matsutsas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Σκέφτομαι να αγοράσω ένα ζευγάρι ακουστικά μέχρι 200 ευρώ. Τα ακουστικά θα χρησιμοποιηθούν κυρίως για games, αλλά και για ακρόαση μουσικής και για ταινίες. Έχω καταλήξει στα HD-595 της Sennheiser και στα DT-770 pro 80ohm. Ποιο να προτιμήσω από τα δυο; Που υπερτερεί το ένα και που το άλλο; Υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά; Υπόψη, τα ακουστικά θα συνδεθούν σε on board κάρτα ήχου (ίσως αργότερα αγοραστεί ενισχυτής).
katerina_a_86 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 200 ευρώ για ακουστικά? Άλλοι παίρνουν pc με 200 ευρώ...
freedubus Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Και άλλοι περνάνε όλο το μήνα με 200 ευρώ.. Στο θέμα μας: Η βασικότερη διαφορά είναι οτι τα μεν Sennheiser είναι ανοιχτού τύπου (+ πιο φυσικός ήχος, πιο ξεκούραστα σε πολύωρη ακρόαση, - περνάει ήχος απέξω και το αντίστροφο, αν ακούς δυνατά θα σε ακούνε και οι άλλοι), τα δε Beyerdynamic κλειστού (περισσότερο δυναμικός ήχος, πιο πλούσιο μπάσο, δεν υπάρχει διαρροή ήχου από και πρός τα ακουστικά, αλλά κουράζουν σε πολύωρη ακρόαση). Προσωπικά, θα επέλεγα τα Sennheiser, δε συμπαθώ τα κλειστού τύπου, τα βρίσκω πολύ κουραστικά και "δυναμικά" για τα αυτιά μου.
matsutsas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Και άλλοι κινητό με 500 ευρώ. Ο καθένας έχει τις προτεραιότητές του.
freedubus Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Τα δικά μου ακουστικά πάντως, κοστίζουν 500 ευρώ :Ρ Χτύπα τα 595, τα είχα δοκιμάσει, πολύ καλό μηχανάκι για τα λεφτά τους. εδιτ: Για να σε δυσκολέψω λίγο, υπάρχουν και αυτά (Βeyer ανοιχτά) . Πολύ καλά κι αυτά, αλλά και πάλι εγώ θα έπαιρνα τα 595.
matsutsas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Μπάσο έχουν; Ως προς την ακουστική τους μπορεί να συγκριθούν π.χ με τα z-2300 ή ανάλογο σύστημα 2.1 ηχείων; Ο ήχος τους είναι βαθύς;
freedubus Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Μπάσο έχουν σε φυσικά επίπεδα, οχι μπουμ-μπουμ. Τώρα σε σκηνή και εικόνα, υστερούν από ηχεία 2.1 (όπως και τα περισσότερα ακουστικά άλλωστε), αλλά από χροιά, είναι σε άλλο πλανήτη.
matsutsas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Ευχαριστώ, με κάλυψες. Μάλλον προς τα sennheiser θα πάω.
soturin Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 ανεξαρτήτως κριτικής "πού δίνεις τα λεφτά σου", εάν δεν έχεις ανάγκη του τύπου να μιξάρεις μουσική-ήχο, αμφιβάλλω ότι δεν υπάρχει φθηνότερη λύση. Βέβαια δεν γνωρίζω και για το θέμα, μπορεί να υπάρχει μεγάλο κενό όπως μεταξύ πάνελ στις οθόνες
matsutsas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Κοίταξε, δεν μπορεις να συγκρίνεις μια εταιρία όπως η sennheiser, η beyerdynamic , ή την denon (για να μην αναφέρω άλλες γιατί ξεφευγουμε σε όριο χρημάτων), με την logitech,microsoft,sharkoon κ.α. Και όπως λες, ναι υπάρχει μεγάλο κενό, όπως και με τις οθόνες. Αν υπάρχει κάποια φθηνότερη λύση δεν την αποκλείω. Το θέμα είναι να μην κλαίω τα λεφτά μου γιατί δεν με ικανοποίησε ο ήχος. Στον ήχο δεν υπάρχει η επιλογή της αναβάθμισης όπως στο pc. Γι΄αυτό προτιμω να δώσω κάτι παραπάνω και να μου μείνει,παρά σε έξι μήνες ή ένα χρόνο να μπω πάλι στο τρυπάκι της αλλαγής ακουστικών. Anyway, είδα και τα sennheiser pc-350. Έχει κάποιος γνώμη για αυτά;
Rubin074 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Sennheiser ftw! Χτύπα τα χωρίς δεύτερη κουβέντα, κορυφαία ποιότητα κατασκευής, απίστευτη ποιότητα ήχου. Μακάρι να είχα τα γκαφρά κι εγώ για να πάρω ένα τέτοιο ζευγάρι...
matsutsas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Sennheiser ftw! Χτύπα τα χωρίς δεύτερη κουβέντα, κορυφαία ποιότητα κατασκευής, απίστευτη ποιότητα ήχου. Μακάρι να είχα τα γκαφρά κι εγώ για να πάρω ένα τέτοιο ζευγάρι... Ποια sennheiser; Τα hd-595 ή τα pc-350;
freedubus Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 ματσουτσας κατεληξε αν θελεις κλειστα η ανοιχτα ακουστικα, για να σε βοηθησουμε περεταιρω.
matsutsas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 ματσουτσας κατεληξε αν θελεις κλειστα η ανοιχτα ακουστικα, για να σε βοηθησουμε περεταιρω. Κοίταξε, δεν μπορώ να καταλήξω, διότι δεν έχω προηγούμενη εμπειρία με ακουστικά. Τα μόνα ακουστικά που έχω ακούσει είναι τα sharkoon 5.1 xtaticII, και δεν με ικανοποίησαν. Ψάχνω ακουστικά που να έχουν βαθυ ατμοσφαιρικό ήχο,ικανό μπασο, και να μην είναι κουραστικό.Τώρα αν θα είναι ανοιχτού ή κλειστού τύπου, δεν με πειράζει.Ελπίζω να καταλάβατε τι ζητάω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.