Προς το περιεχόμενο

auto smart

kiriak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Να μην εισαι εσυ μονο κανενας γνωστος του και τον υποστηριζεις μονο.....

Γιατι οταν αναρωτιεσαι για τους αλλους,και οι αλλοι αναρωτιουνται για εσενα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 6 μήνες μετά...
  • Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Γεια σας παιδια, θα δωσω μια πολυ συντομη συμβουλη σε οσους επροκειτο να αγορασουν αυτοκινητο απο "μαντραδες", μακρια απο ολους ειναι πραγματικα απατεωνες, τα χλμ ειναι γυρισμενα και οι δηθεν ασφαλειες για μηχανικα μερη δεν ισχυουν.και θα σας δωσω και 2 επωνυμιες που εχουν αποδειχθει απατεωνες.. μακρια απο την AUTO-SMART και απο την NOBLE CARS αχαρνες..καλα να παθουνε και κλεινουν ολοι τους..ετσι να πεινασουνε ολοι αυτοι οι απατεωνες.

εγω ενα πραγμα ηθελα να ξερω.στανταρτ αρκετοι εχουν κανει αγωγες-μηνυσεις-εξωδικα τοσα χρονια ουτε ενας δεν τον "αναγκασε"να κλεισει-αλλαξει επωνυμια...

οποτε σκεφτειτε τι γινεται γενικοτερα,αν οι τοπ λαμογιες δεν μπορουν να κλεισουν!

ή μηπως τελικα κλεινουν αυτοι που δεν ειναι λαμογια?

Γεια σας παιδια, θα δωσω μια πολυ συντομη συμβουλη σε οσους επροκειτο να αγορασουν αυτοκινητο απο "μαντραδες", μακρια απο ολους ειναι πραγματικα απατεωνες, τα χλμ ειναι γυρισμενα και οι δηθεν ασφαλειες για μηχανικα μερη δεν ισχυουν.και θα σας δωσω και 2 επωνυμιες που εχουν αποδειχθει απατεωνες.. μακρια απο την AUTO-SMART και απο την NOBLE CARS αχαρνες..καλα να παθουνε και κλεινουν ολοι τους..ετσι να πεινασουνε ολοι αυτοι οι απατεωνες.

Διαλογος με κάποιον απ'αυτούς, οχι απαραιτητα αυτους που λες.

"-Μου ζητάνε αυτοκίνητο με πχ 60.000 χιλιομετρα"

του λέω

"-Όχι να γράφει 60.000, να τα έχει κάνει κιολας.."

στον κόσμο τους. Πάνω απο το 70% των μτχ έχουν γυρισμένα χλμ

• 3 εβδομάδες αργότερα...

καλα να παθουν τα ζωα αφου πανε και παιρνουν απο μαντρες.

οσο υπαρχουν ηλιθιοι θα υπαρχουν και απατεωνες.

ενω εσυ πρεπει να εισαι πολυ εξυπνος που αγοραζεις καινουργια η απο ιδιωτες...λες και δεν μπορω και γω να παω σε εναν με κοντερ και να μου γυρισει τα χιλιομετρα...

ενω εσυ πρεπει να εισαι πολυ εξυπνος που αγοραζεις καινουργια η απο ιδιωτες...λες και δεν μπορω και γω να παω σε εναν με κοντερ και να μου γυρισει τα χιλιομετρα...

να πας.

Ίσως και να μη χρειάζονται ειδικές γνώσεις για κάτι τέτοιο!

Πέρυσι είχα δοκιμάσει να αλλάξω τα χιλιόμετρα στο αυτοκίνητό μου μέσω VagCOM και έγινε πανεύκολα. Άλλαξα τιμή, πάτησα save και τέλος. Στο κοντέρ έγραφε +100,000 χιλιόμετρα παραπάνω από τα πραγματικά! Το ίδιο εύκολα τα ξαναγύρισα μετά και στη σωστή τους τιμή.

Δε γνωρίζω εάν θα μπορούσε κάποιος να το καταλάβει (μπορεί να τα «κρατάει» και αλλού που δεν έχω πρόσβαση με το VagCOM). Αλλά τα άλλαξα μέσα σε 3 λεπτά.

ενα αυτοκινητο κανει κατα μ.ο. 15κ χιλιομετρα το χρονο

αν καποιος ψαχνει αυτοκινητο του 2002 και να χει 30.000 πρεπει να ειναι ηλιθιος

δε κοιτας μονο το μετρητη,κοιτας και το βιβλιαρακι του σερβις και γενικα ολη τη κατασταση του οχηματος

αν πχ εχει αλλαξει ιμαντα χρονισμου που σε πολλα αμαξια αλλαζει στα 60κ τοτε ξερεις οτι σε δουλευουνε...

Το βιβλιαράκι μπορεί πάρα πολύ εύκολα να χαθεί. Και στο δικό μου αυτοκίνητο που το πήρα από την AutoMarin (θεωρητικά με 16K χιλιόμετρα) είχε... «χαθεί» το βιβλιαράκι. Μαντεύεις που χάθηκε;

:devil:

Εγώ δε το θεώρησα ύποπτο (καλός βλάκας ήμουν). Μέχρι που τα «σημάδια» στο συνεργείο έδειξαν ότι το αυτοκίνητο είχε τα διπλά χιλιόμετρα απ' όσα μου είπαν.

Αλλά αυτό για τα χιλιόμετρα δεν είναι απόλυτο. Τον πρώτο χρόνο ας πούμε που είχα το αυτοκίνητο είχα κάνει κάτω από 8K χιλιόμετρα. Το δεύτερο χρόνο τα αναπλήρωσα, κάνοντας 12K+. Για μέσο όρο 10K ετησίως για τα δύο χρόνια που το έχω.

δεν ειναι απολυτο,αλλα οταν βρεις παλιο αυτοκινητο με λιγα χλμ τοτε κατα 90% ειναι κατευασμενα αν ειναι απο μαντρα

απο ιδιωτη ειναι πολυ λιγοτερο το ποσοστο.

ενα αυτοκινητο κανει κατα μ.ο. 15κ χιλιομετρα το χρονο

αν καποιος ψαχνει αυτοκινητο του 2002 και να χει 30.000 πρεπει να ειναι ηλιθιος

δε κοιτας μονο το μετρητη,κοιτας και το βιβλιαρακι του σερβις και γενικα ολη τη κατασταση του οχηματος

αν πχ εχει αλλαξει ιμαντα χρονισμου που σε πολλα αμαξια αλλαζει στα 60κ τοτε ξερεις οτι σε δουλευουνε...

παντως το getz της μητερας μου που ηταν να το πουλησουμε ηταν μοντελο 1/2007 με 29.000 πραγματικα χιλιομετρα. 6000 χλμ το χρονο και πολλα λεω.. υπαρχουν και τα κελεπουρια, αλλα αυτα δυσκολα θα τα πετυχεις σε μαντρα. απο ιδιωτη ειναι πιο πιθανο.

Και το δικό μου πχ είναι μοντέλο 12/2002 κι έχει 77.150 χιλιόμετρα. Αφού δεν το πολυκουναω με τόσα αμάξια στην οικογένεια...τι πρέπει να κάνω δηλαδή; να το παω να του φορτώσουν χιλιόμετρα για να έρθει κοντά στα "φυσιολογικά" για την ηλικία του;!;! Μέχρι και ιμάντες άλλαξα στα 73.000 γιατί οι προηγούμενοι είχαν πιάσει τα 4 χρόνια και το βιβλίο συντήρησης λέει πρέπει να αλλαζονται, άσχετα αν δεν έχει επέλθει ακόμα το όριο χιλιομέτρων (το λέω αυτό γιατί κάπου πριν αναφέρθηκε για ιμάντες).

το δικο μας το nissan sunny το αποσυραμε το καλοκαιρι με 188,000 χιλιομετρα :P (ετος αποκτησης 9/1990 :shifty: ) -αφου λεμε ολοι για τα χιλιομετρα :P -

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα και απο εμένα,

δυστυχώς εκανα και εγώ το λάθος να πάω να πάρω ένα Opel Astra H από την Autosmart... Το αυτοκίνητο ήταν μια χαρά εξωτερικά αλλά και εσωτερικά. Το πρόβλημα όμως είναι ο κινητήρας του... Ούτε μια εβδομάδα μετά από τότε που το πήρα, άρχισε για κάποιο άγνωστο λόγο να χάνει ψυκτικό υγρό. Έπειτα από μια επίσκεψη στην επίσημη αντιπροσωπία της Opel στα Χανιά, όπου είμαι φοιτητής, μου είπαν ότι το ψυκτικό χάνεται από την φλάτζα του κινητήρα και θα χρειαστεί να το ανοίξουν για να δουν ακριβώς τι φταίει.

Σήμερα ενημερώθηκα ότι το κόστος επισκευής είναι 700+ € καθώς πρέπει να λυθεί όλος ο κινητήρας και να ελεγχθεί (αν έχει στραβώσει η στροφαλοκεφαλή, το καπάκι του κινητήρα, η φλάτζα κλπ) για να διαπιστωθεί η διαρροή.

Τι μπορώ εγώ να κάνω τώρα, έχω κανένα δικαίωμα να απαιτήσω από αυτόν που μου το πούλησε;

Update: Επικοινώνησα μαζί του και μου είπε ότι είναι διατεθημένος να μου πληρώσει το ποσό που θα κόστιζε η επισκευή του αυτοκινήτου μου στο δικό του συνεργείο. Απλά θα πρέπει εγώ να του στείλω με fax το τιμολόγιο της επισκευής και ένα λογαριασμό τραπέζης ώστε να καταθέσει τα χρήματα

Επεξ/σία από sotosko

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...