mihranalthaqafi Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Καλησπερα! Εχω πορωθει απιστευτα με το Rock Band και θελω να κατεβασω καποια τραγουδια απο τα DLC που εχουν. Δεν εχω προβλημα να πληρωσω το προβλημα μου ειναι οτι εχω φαει μπαν και δεν μπορω να μπω στο live. Οι ερωτησεις μου: Το DLC μπορεις να το κατεβασεις μονο απο αμερικανικο account; Αν συνδεσω τον δισκο μου με ενα 360 το οποιο δεν ειναι banned και κατεβασω απο εκει τα dlc και συνδεσω μετα το δισκο στο δικο μου 360 θα μπορω να τα παιξω κανονικα; Υπαρχει καποιο site στο internet που μπορω να τα πληρωσω και να τα κατεβασω απο εκει; thnx
nzeppos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δεν νομίζω ότι χρειάζεσαι να έχεις αμερικάνικο account. Εγώ είχα κατεβάσει δεκάδες τραγούδια στο RB1 από account... Ιρλανδίας (το κλασικό κόλπο του Live για τους Έλληνες). Όσο για το άλλο που λες με το σκληρό, νομίζω ότι θα σου δουλέψει. Το DLC εξαρτάται αποκλειστικά από το gamertag σου και το σκληρό δίσκο, όχι από την ίδια την κονσόλα. Υπ' όψιν ότι τα τραγούδια τα κατεβάζεις μέσα από το παιχνίδι, όχι από το dashboard. Άρα θα πρέπει να πας το σκληρό δίσκο σε μια κονσόλα που είτε είναι αφλασάριστη (και άρα αμπανάριστη!) και χρειάζεται original το παιχνίδι, είτε είναι σπασμένη και γλίτωσε το μπαν οπότε κάνεις τη δουλειά σου και με κόπια. Δεν νομίζω να υπάρχει site που να μπορείς να κατεβάσεις τα τραγούδια. Και να υπήρχε δεν θα σου έκανε δουλειά γιατί δεν νομίζω να υπάρχει τρόπος να γίνει import το τραγούδι στο παιχνίδι με άλλο τρόπο εκτός του κατεβάσματος από το Xbox Live.
mihranalthaqafi Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 i see..οποτε πρεπει να βρω αμπαναριστη κονσολα... η κονσολα που να μην εχει φαει μπαν... Κανενας καλοθελητης;;;;;;; :-p
mihranalthaqafi Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Λοιπον καταφερα και βρηκα κονσολα φλασαρισμενη και αμπαναριστη και κατεβασα καποια τραγουδια. Εβαλα τον δισκο μου δηλαδη σε μια αλλη κονσολα. Μολις εβαλα τον δισκο μου στην κονσολα ΜΟΥ τα τραγουδια ναι μεν τα βρηκε στην λιστα αλλα μου εβγαζε αυτο καθε φορα που πηγαινα να το παιξω "The song data you were accessing has become unavailable, and the game cannot proceed without it. Your game session has been restarted" Μετα απο λιγη μελετη κατεληξα στο οτι πρεπει να κανω transfer license agreement με το να ξανακατεβασω ολα τα songs απο την κανονικη μου κονσολα..... Η οποια δεν μπαινει στο ιντερνετ!!!!! Υπαρχει περιπτωση να μπω με την συγκεκριμενη κονσολα στο ιντερνετ ενω εχω φαει μπαν;;;; Μην μου πειτε οτι χαλασα τσαμπα τα λεφτα μου....
xaros73 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Ω ναι... τι σε επιασε και δεν το σιγουρεψες πρωτα οτι γινεται.
nzeppos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Χμ κι εγώ δεν νομίζω να φτιάχνεται λίγο που το έψαξα. Η λογική είναι ότι πρέπει να μεταφέρεις τα licenses από το παλιό 360 στο καινούριο (στην περίπτωσή σου από το 360 του φίλου σου στο μπαναρισμένο δικό σου). Δηλαδή πας σ' αυτή τη σελίδα: http://www.xbox.com/en-US/support/systemuse/xbox360/licensemigration/?WT.svl=nav Κάνεις login με τα στοιχεία του gamertag σου και σου δείχνει με ποια console IDs είναι "συνδεδεμένο" το gamertag. Ακολουθείς μια διαδικασία στο site και στη συνέχεια κάνεις login στο XBL από το νέο 360. Που όμως, όπως είπαμε, στην περίπτωσή σου είναι το μπαναρισμένο... Άρα μάλλον τζίφος η υπόθεση. Εναλλακτικά κάνε αυτό που κάναμε οι περισσότεροι από όσους μπαναριστήκαμε. Δεύτερο 360. Έρχονται και Χριστούγεννα...
mihranalthaqafi Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Ανταλασσονται 2 κονσολες φλασαρισμενες, η μια με 3ROD και σκληρο δισκο, η αλλη κανονικη, αλλα μπαναρισμενες και οι 2, με κονσολα φλασαρισμενη αλλα να μπαινει ιντερνετ.... Αντε ερχονται και Χριστουγεννα.... :-p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.