Προς το περιεχόμενο

πιο antivirus ειναι καλο;

manosraul

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μπερδευτεί δεν ξέρω πιο anti-virus να βάλω στο pc μου. είχα το nod32 αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος. ορισμένοι μου έχουν πει από τα σπασμένα καλύτερα είναι το avasta kai το antivir και από το αγορασμένο το kaspersky αλλά επειδή δεν θέλω να δώσω λεφτά για να αγοράσω ,σπασμένο το kaspersky αξίζει? Και αν ναι αν ξέρει κανείς κανένα link για να το κατεβάσω χωρίς να είναι σε trial μορφή.

Δημοσ.

Απαγορεύεται να ζητάς (και να δίνεις, προφανώς) links για σπασμένα σε αυτό το forum.

Κατέβασε το AVG 8 Free που είναι και τσάμπα, και πολύ ελαφρύ και κάνει και πολύ καλή δουλειά. Όχι επειδή δεν μπορώ να σου προτείνω σπασμένο λόγω forum, και έτσι να μην ήταν πάλι αυτο θα σου έλεγα να βάλεις.

Δημοσ.

Δεν πιστεύω οτι αξίζει να αγοράσεις, ούτε καν να ταλαιπωρείσαι με σπασμένα antivirus. Βάλε avast home ή avira antivir. Το πρώτο είναι πιο ολοκληρωμένο, και εξελίσσεται ραγδαία. Και τα δύο τα έχουν πάει πολύ καλά σε όλα τα τεστ βέβαια.

Προτείνω avast.

Δημοσ.

Καλά ρε παιδιά κανένας δεν βρέθηκε να του πεί ότι ποστάρει σε λάθος section και ότι υπάρχει topic με ολόκληρη ζυζήτηση για antivirus.Ελεος δλδ.

Δημοσ.
Καλά ρε παιδιά κανένας δεν βρέθηκε να του πεί ότι ποστάρει σε λάθος section και ότι υπάρχει topic με ολόκληρη ζυζήτηση για antivirus.Ελεος δλδ.

;)

/sc

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...