Προς το περιεχόμενο

προβλημα με forthnet 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σας ... λοιπον τα πραγματα εχουν ως εξης : εχω 2play απο forthnet με τις απεριοριστες κλησεις περιπου 8 μηνες, τους πρωτους 7 μηνες ολα καλα συγχρονιζα στα 16 mbit απο κει και περα αρχισε να συγχρονιζει ολο και χαμηλοτερα μεχρι που επεσε στα 12-13 και σαν να μην ελειπε αυτο οποτε με επερναν τηλ στο σταθερο η επερνα εγω απο το σταθερο αποσυνδεοταν !! Μεχρι που φτασαμε σημερα να μη συνδεεται καν στο ιντερνετ και να μην λειτουργει καν το τηλεφωνο (οταν παιρνω απο το κιν στο σταθερο δεν χτυπαει ή οταν σηκωνω το ακουστικο δεν κανει τουτ τουτ :P )

Πηρα τη forthnet τηλεφωνο δηλωσα βλαβη και μου ειπαν οτι ειναι προβλημα στις καλωδιωσεις μου (μετα απο 7 μηνες κανονικης λειτουργιας ομως ετσι ξαφνικα? ) και οτι δηλωσανε βλαβη στον οτε επομενως θα επρεπε να περιμενω 3 εργασιμες μερες βεβαια μεχρι τςρα περασε μια βδομαδα και ακομα απαντηση απο τον οτε περιμενουν μου λενε τους περνω 2 τηλεφωνα τη μερα τις τελευτεες 2-3 μερες τους τα χωσα και λιγο και μου ειπαν οτι ξανα πιεσαν τον οτε να τους ξαναπαρω τηλ την επομενη

ps1: στο ρουτερ (siemens cl-110) αναβει μονο το power και το ethernet λαμπακι αλλα παρατηρησα οτι οταν παρω τηλ απο το κιν στο σταθερο τοτε αναβει και το λαμπακι του dsl και συνδεομαι για κανα 5λεπτο το πολυ (αρκετο για να κανω το ποστ )

ps2: αλλαξα και μπριζα τηλεφωνου μπας και φτεει αυτη αλλα τπτ :P

Οριστε και καποια στοιχεια απο την παρουσα συνδεση μου :

Line Mode ADSL2+ Line State Show Time

Line Power State L0 Line Up Time 00:00:06:07

Line Coding Trellis On Line Up Count 46

Statistics Downstream Upstream

Line Rate 8055 Kbps 747 Kbps

Attainable Line Rate 11172 Kbps 785 Kbps

Noise Margin 5.5 dB 3.9 dB

Line Attenuation 32.5 dB 24.9 dB

Output Power 12.4 dBm 19.1 dBm

οποιος ειχε παρομοιο προβλημα η ξερει κατι ας βοηθησει:rolleyes:

ευχαριστω εκ των προτερων και συγνωμη για το μεγαλο ποστ :-)

Δημοσ.

χωρις να ειμαι ειδικος μου κανει για προβλημα στο τερματικο της forthnet οπως ειχα και εγω πριν αρκετο καιρο και για ενα περιπου μηνα μου ελεγαν οτι π@π@ια θες. αλλαξα μπριζες ρουτερ κλπ κλπ μεχρι που τελικα μου ειπαν οτι ηταν δικο τους το προβλημα και ειχε βραχυκυκλωση κατι.

τσπ δεν ξερω κιολας μπορει να κανω λαθος αλλα πιεσε τους λιγο παραπανω.

Δημοσ.

μολις μου ειπαν οτι ειναι βλαβη βροχου και οτι μεσα στο σαββατοκυριακο το πολυ μεχρι τη δευτερα θα το εχουν διορθωσει απο οτε (δεν τους πολυπιστευω βεβαια :devil: ) τι ειναι αυτο ξερετε? :rolleyes:

Δημοσ.

καποιο προβλημα στην δρομολογηση της γραμμης,εσυ καλου-κακου, να τσεκαρεις και το φιλτρο σου,δοκιμασε χωρις φιλτρο το ρουτερ απευθειας στην γραμμη,δες τοτε ποσο συγχρονιζετε και αν εχεις disconnections

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

λοιπον δεν θα γινω μαντης κακων ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα λιγους μηνες ολα οκ και μετα χαλια εμεινα 2 1/2 μηνες χωρις τηλ και νετ μεχρι που γυρισα στον ΟΤΕ το τι μ...ες ακουσα ολο αυτο το καιρο απο την Forthnet δεν λεγεται, ελπιζω να εισαι εξαιρεση

Δημοσ.

Εγω παιδια εχω 2play και θα σας πω οτι δεν ειχα τηλεφωνο και internet για 1 εβδομαδα.Οι ταχυτητες που πιανω ειναι μεχρι 15990 downstream/1021 upstream και το κορυφαιο ειναι οταν με καλουν στο τηλ.πεφτει το Internet.Tους εχω παρει τηλ απειρες φορες αλλα λυση δεν μπορουν να δωσουν.Πριν γινει η μεγαλη διακοπη της 1 εβδομαδας λειτιυργουσαν ολα αλλα παλι σε χαμηλες ταχυτητες για αυτο που διαφημιζουν.Σκεφτομαι πολυ εντονα να γυρισω σε ΟΤΕ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...