jodi Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Καλημερα σε ολους τους φιλους του φορουμ. Ειμαι και εγω απο σημερα ενας υπερηφανος κατοχος της εν λογω συσκευης. Ακομη δεν εχω προχωρησει στην τοποθετηση της Cosmote Sim μου γιατι εχω μια πολυ βασικη απορια. Τοποθετωντας την Sim μου στην συσκευη, τι χρειαζεται να κανω επειτα για να εχω προσβαση σε 3G? Βρηκα μεσα στο φορουμ την παρακατω πληροφορια αλλα θα ηθελα και καποια επιβεβαιωση.... ....Όπως είπαμε, το iPhone 3G που κυκλοφορεί στην Ελλάδα, είναι πλήρως "ανοιχτό" και δεν παίζει αποκλειστικά για το δίκτυο της Vodafone. Για να συνδεθείτε σε οποιοδήποτε από τα άλλα 2 δίκτυα θα πρέπει να αλλάξετε τη ρύθμιση APN από το Settings - Network και να βάλετε για Wind APN: gint.b-online.gr username: κενό password: κενό Cosmote APN: internet username: κενό password: κενό...... Θα περιμενω τα σχολια σας για να μπορεσω να χαρω την συσκευη.
georgeadams Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δεν αρκεί να βάλεις τις ρυθμίσεις του APN. Πρέπει να γραφτείς και σε κάποιο πρόγραμμα για Wireless Internet της Cosmote. Εδώ είναι οι λεπτομέρειες: link.
jodi Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Την καλησπερα μου σε ολους! Βασικα με τα επεισοδια που συμβαινουν αυτη την στιγμη εξω, το ποστ μου ειναι λιγο "ακυρο"! Οπως και να εχει ψαχτηκα αρκετα μεσα στο Σαβ/κο και κατεληξα λιγο πολυ στο λινκ που μου παραθετεις πιο πανω. Η συσκευη ειναι απιστευτη, εχω περασει το τελευταιο firmware και πανω απο ολα δεν εχω την Vodafone για νταβατζη! Καλη συνεχεια σε ολους!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.