elis88 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Γεια σας παιδιά, έχω το εξής πρόβλημα: Πάω να βάλω το KUbuntu και όταν κάνω boot για το install μετά από λίγο μου βγάζει I/O errors..κλπ. Το ξανά έγραψα το dvd μήπως είχε πρόβλημα και πάλι το ίδιο. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει και πως μπορώ να το φτιάξω; Ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdp77 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 1) Πες μας τι I/Ο errors σου βγάζει 2) Δώσε σύνθεση του μηχανήματός σου. 3) Δοκίμασε 64 κ' 32 bit εκδόσεις (8.10) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 οποτε μου εχει βγαλει ΙΟ errors εφταιγε το δισκακι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αbominable Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Τσέκαρε το md5sum του iso που κατέβασες. >md5sum "kubuntu.iso" Λογικά πρέπει να σου βγάζει αυτό :: 82c02dc7386dfb6858a9ec09a5059e1e Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elis88 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Λοιπόν παιδιά το error που μου βγάζει είναι: buffer I/O error on device sr0, Logical block 345624 * ο τελευταίος αριθμός αλάζει συχνά. Το δοκίμασα το δισκάκι με το kubuntu που έγραψα στο laptop και έπεξε μια χαρά, άρα μάλλον κάτι στο pc μου φταίει. Λέτε να φταέι το DVD-RW και να μην μπορεί να διαβάζει το δισκάκι που έγραψε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdp77 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Το δοκίμασα το δισκάκι με το kubuntu που έγραψα στο laptop και έπεξε μια χαρά, Από εκεί, λοιπόν, πήγαινε system --> administration --> create a usb startup disk και δοκίμασε να boot-άρεις με αυτό το pc, το οποίο δεν παίζει με το CD. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elis88 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Από εκεί, λοιπόν, πήγαινε system --> administration --> create a usb startup disk και δοκίμασε να boot-άρεις με αυτό το pc, το οποίο δεν παίζει με το CD. Και τι ρυθμήσεις κάνω στα BIOS για να bootarei με το USB; -----Προστέθηκε 7/12/2008 στις 02 : 43 : 10----- Τελικά έγραψα το dvd σε πάρα πολυ χαμιλή ταχύτητα και δούλεψε. (αφού έκαψα καμια 5-6 αρια dvd χωρίς αποτέλεσμα). Ευχαρι΄στώ πολύ για την βοήθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.