεπτή γραμμή της φτώχιας και του εξευτελισμού, αντιλαμβάνεσαι κυρΑντώνη μου, πως και ΕΣΥ όπλισες το όπλο του ειδικού φρουρού που σκότωσε τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο; Μπορείς να καταλάβεις πως το δικό σου μερίδιο της ευθύνης για το γεγονός δεν είναι απλά υπαρκτό, αλλά συνάμα ΤΕΡΑΣΤΙΟ; Γιατί όσο εσύ, κυρΑντώνη, και μερικά εκατομμύρια όμοιοι με εσένα συνεχίζετε να στηρίζετε κυβερνήσεις αυτού του τύπου, μετά από όλα όσα ΒΙΩΝΕΤΕ από κυβερνήσεις τέτοιου τύπου, μην περιμένεις κυρΑντώνη να κάτσω μπροστά από τη βιτρίνα σου να την υπερασπιστώ. Είσαι μια παράπλευρη απώλεια, αλλά εγώ αυτές τις μέρες ασχολούμαι με τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου από ένα όργανο του κράτους που ΕΣΥ ψήφισες. Μπορώ να καταλάβω το δράμα της απώλειας της προσωπικής σου περιουσίας που βιώνεις αυτή τη στιγμή, αλλά ειλικρινά, αυτή τη στιγμή με απασχολεί κάτι πιο σημαντικό : Η απώλεια της ανθρώπινης ζωής ενός ανθρώπου στα δεκαπέντε του, και οι λόγοι αυτής. Και ένας από τους λόγους, είσαι και εσύ. Κάνε τον απολογισμό σου, όσο είναι καιρός. Firewalker, τσέκαρε τι εννοώ.
xatzis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Ναι ρε γαμώτο, θα βάζαμε τον paredwse πρωθυπουργό και εσένα πρόεδρο δημοκρατίας, θα αλλάζαμε την ονομασία του κράτους σε insomnia και οι πολίτες θα λέγονταν insomniacs, θα βάζαμε σαν σημαία τον υπνοβάτη πάνω δεξιά. Το forum θα χρησιμοποιούνταν σα βουλή και θα βγάζαμε νόμους στο Μπλα Μπλα. Όσοι διαχειριστές στο forum, τόσοι υπουργοί στην insomnia. χαχα καλο!!!!:lol:
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Αν τα πράγμα ξεκινούσαν ποιο οργανωμένα και με σωστό τρόπο θα ήμασταν πολύ κοντά σε μια πραγματική επανάσταση με σωστή εκδήλωση. Δυστυχώς λόγο κάποιον εγκληματιών (πέστε του προβοκάτορες ή όπως θέλετε, δεν με απασχολεί) χάσαμε μια πολύ καλή ευκαιρία. Όλοι μαζί θα ήμασταν. Αστυνομικοί, "Μπάτσοι", Αναρχικοί, απλοί Πολίτες. Προφανώς! Με τόσα μαζεμένα προβληματα σε όλους τους κλάδους, θα ήταν μια ευκαιρία για τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις ever! Αλλά βλέπεις ο σκοπός ήταν να μείνουμε οι περισσότεροι μέσα στα σπίτια μας φοβισμένοι μη μας ...κάψουν το τζιπ!
empement Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Όχι, σίγουρα δεν είναι το μόνο του είδους του το post που έκανες, αν αυτό σε καθησυχάζει όπως φοβάμαι. Απ' ότι φαίνεται δεν έχουμε την ίδια αίσθηση του χιούμορ, τι να κάνω; Άμα το μήνυμα δεν συμφωνεί με τους κανόνες του forum σβήστο.
yiah Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Κάποια πράγματα τα θεωρώ δεδομένα. Τώρα αν κάποιος δεν μπορεί να καταλάβει και να δει τι γίνετε. Να του δώσω μασημένη τροφή; Εσύ πως το ήξερες; Δεν νομίζω να υπάρχουν τόσο αφελή άτομα. empement, χειρότερα θα τα κάναμε; Δεν νομίζω. κάποια πράγματα θέλουμε να πιστεύουμε και όντως πρέπει να είναι είναι δεδομένα αλλα πρακτικά δεν είναι.. και εκεί αρχίζουν τα προβλήματα
Lucifer Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Απ' ότι φαίνεται δεν έχουμε την ίδια αίσθηση του χιούμορ, τι να κάνω;Άμα το μήνυμα δεν συμφωνεί με τους κανόνες του forum σβήστο. Δε συζητάμε κάτι τέτοιο, αν δεν επιτρεπόταν θα το είχα σβήσει. Μικροκοινωνιολογικό σχολιασμό επί των μπάχαλων κάνω. Ίσως.
SOWHAT Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Κάηκε το μαγαζάκι του κυρΑντώνη όμως, που έχει τρία παιδιά να μεγαλώσει, και τώρα πρέπει να πουλήσει το σπίτι του, για να ξαναφτιάξει το μαγαζάκι του. κυρΑντώνη, πιστεύω πως εσύ πρέπει να αποζημιωθείς. Αλήθεια το λέω. Χρήματα υπάρχουν, και πρέπει να σου δοθούν, και άδικα κάψανε το μαγαζάκι σου μερικοί μαλάκες. Θα μιλήσω για αυτούς αργότερα, ή όχι, πάντως είναι μεγάλοι μαλάκες που κάψανε το μαγαζί σου, κυρΑντώνη, χωρίς ίχνος ειρωνίας. Συνειδητοποιείς όμως, κυρΑντώνη πως εσύ, και χιλιάδες άλλοι κυρΑντώνηδες, που είστε στη λεπτή γραμμή της φτώχιας και του εξευτελισμού, αντιλαμβάνεσαι κυρΑντώνη μου, πως και ΕΣΥ όπλισες το όπλο του ειδικού φρουρού που σκότωσε τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο; Μπορείς να καταλάβεις πως το δικό σου μερίδιο της ευθύνης για το γεγονός δεν είναι απλά υπαρκτό, αλλά συνάμα ΤΕΡΑΣΤΙΟ; Γιατί όσο εσύ, κυρΑντώνη, και μερικά εκατομμύρια όμοιοι με εσένα συνεχίζετε να στηρίζετε κυβερνήσεις αυτού του τύπου, μετά από όλα όσα ΒΙΩΝΕΤΕ από κυβερνήσεις τέτοιου τύπου, μην περιμένεις κυρΑντώνη να κάτσω μπροστά από τη βιτρίνα σου να την υπερασπιστώ. Είσαι μια παράπλευρη απώλεια, αλλά εγώ αυτές τις μέρες ασχολούμαι με τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου από ένα όργανο του κράτους που ΕΣΥ ψήφισες. Μπορώ να καταλάβω το δράμα της απώλειας της προσωπικής σου περιουσίας που βιώνεις αυτή τη στιγμή, αλλά ειλικρινά, αυτή τη στιγμή με απασχολεί κάτι πιο σημαντικό : Η απώλεια της ανθρώπινης ζωής ενός ανθρώπου στα δεκαπέντε του, και οι λόγοι αυτής. Και ένας από τους λόγους, είσαι και εσύ. Κάνε τον απολογισμό σου, όσο είναι καιρός. Firewalker, τσέκαρε τι εννοώ. Kαλά ρε φίλε στέκεις στα συγκαλά σου;;;;;; Όποιος δηλαδή έχει κατάστημα, άσχετα αν είναι ο κυρ-Αντώνης ή ο πλούσιος των ΒΠ σημαίνει αυτόματα ότι τους ψήφισε να ανέβουν όποιοι ανέβηκαν;;; Μιλάμε για επικίνδυνες απόψεις εδώ μέσα!!! Για συμμαζευτείτε λίγο μερικοί!!!:shock::shock:
firewalker Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Kαλά ρε φίλε στέκεις στα συγκαλά σου;;;;;; Όποιος δηλαδή έχει κατάστημα, άσχετα αν είναι ο κυρ-Αντώνης ή ο πλούσιος των ΒΠ σημαίνει αυτόματα ότι τους ψήφισε να ανέβουν όποιοι ανέβηκαν;;; Μιλάμε για επικίνδυνες απόψεις εδώ μέσα!!! Για συμμαζευτείτε λίγο μερικοί!!!:shock::shock: Δεν λέει αυτό.
tampatas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Ούτε η ελευθερία, ούτε η αυθάδεια, ούτε η δημοκρατία, ούτε η αναρχία μπορούν να συγκριθούν σαν έννοιες σήμερα με τότε. Καλά δεν είπα οτι είναι και ταυτόσημες. Οι Αθηναίοι του τότε, βλέπεις δεν πετούσανε πέτρες. Αλλά οι λέξεις κατάχρηση δικαιωμάτων(και για την πλευρά του αστυνομικού βέβαια, δεν θέλω να παρεξηγηθώ ότι παίρνω το μέρος κάποιου), αυθάδεια, αναρχία, αναίδεια του λόγου(βλέπε και δημοσιογράφους), μου ακούγονται γάντι στα γεγονότα των ημερών. μην περιμένεις κυρΑντώνη να κάτσω μπροστά από τη βιτρίνα σου να την υπερασπιστώ. ...αλλά επειδή τον θεωρείς ηθικό αυτουργό, του την σπάς ας πούμε την βιτρίνα...
Lucifer Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 tampatas, ακόμα και αν δεν συμφωνούσα απλώς καρμπόν με το κείμενο και ήμουν ο συγγραφέας του, το τι κάνω και δεν κάνω, επίτρεψέ μου να το λέω εγώ για πάρτη μου.
activex Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Wandex ξεχασα να προσθεσω.. στη μορφή έκφρασης που λες …είναι πολύ πιο εφικτο να μην προκαλέσεις από ότι στην αγανάκτηση και αντίδραση η την πλήρωση αιτημάτων! Δεν πιστεύω ότι απλά κάποιοι εκφράζονται και τα όρια είναι και λίγο δυσδιάκριτα όταν μπαίνει η απόγνωση/αγανάκτηση ενώ διαταράσσεται παράλληλα και η ειρήνη μέσα και έξω σου...οσο να το πεις...
klainmaingr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Οκ. Αυτή τη φορά ο θύτης ήταν μπάτσος. Που ήσασταν όλοι εσείς εδω: http://dolofonies-arxeio.blogspot.com/2008_09_01_archive.html και τώρα σας έπιασε ο πόνος για την ανθρώπινη ζωή; Διακρίνω μια σπασμωδικότητα ή είναι ιδέα μου; ΟΤΙ να'ναι. Διαβάζω για θανατικές ποινές και βλακείες. Η αστυνομία δεν αντιπροσωπεύει τίποτα όπως θα θέλατε να αντιπροσωπεύει. Απλα το βύσμα του καθενός έκατσε να μπορεί να τον βάλει στο λιμενικό/αστυνομία/πυροσβεστική ωστε να παίρνει τα στάνταρ λεφτά του δημοσίου. Ο ΒΛΑΚΑΣ αυτός θα μπορούσε να είναι χασάπης/ψαράς/βενζινάς (και πιθανότατα να ήταν πρίν μπεί με συνοπτικότατες διαδικασίες στο δημόσιο). Σε άλλη χώρα ζείτε; Νομίζετε οτι είναι αστυνομία vs κόσμος και ΟΧΙ Βλάκας άνθρωπος vs άτυχος πιτσιρικάς; Με τρομάζει το πόσο εύκολα καθοδηγείται η σκέψη μερικών.
tampatas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 tampatas, ακόμα και αν δεν συμφωνούσα απλώς καρμπόν με το κείμενο και ήμουν ο συγγραφέας του, το τι κάνω και δεν κάνω, επίτρεψέ μου να το λέω εγώ για πάρτη μου.εγώ στον συγγραφέα του άρθρου αναφέρθηκα, όχι σε εσένα(συγνώμη που δεν το ξεκαθάρησα από την αρχή). Το σχόλιο μου βέβαια δεν αλλάζει.
yiah Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Σε άλλη χώρα ζείτε; Νομίζετε οτι είναι αστυνομία vs κόσμος και ΟΧΙ Βλάκας άνθρωπος vs άτυχος πιτσιρικάς; Με τρομάζει το πόσο εύκολα καθοδηγείται η σκέψη μερικών. όλο αυτό που γίνετε τόσες μέρες πως το εξηγείς
SCORPIO777 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Κάηκε το μαγαζάκι του κυρΑντώνη όμως, που έχει τρία παιδιά να μεγαλώσει, και τώρα πρέπει να πουλήσει το σπίτι του, για να ξαναφτιάξει το μαγαζάκι του. κυρΑντώνη, πιστεύω πως εσύ πρέπει να αποζημιωθείς. Αλήθεια το λέω. Χρήματα υπάρχουν, και πρέπει να σου δοθούν, και άδικα κάψανε το μαγαζάκι σου μερικοί μαλάκες. Θα μιλήσω για αυτούς αργότερα, ή όχι, πάντως είναι μεγάλοι μαλάκες που κάψανε το μαγαζί σου, κυρΑντώνη, χωρίς ίχνος ειρωνίας. Συνειδητοποιείς όμως, κυρΑντώνη πως εσύ, και χιλιάδες άλλοι κυρΑντώνηδες, που είστε στη λεπτή γραμμή της φτώχιας και του εξευτελισμού, αντιλαμβάνεσαι κυρΑντώνη μου, πως και ΕΣΥ όπλισες το όπλο του ειδικού φρουρού που σκότωσε τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο; Μπορείς να καταλάβεις πως το δικό σου μερίδιο της ευθύνης για το γεγονός δεν είναι απλά υπαρκτό, αλλά συνάμα ΤΕΡΑΣΤΙΟ; Γιατί όσο εσύ, κυρΑντώνη, και μερικά εκατομμύρια όμοιοι με εσένα συνεχίζετε να στηρίζετε κυβερνήσεις αυτού του τύπου, μετά από όλα όσα ΒΙΩΝΕΤΕ από κυβερνήσεις τέτοιου τύπου, μην περιμένεις κυρΑντώνη να κάτσω μπροστά από τη βιτρίνα σου να την υπερασπιστώ. Είσαι μια παράπλευρη απώλεια, αλλά εγώ αυτές τις μέρες ασχολούμαι με τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου από ένα όργανο του κράτους που ΕΣΥ ψήφισες. Μπορώ να καταλάβω το δράμα της απώλειας της προσωπικής σου περιουσίας που βιώνεις αυτή τη στιγμή, αλλά ειλικρινά, αυτή τη στιγμή με απασχολεί κάτι πιο σημαντικό : Η απώλεια της ανθρώπινης ζωής ενός ανθρώπου στα δεκαπέντε του, και οι λόγοι αυτής. Και ένας από τους λόγους, είσαι και εσύ. Κάνε τον απολογισμό σου, όσο είναι καιρός. Firewalker, τσέκαρε τι εννοώ. lucifer δεν ξερω αν αυτο το πραγμα το εγραψες εσυ η το αντεγραψες αλλα τετοιο χαλι εχω να διαβασω χρονια.με το συμπαθειο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.