HellasVagabond Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Εγω ξερω μονο πως το HTC HD το εχουν αγορασει απειρες κοπελες απλα για μοστρα, και το ξερω απο την ξαδερφη μου που το αγορασαν ολες οι φιλες της και το αγορασε και εκεινη.
HellasVagabond Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Εγω ξερω μονο πως το HTC HD το εχουν αγορασει απειρες κοπελες απλα για μοστρα, και το ξερω απο την ξαδερφη μου που το αγορασαν ολες οι φιλες της και το αγορασε και εκεινη.
Veltiwths Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Εχεις δικιο σε αυτο που λες εχουμε γινει υπερκαταναλωτικοι αλλα δεν παυουν να ειναι εκπληκτικες τετοιες συσκευες!
Veltiwths Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Εχεις δικιο σε αυτο που λες εχουμε γινει υπερκαταναλωτικοι αλλα δεν παυουν να ειναι εκπληκτικες τετοιες συσκευες!
kostasfalcon Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Το περιμενω και εγω (ελπιζω να σταματησει πια αυτη η μη διαθεσιμοτητα του απο την Wind). Ο αδελφος μου πηρε το omnia i 900 - καλο αλλα δεν μπορω να πω οτι τρελαθηκα....
kage Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 http://www.youtube.com/watch?v=v45--rkRgjk gia to gps Δειτε το video... το κινητο δεν συγκρινετε με το iphone αλλα με το htc hd The processor speed of Omnia is better than HTC Omnia = 624Mhz HTC = 528MHz Omnia have FLASH Camera, and both have 5MP HTC have a big LCD screen HTC = 3.8 inches Omnia = 3.2 inches HTC much better screem resolution HTC = 800x480 Omnia = 400x240
lucas007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Καλημέρα, πολύ καλό review, μπράβο. Δεν το βρήκα μέσα, αν ξέρει κάποιος, ας απαντήσει: Δεν είμαι πολύ σχετικός με τα Smartphones αφού τώρα σχεδιάζω να αγοράσω ένα. Τι lag έχει το HD όταν πηγαίνεις από menu σε menu ή σε εφαρμογές; Είμαι μεταξύ αυτού και του Diamond 2, περιμένοντας να δω σε τι τιμή θα βγει το 2ο, ώστε να δω ποιό θα πάρω. Ευχαριστώ !!
tarantules Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Καταντήσαμε να μιλάμε όχι όπως παλιά για κινητά με ενσωματωμένη κάμερα αλλά φωτογραφική κάμερα με ενσωματωμένο κινητό.Τώρα που ξεφύγαμε και αλλάξαμε κατηγορία μιλάμε πλέον για computer με ενσωματωμένο κινητό.Έχει αναλογιστεί κανείς οτι με 500 και 600 ευρώ παίρνεις laptop τρομερών (σχετικά) δυνατοτήτων? Η άποψή μου είναι οτι εαν τα βγάζεις εύκολα τα 600 ευρώ να πας να τα δώσεις για τέτοιες συσκευές.Εαν δουλεύεις ένα μήνα ολόκληρο με πίεση έ τότε είσαι βλάκας να πας να τα δίνεις.Anyway ο καθένας κάνει οτι νομίζει.Συνήθως,όσοι έχουν φράγκα παίρνουν τέτοιες συσκευές και δεν ξέρουν να τις χρησιμοποιούν.Τις έχουν για το εφέ και δεν ξέρουν ούτε μήνυμα να στείλουν.Όχι GPS κλπ κλπ.Τώρα άμα είσαι "καμένος" και "άρρωστος" με την τεχνολογία,δεν θα σε φρενάρει ο μικρός μισθός που παίρνεις για να ικανοποιήσεις το "χόμπι" σου
lucas007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Συμφωνώ εν μέρη αν και προσωπικά ένα τέτοιο κινητό θα μου έλυνε τα χέρια και στην δουλειά μου όπου θα μπορούσα να οργανώσω καλύτερα το πρόγραμμα της ημέρας. Δεν έχεις άδικο για τα laptop αν και προσωπικά έχω ένα, οπότε το επόνενο που ψάχνω είναι κάτι τέτοιο
Veltiwths Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Ειναι κορυφη σαν συσκευη δεν εχει lag στο menu!Και εγω ημουν διστακτικος αλλα οταν το πηρα καταλαβα οτι ειναι τρομερο!
geobot24 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Αν και δεν το εχω στη κατοχη μου, καταφερα να το δανειστω απο ενα φιλο..Το κινητο απλα τα σπαει. Εχοντας το καλυτερο λειτουργικο αφης και τις περισσοτερες εφαρμογες δωρεαν αξιζει και με το παραπανω τα λεφτα του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα