Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μηπως....Λεω ΜΗΠΩΣ δινετε πολυ βαση σε ενα κινητο ? Αναρωτιεμαι ποσοι απο οσοι το εχουν παει το πηραν για τις λειτουργιες του και ποσοι για να κανουν την μοστρα τους. Το λεω γιατι και το Ν93 οταν το πηρα πριν 2 χρονια στα 630ε ΠΟΤΕ ακομα και σημερα δεν μπορεσα και δεν χρειαστηκα ολες τις λειτουργιες του. Ωραιο κινητο, το καλυτερο τοτε αλλα μετανιωσα που εδωσα τοσα λεφτα για κατι που δεν χρησιμοποιησα στο μεγιστο του.

Δημοσ.

Μηπως....Λεω ΜΗΠΩΣ δινετε πολυ βαση σε ενα κινητο ? Αναρωτιεμαι ποσοι απο οσοι το εχουν παει το πηραν για τις λειτουργιες του και ποσοι για να κανουν την μοστρα τους. Το λεω γιατι και το Ν93 οταν το πηρα πριν 2 χρονια στα 630ε ΠΟΤΕ ακομα και σημερα δεν μπορεσα και δεν χρειαστηκα ολες τις λειτουργιες του. Ωραιο κινητο, το καλυτερο τοτε αλλα μετανιωσα που εδωσα τοσα λεφτα για κατι που δεν χρησιμοποιησα στο μεγιστο του.

Δημοσ.

Koιτα HellasVagabond η ζώη είναι λίγο απο όλα

Θέλει και το περιττο της

Δεν γίνεται να χρησιμοποιεις μια τέτοια πολυ-συσκευη μονιμα στο 100% των δυνατοτητων της

Απλα σου δινει εναλλακτικες

ΠΧ θελω να ακουσω μουσικη : βαζω mp3

Τα βαρέθηκα; Τσουπ να το το ραδιο

ή Πως παμε στην ταδε διευθυνση και εχω αργησει;;;

Τσουπ , να το Gps

Κ.ο.κ.

Δημοσ.

Koιτα HellasVagabond η ζώη είναι λίγο απο όλα

Θέλει και το περιττο της

Δεν γίνεται να χρησιμοποιεις μια τέτοια πολυ-συσκευη μονιμα στο 100% των δυνατοτητων της

Απλα σου δινει εναλλακτικες

ΠΧ θελω να ακουσω μουσικη : βαζω mp3

Τα βαρέθηκα; Τσουπ να το το ραδιο

ή Πως παμε στην ταδε διευθυνση και εχω αργησει;;;

Τσουπ , να το Gps

Κ.ο.κ.

Δημοσ.

Το ζητημα ειναι πως και αλλες πιο φτηνες συσκευες κανουν ακριβως τα ιδια....

Συν το οτι το συγκεκριμενο κινητο εχει αλλες 100 λειτουργιες αν οχι παραπανω....

Απλα πιστευω πως το θεμα με τα κινητα εχει ξεφυγει απο το τι χρειαζομαστε και εχει παει στο τι θα παρω για να κανω μοστρα. Δεν ειναι τυχαιο που το HTC HD εχει εξαφανιστει απο ολα τα ραφια σε ολα τα μαγαζια.

Δημοσ.

Το ζητημα ειναι πως και αλλες πιο φτηνες συσκευες κανουν ακριβως τα ιδια....

Συν το οτι το συγκεκριμενο κινητο εχει αλλες 100 λειτουργιες αν οχι παραπανω....

Απλα πιστευω πως το θεμα με τα κινητα εχει ξεφυγει απο το τι χρειαζομαστε και εχει παει στο τι θα παρω για να κανω μοστρα. Δεν ειναι τυχαιο που το HTC HD εχει εξαφανιστει απο ολα τα ραφια σε ολα τα μαγαζια.

• Super Moderators
Δημοσ.
Tουλάχιστον κανει και καποια πραγματα,φαντασου συσκευες με 500e που δεν κανουν τιποτα,βλεπε iPhone

υπερβάλεις, τρελά... (όχι δεν έχω iPhone, ούτε θέλω να πάρω)

• Super Moderators
Δημοσ.
Tουλάχιστον κανει και καποια πραγματα,φαντασου συσκευες με 500e που δεν κανουν τιποτα,βλεπε iPhone

υπερβάλεις, τρελά... (όχι δεν έχω iPhone, ούτε θέλω να πάρω)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...