Προς το περιεχόμενο

Κατεστραμένα DVD!!!

sixlibixlis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια!!!Εχω καποια DVD τα οποια δεν μπορω να διαβασω με κανενα DVD player!!!Δυστηχως ειναι ολοκαινουργια και περιεχουν ζωτικα για εμενα αρχεια!!!Στην αρχη δουλευαν τελεια αλλα αργοτερα χωρις εμφανη αιτια δεν μπορω να εχω προσβαση σε αυτα...και τα προσεχα σαν τα ματια μου!!!Ψαχνω ενα προγραμματακι αν υπαρχει να περισωσω καποια απτα αρχεια μου ή αν υπαρχει κατι για τα ιδια τα δισκακια που να μπορει να τα φτιαξει!!!!Εχω καμια 70αρια τετοια DVD και το 1/4 απ αυτα μου χαλασαν!!!!Ας με βοηθησει καποιος παρακαλω!!!Ευχαριστω παρα πολυ!!!!!

Δημοσ.

Ποτέ δεν αγοράζουμε τα πιο φτηνά δισκάκια που υπάρχουν στην αγορά,επίσης αν αγόρασεις επώνυμα δισκάκια και σου βγήκαν μαιμού μπορείς να απειλήσεις ακόμα και με μήνυση αυτούς που στα πούλησαν για γνήσια.

Δημοσ.
δεν μας λες την μάρκα , να δούμε και οι υπόλοιποι...

Σκεφτηκα πως δεν θα ηταν σωστο να αναφερω τη μαρκα αλλα τελικα θα σας πω οτι ειναι TDΚ!!!...και τα αγοραζα για καλα καi αξιοπιστα!!!!

-----Προστέθηκε 6/12/2008 στις 07 : 13 : 56-----

Ποτέ δεν αγοράζουμε τα πιο φτηνά δισκάκια που υπάρχουν στην αγορά,επίσης αν αγόρασεις επώνυμα δισκάκια και σου βγήκαν μαιμού μπορείς να απειλήσεις ακόμα και με μήνυση αυτούς που στα πούλησαν για γνήσια.

Εστειλα φιλε μου ενα email στην TDK απτο επισημο site τους αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα ασχοληθουν μαζι μου!!!

-----Προστέθηκε 6/12/2008 στις 07 : 15 : 44-----

Εχουν γρατζουνιες τα dvd;

τα περισσοτερα απο αυτα τα χρησιμοποιησα μονο 2-3 φορες!!!οσο για τις γρατσουνιες???....οχι...ειμαι λιγο περιεργος με τα πραγματα μου και τα προσεχω σαν τα ματια μου!!!...:-)

Δημοσ.

Μπορεί απλά το firmware του recorder που τα έγραψε να ήταν προβληματικό και του έβαλε errors μέσα.Με τον καιρό λογικά τα απλά errors έγιναν τρύπες.Και δεν διαβάζεται..

Δημοσ.
Μπορεί απλά το firmware του recorder που τα έγραψε να ήταν προβληματικό και του έβαλε errors μέσα.Με τον καιρό λογικά τα απλά errors έγιναν τρύπες.Και δεν διαβάζεται..

Και καποια λυση για υτο δεν υπαρχει???

-----Προστέθηκε 6/12/2008 στις 08 : 50 : 09-----

Πες μας τι σου γράφει ως αναγνωριστηκό στο imgburn/dvd dectypter ή dvdinfo και θα σου πούμε αμέσως αν είναι μαιμούδες.

παταω στο dvdinfo το κουμπακι info για να μου δωσει πληροφοριες για το μεσο και μου λεει τα εξης και μετα κλεινει το προγραμμα μονο του...dvdinfopro failed internal integrity check.Un-activating dvdinfopro

Δημοσ.

Μαλλον δεν με παρακολουθει κανεις...Βαλε λεμε το ISO BUSTER και θα σώσεις πολλα απο τα αρχεια σου.Εγω έσωσα αρχεία απο DVD που κατα την αντιγραφή εβγαζε το γνωστο "Σφάλμα κυκλικου πλεονασμου"

Δημοσ.
Μαλλον δεν με παρακολουθει κανεις...Βαλε λεμε το ISO BUSTER και θα σώσεις πολλα απο τα αρχεια σου.Εγω έσωσα αρχεία απο DVD που κατα την αντιγραφή εβγαζε το γνωστο "Σφάλμα κυκλικου πλεονασμου"

φυσικα κ σε παρακολουθω φιλε μου!!!το εβαλα το προγραμματακι και κατι ψιλοεκανα!!!Απλα δεν ξερω πως να το χρησιμοποιησω σωστα!!!πιστευεις οτι θα καταφερω να σωσω ολοκληρο dvd???Ευχαριστω πολυ παντως!!!

Δημοσ.

Όταν κολλάς αυτοκόλλητες ετικέττες, οι οποίες πρακτικά δεν είναι ποτέ 100% κεντραρισμένες, αλλάζει το κέντρο βάρους τους και δημιουργούνται προβλήματα στην ανάγνωση κατά την περιστροφή. Αν ψάξεις λόγο στο Internet θα βρεις πολλά topics για αυτό το θέμα. Ενδεικτικά:

http://club.cdfreaks.com/f33/sticky-paper-labels-dvd-r-discs-beware-173236/

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...