fabio Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Εχουμε μια ati radeon 1300 με vga και dvi , onboard σε asus μητρικη Εχουμε και μια lcd samsung Σκοπος ειναι να συνδεθει η lcd με το pc μεσω dvi->hdmi καλωδιου Η ιδια tv ηταν συνδεδεμενη με αλλο pc (clone) που ειχε μια nvidia geforce (δεν θυμαμαι μοντελο) μεσω hdmi Εχω κατεβασει και τους τελευταιους catalyst. Ενω στο control panel του catalyst βλεπει την τηλεοραση στην tv λεει No signal. Εχω δοκιμασει ο.τι μου ρθε στο μυαλο αλλα στην tv σημα δεν δινει με τιποτα. Καμια ιδεα please ? ευχαριστω
caution Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Παίξε για αρχή με τα resolutions/refresh rates...
fabio Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Αν και ειχα κανει αρκετες δοκιμες ηδη το ξαναπηρα απο το αρχη και δοκιμασα κυριολεκτικα τα παντα.Ξεκινησα απο 640χ480 ως 720ρ που ειναι η TV. Παταγωδη αποτυχια! Δοκιμασα σε μια philips cineos full hd. H μονη αλλαγη ειναι οτι εβγαζε το μνμ unsupported format σε ολες τις δοκιμες. Να φταιει το καλωδιο? Ειμαι ενα βημα απο το να παω να παρω μια καρτα gforce με hdmi native να τελειωνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.