manosraul Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Έχω μπερδευτεί δεν ξέρω πιο anti-virus να βάλω στο pc μου. είχα το nod32 αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος. ορισμένοι μου έχουν πει από τα σπασμένα καλύτερα είναι το avasta kai το antivir και από το αγορασμένο το kaspersky αλλά επειδή δεν θέλω να δώσω λεφτά για να αγοράσω ,σπασμένο το kaspersky αξίζει? Και αν ναι αν ξέρει κανείς κανένα link για να το κατεβάσω χωρίς να είναι σε trial μορφή.
arxaggelos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Απαγορεύεται να ζητάς (και να δίνεις, προφανώς) links για σπασμένα σε αυτό το forum. Κατέβασε το AVG 8 Free που είναι και τσάμπα, και πολύ ελαφρύ και κάνει και πολύ καλή δουλειά. Όχι επειδή δεν μπορώ να σου προτείνω σπασμένο λόγω forum, και έτσι να μην ήταν πάλι αυτο θα σου έλεγα να βάλεις.
flik Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δεν πιστεύω οτι αξίζει να αγοράσεις, ούτε καν να ταλαιπωρείσαι με σπασμένα antivirus. Βάλε avast home ή avira antivir. Το πρώτο είναι πιο ολοκληρωμένο, και εξελίσσεται ραγδαία. Και τα δύο τα έχουν πάει πολύ καλά σε όλα τα τεστ βέβαια. Προτείνω avast.
xania4ever Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Καλά ρε παιδιά κανένας δεν βρέθηκε να του πεί ότι ποστάρει σε λάθος section και ότι υπάρχει topic με ολόκληρη ζυζήτηση για antivirus.Ελεος δλδ.
madsc Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Καλά ρε παιδιά κανένας δεν βρέθηκε να του πεί ότι ποστάρει σε λάθος section και ότι υπάρχει topic με ολόκληρη ζυζήτηση για antivirus.Ελεος δλδ. /sc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.