ilias09 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Παιδια ειμι σε διλημα.. θελω να βαλω windows vista αλλα απο παντου εχω ακουσει τα χειροτερα λογια γι αυτα.. ολοι μου λενε αν θες να αλλαξεις τα xp να βαλεις ta linux ubuntu 8.10 και δεν ξερω τι να κανω.. ( δεν θελω να κανω boot 2 λειτουργικα. ) -----Προστέθηκε 6/12/2008 στις 10 : 06 : 43----- ακομα κανεις??
kinq1 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 αμα σ' αρέσουνε τα vista, βάλε vista. Κράτα τα κανα μήνα κι αν δεις οτι δεν σου αρέσουνε πια, βάλε xp. Εγώ πάντως έχω τα vista εδώ κι ένα χρόνο περίπου, και είμαι ευχαριστημένος. Ούτε που μου περνάει από το μυαλό να ξαναγυρίσω σε xp.
ilias09 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 αμα σ' αρέσουνε τα vista, βάλε vista. Κράτα τα κανα μήνα κι αν δεις οτι δεν σου αρέσουνε πια, βάλε xp. Εγώ πάντως έχω τα vista εδώ κι ένα χρόνο περίπου, και είμαι ευχαριστημένος. Ούτε που μου περνάει από το μυαλό να ξαναγυρίσω σε xp. εχω ακουσει πολλες μ κιες για τα vista και.. καταρχας πιστευω οτι κολλλαααννεε τα εχω δοκιμασει σε αλλον h/p και εχω δει.. και δεν θα τα βαλω εγω θα τα παω σε ειδικο να τα βαλει. αλλα αν μετα βγουν βλακεια ?? αυτη τη δουλεια θα κανω? να γυριζω απο λειτουργικο σε λειτουργικο?
disqualified Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 εχω ακουσει πολλες μ κιες για τα vista και.. καταρχας πιστευω οτι κολλλαααννεε τα εχω δοκιμασει σε αλλον h/p και εχω δει.. και δεν θα τα βαλω εγω θα τα παω σε ειδικο να τα βαλει. αλλα αν μετα βγουν βλακεια ?? αυτη τη δουλεια θα κανω? να γυριζω απο λειτουργικο σε λειτουργικο? μια χαρα ειναι τα vista και δεν κολλανε πουθενα πιο πολυ κολλανε τα xp για παραδειγμα, δεν ξερω σε τι pc τα δοκιμασες και σε τι θες να τα βαλεις αλλα ολα αυτα για τα vista ειναι ενας μυθος και μισος Αν θες Linux βαλε Linux κανενα προβλημα, αλλα να ξερεις τι πας να κανεις κι αν δεν ξερεις ποτε χωρις dual boot με αλλο λειτουργικο Εχω vista σε Laptop πανω απο ενα χρονο, το Laptop υπερφορτωμενο και δεν εχω κανει ουτε ενα format
tolis_01 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Κατ'αρχήν αφού είσαι αρχάριος μην βάλεις ubuntu (αν θες μόνο τρέξε το live cd). Και για τα vista εξαρτάται και τι pc έχεις (είναι κάπως βαριά).
ilias09 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 ασε τα λινουξ τα εχω φοβηθει!! βασικα εγω vista θελω αλλα αν μετα βγουν χαλια? εκει ειναι που κολλαω..
disqualified Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 ασε τα λινουξ τα εχω φοβηθει!! βασικα εγω vista θελω αλλα αν μετα βγουν χαλια? εκει ειναι που κολλαω.. τι pc εχεις? Αν εχεις διπυρηνο τοτε βαλε vista, αλλιως μεινε με τα xp
pluss Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Βάλε Microsoft Windows Vista! Είναι πάρα πολύ καλά!
Kostas-GR Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 αν έχεις καλό-καινούριο σύστημα (δεν αναφέρεις) βάλε vista, το ίδιο έγινε οταν βγήκαν τα XP και ηδού τα αποτελέσματα! Μη μασάς, θα σου άρεσουν πιστεύω... Και τα linux δεν είναι τόσο εύκολα στη χρήση..
dennisnv Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Παιδια ειμι σε διλημα.. θελω να βαλω windows vista αλλα απο παντου εχω ακουσει τα χειροτερα λογια γι αυτα.. Μην βαλεις vista παιδακι μου θα το μετανιωσεις.Καθε μερα θα εχεις ολο και περισσοτερα προβληματα και το χειροτερο ειναι οτι δεν θα μπορεις να τα λυσεις...!
Antwni Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Μην βαλεις vista παιδακι μου θα το μετανιωσεις.Καθε μερα θα εχεις ολο και περισσοτερα προβληματα και το χειροτερο ειναι οτι δεν θα μπορεις να τα λυσεις...! Να δούμε μετά από μερικά χρόνια τι θα λες:cool:!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.