Προς το περιεχόμενο

Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού.

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν νομίζω να αντιμετωπίζονται με τον ίδιο τρόπο εφόσον δεν χρησιμοποιούν καδρόνια, πέτρες και molotov για να "διαμαρτυρηθούν".

Όχι, χωρίς καδρόνια, χωρίς πέτρες και χωρίς μολότωφ. Ακόμα και τότε. Τις περισσότερες φορές που κάποιος είναι ενάντια στις διαμαρτυρίες και οδύρεται για τις μολότωφ, συνήθως δεν ενδιαφέρεται για τις μολότωφ, αλλά για το ότι κάποιοι έχουν το θράσος να διαμαρτύρονται γενικότερα - έστω και ήσυχα. Τουλάχιστον έτσι δείχνει η προσωπική μου εμπειρία.

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι ποτέ. Μόνα τους σπάνε τα αυτοκίνητα...

Αυτοί που διαδηλώνουν έχουν την υποχρέωση στους εαυτούς τους, αν θέλουν να λέγεται αυτό που κάνουν ειρηνική διαδήλωση, να κρατούν τα αναρχικά στοιχεία μακριά από την διαδήλωση τους.

Όταν δεν το κάνουν πετυχαίνουν 3 πράγματα:

1. Τσουβαλιάζονται όλοι σαν αλήτες αναρχικοί κλπ

2. Δεν καταφέρνουν απολύτως τίποτα με τη διαδήλωσή τους

3. Τρώνε και ξύλο από πάνω

Σε αντίθετη περίπτωση δεν νομίζω να τους πειράζει κανείς. Έτσι κι αλλιώς έχουμε γίνει expert στις διαδηλώσεις. έχει μάθει η αστυνομία πια

Δημοσ.

CHOcolATE(+50%): Εγινε αρκετες φορες στη Γαλλια (Παρισι) δεν ειδα να γινεται τιποτα... Για την ακριβεια επανεκλεχτηκε ο Σαρκοζι.

Δημοσ.

ολοι "συγκλονιστηκατε" εε?? εσάς που σας πείραξε που σκοτώθηκε το παιδι λέω??

γιατι δεν "συγκλονιζεστε" και οταν ενα 16χρονο πεθαίνει απο ναρκωτικά?? Την επόμενη φορα που 8α πεθάνει παιδί απο ναρκωτικά να την πέσετε στους ντιλερ ναρκωτικών αναρχοκουλτουριάρηδες. Εκεί θα σας παραδεχτώ!

Δημοσ.

Akpe ,εχεις δικιο στο ερωταπαντημα σου. το ξανατονιζω, δεν υπερασπιζομαι τους αντιεξουσιαστες, με την αστυνομια εχω αγανακτησει. Την πληρωνουμε για να ΜΗΝ μας προστατευει απο τους κινδυνους που παρεθεσα στο spoiler.

Chocolate, δυστυχως και στο εξωτερικο το ιδιο σκηνικο πανω κατω. Θυμησου τα περιστατικα σε Βρετανια και Γαλλια με τους μεταναστες πριν 3 χρονια. Φυλλο δεν ειχε κουνηθει.

Δημοσ.
Τελικά το χειρότερο από αυτήν τη ιστορία για μένα είναι ότι μερικοί άνθρωποι αντί να καταδικάζουν αυτές τις μεσαιωνικές ενέργειες κάθονται και λένε ότι ο πιτσιρικάς έφαγε το κεφάλι του και ότι η αστυνομία βρισκόταν σε κατάσταση αυτοπροστασίας κ.τλ.π.

Το χειρότερο μάλλον είναι οτι μερικοί βγάζουν συμπεράσματα ανεξαρτήτως "πλευράς" με βάση όσα ακούνε στα κανάλια. Αλλά βέβαια, από τον καναπέ μας βγάζουμε πανεύκολα συμπεράσματα.

Αυτοί είναι οι Έλληνες ένα μάτσο ανεγκέφαλοι πολίτες που δε μπορούν να ξεχωρίσουν την αλήθεια από το ψέμα.

Εαν εσύ μπορείς να την ξεχωρίσεις με τον πακτωλό παραπληροφόρησης που τρώμε από κάθε κανάλι, good luck to you.

Άχ και να ξέρατε τι θα γινόταν αν τέτοιο συμβάν γίνονταν σε κάποια άλλη ευρωπαική χώρα....Το λιγότερο κατάρευση κυβέρνησης(ξέρω σας φαίνεται αστείο).

Έχει γίνει πολλάκις, (Αγγλία, Γαλλία, Ιταλία) δεν θυμάμαι να έπεσε καμία κυβέρνηση. Όχι πως υποστηρίζω το γεγονός, κάθε άλλο, αλλά ας μην παπαρολογούμε plz ;)

Δημοσ.
ολοι "συγκλονιστηκατε" εε?? εσάς που σας πείραξε που σκοτώθηκε το παιδι λέω??

γιατι δεν "συγκλονιζεστε" και οταν ενα 16χρονο πεθαίνει απο ναρκωτικά?? Την επόμενη φορα που 8α πεθάνει παιδί απο ναρκωτικά να την πέσετε στους ντιλερ ναρκωτικών αναρχοκουλτουριάρηδες. Εκεί θα σας παραδεχτώ!

Εγώ συγκλονίζομαι και γι' αυτό (απλά δεν έτυχε να συζητηθεί εδώ). Με παραδέχεσαι;

• Super Moderators
Δημοσ.
Εγώ συγκλονίζομαι και γι' αυτό (απλά δεν έτυχε να συζητηθεί εδώ). Με παραδέχεσαι;

όχι λες ψέματα :P

Δημοσ.

elena, σε όλα αυτά που παρέθεσες μορεί κάποιος να παραθέσει αντοίστιχα τη αντίθετης άποψης. Δεν έχει νόημα να κοιτάς τι γίνεται από το big bang μέχρι τώρα, γιατί πέφτεις σε φαύλο κύκλο και πάντα κάποιος φταίει για κάτι, για το οποίο φταίει πάλι κάποιος άλλος οπότε όλοι έχουν δίκιο. Έχουμε μια συγκεκριμένη κατάσταση και συγκεκριμένους νόμους και αυτή πρέπει να αναλυθεί. Και όχι η ανικανότητα της αστυνομίας τα τελευταία 30 χρόνια..

Δημοσ.

άμα είχες ανοίξει τοπικ για ναρκωτικά θα σε παραδεχόμουν τοσα παιδιά εχουν πεθάνει... ελεος με την υποκρισία! ολοι "συγκλονισμενοι" καταδικαζουν....

Δημοσ.
άμα είχες ανοίξει τοπικ για ναρκωτικά θα σε παραδεχόμουν τοσα παιδιά εχουν πεθάνει... ελεος με την υποκρισία! ολοι "συγκλονισμενοι" καταδικαζουν....

Εμ... Όχι, δεν άνοιξα τόπικ. Έχω άλλους τρόπους να αγωνίζομαι από το να ανοίγω threads. :P

Αλλά ξέρεις κάτι, όντως υπάρχουν 2130975 προβλήματα στον κόσμο, αλλά δε σημαίνει ότι δε μπορούμε να συζητήσουμε κάθε ένα ξεχωριστά.

Δημοσ.
Με τον κινδυνο να bannαριστω απαντω σε σενα και στους υπολοιπους υπερασπιστες της αστυνομιας βαζοντας το κειμενο σε spoiler:

ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΓΩΓΕΣ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΡΘΡΩΘΕΙ ΠΟΤΕ;;

ΕΧΕΤΕ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΠΟΥ ΔΥΟΜΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΕ Ο ΑΛΕΞ; ΑΝ ΖΕΙ Η ΟΧΙ;

ΕΧΕΤΕ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΑΡΘΡΩΝΕΤΑΙ ΣΠΕΙΡΑ ΑΔΙΣΤΑΚΤΩΝ ΛΗΣΤΩΝ ;

ΝΙΩΘΕΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΠΟΥ ΟΙ ΒΙΑΣΤΕΣ, ΟΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ 10ΑΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ; ΠΟΥ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΜΠΟΡΟΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΑΓΩΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ;

ΠΟΤΕ ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ, ΣΚΟΤΩΣΕ ΑΘΩΟΥΣ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ;

ΠΟΤΕ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΝΟΣ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΠΟΥ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕ ΑΠΟΛΥΣΗ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΤΟΥΣ;

ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ;Ε;;;

πληροφοριακα, δεν ανηκω στο χωρο των αντιεξουσιαστων, ουτε τους υπερασπιζομαι. αλλα δε μπορω να ριξω ολο το αναθεμα πανω τους. αν θελουμε να ειμαστε σοβαρη κοινωνια, ας ψαχουμε τους πραγματικους λογους που γεννουν τη βια.

Ξανά, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

Δεν υπερασπίζομαι ούτε τα τσογλάνια, ούτε τους μπάτσους...

Γενικεύεις με άσχετα επιχειρήματα και δεν διαβάζεις κι αυτά που γράφουν οι άλλοι...

Για το φαινόμενο του θερμοκηπίου θα μας πεις κάτι εδώ??

Για τα πυρηνικά??

Αυτό με τον Άλεξ ήταν κορυφαίο.:-D

Δεν φταίνε αυτοί που τον σκοτώσανε - πουλήσανε, φταίνει οι μπάτσοι που δεν βρήκαν τον ένοχο.. Καταπληκτικό σκεπτικό.

Δημοσ.
Akpe ,εχεις δικιο στο ερωταπαντημα σου. το ξανατονιζω, δεν υπερασπιζομαι τους αντιεξουσιαστες, με την αστυνομια εχω αγανακτησει. Την πληρωνουμε για να ΜΗΝ μας προστατευει απο τους κινδυνους που παρεθεσα στο spoiler.

Το κατάλαβα, στο κάτω κάτω σε πολλές περιπτώσεις δεν παίζει ρόλο το έμψυχο υλικό της αστυνομίας, αλλά τα μεγάλα κεφάλια. Ξέρετε, αυτοί που επιλέγουν να σκάσουν φράγκα για ένα ακόμα apache και δεν τα σκάνε για να επανδρώσουμε ίσως το καλύτερο εγκληματολογικό εργαστήριο των βαλκανίων που έχουμε στην ΓΑΔΑ.

Στο κάτω κάτω και οι "μπάτσοι" αλλά και οι "αντιεξουσιαστές" δεν λειτουργούν απαραίτητα αυτοβούλως. Εντολές παίρνουν. Πιόνια είναι.

• Moderators
Δημοσ.

Πρώτα. Κρίμα για το παιδί που χάθηκε. Ας αναπαυτεί εν ειρήνη. Τίποτα και ποτέ δεν θα έπρεπε να οδηγεί τα πράγματα σε σημείο να αφαιρείται ανθρώπινη ζωή. Κακώς βέβαια, η τρέχουσα πραγματικότητα, μας προσγειώνει ωμά σε αυτό το θέμα.

Δεύτερο. Το βασικό πρόβλημά μου σε αυτό το thread, είναι ότι οι μισοί αποκαλούν τους άλλους μισούς (ή χειρότερα όλους τους υπόλοιπους) "ζώα" .

Δημοσ.

Μεταφέρονται προς εξάρχεια τα επεισόδια, φωτιά σε ισόγειο πολυκατοικίας.

Εύγε θρασύδειλοι μου, εύγε!.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...