cadaveric Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Αγορασα σημερα το παραπανω μοντεμ ρουτερ. Το προβλημα που μου παρουσιαζει ιεναι οτι δεν αναβει το λαμπακι dsl και φυσικα αφου δεν αναβει αυτο ουτε το internet.Η συνδεση μου ειναι connx στο 1mbps ειναι isdn oχι pstn.εχω κανει σωστα την συνδεση κατεβασα και το τελεφταιο firmware.πριν ειχα το απλο usb modem της connx και εχω και το σπλιτερ συνδεδεμενο σωστα.Ειναι αναγκη αν γνωριζετε κατι πειτε. Ευχαριστω προκαταβολικα
ang1 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 δοκιμασε να βγαλεις το spliter και βαλε το καλωδιο κατευθειαν στη μπριζα
cadaveric Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Ναι ειναι σιγουρα isdn over adsl.Δοκιμασα να βγαλω το σπλιτερ αλλα τιποτα σκεφτομαι απλα να καταργισς το ισδν και να κανς την συνδεση πστν να τελειωνω εξαλλου ολο προβληματα μασ δημιουργει η ισδν.ελπιζω οταν το ζητησω απο τον οτε να μην πει οτι δεν γινεται η αλλαγη
N.I.C Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Έχω την εντύπωση πως δεν είναι over ISDN φίλε... Έχω το ίδιο σε γραμμή PSTN και λειτουργεί μια χαρά... Επίσης στο Πλαίσιο το έχει στην κατηγορία ADSL over PSTN απότι βλέπω τώρα, άλλα θα το ψάξω καλύτερα και θα σου πω.
cadaveric Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Αμα ηταν πστν λογικα θα επρεπε να λειτουργει το νετ σε καθε πριζα του σπιτιου αλλα λειτουργει μονο στην κεντρικη που ειναι το ισδν δεν εχω ιδεα τι παιζει θα το ψαξω ομως
gmouzo Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Αμα ηταν πστν λογικα θα επρεπε να λειτουργει το νετ σε καθε πριζα του σπιτιου αλλα λειτουργει μονο στην κεντρικη που ειναι το ισδν δεν εχω ιδεα τι παιζει θα το ψαξω ομως Εφοσον εχεις isdn το modem αυτο δεν θα λειτουργησει γιατι ειναι pstn δεν παιζουν ρολο οι πριζες αλλα η γραμμη.
Aragorn Elessar Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Το εχω παθει στο συγκεκριμενο κ εγω. Μονο που δεν ειχε προβλημα η γραμμη αλλα το firmware. θα παρεις κατι εχμηρο και λεπτο, όπως μια οδογλυφίδα. Θα την βαλεις πισω στον router και θα την κρατησεις δυνατα μεσα για 25δευτερόλεπτα. Εν το μεταξυ ο router θα ειναι το ρευμα κανονικα. Μετα δοκιμασε ξανα. Ελπιζω να βοηθησα.
poulinos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 αν η γραμμη σου ειναι adsl over isdn Που σημαινει οτι εχεις νετμοδ του οτε τοτε θες και adsl over isdn ρουτερ και το firmware ελπιζω να ειναι για adsl over isdn και να μην περασες κανενα για pstn.επισης αν ειναι pstn δεν θα παιξει καθολου σε isdn.αμα ειναι δοκιμασε το σε καποιον φιλο σου με pstn να δεις τι θα κανει αφου βεβεωθεις για το τι εχειςπαρει και το firmware.οχι μπορεις ανα πασα στιγμη να αλλαξεις την isdn σε pstn.τζαμπα παγιο πληρωνεις για 2 γραμμες αφου πλεον με το adsl δεν χρησιμοποιεις καμια οποτε δεν αξιζει εκτος αν πραγματι θες δυο γραμμες πχ για fax.και εγω θα εφευγα τελειως απο τον οτε να παω σε αλλη ετερεια χωρις παγιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.