Προς το περιεχόμενο

auto smart

kiriak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγω παιδια αγορασα απο εκει ενα αυτοκινητο και δεν ειχα κανενα προβλημα το αυτοκινητο ηταν σαν καινουργιο τα χιλιομετρα πραγματικα μετα απο ελεγχο ,αψογη εξυπηρετηση αδεια πηρα την επομενη μερα το μαγαζι το συστηνω ανεπιφυλακτα τωρα για τα αλλα που λετε δεν ξερω μπορει να ετυχε τι να πω και ενας φιλος μου ειχε παρει απο εκει αυτοκινητο και εμεινε ευχαριστημενος

ΥΣ.Και εχει τις καλυτερες τιμες εγω το ειχα ψαξει πολυ πριν καταληξω εκει

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Σήμερα έδωσα προκαταβολή για ένα focus, αυριο πρίν την ολοκλήρωση θα επιμείνω στο να πάει το αυτοκίνητο για έλεγχο στην FORD...

Ελπίζω να πάνε όλα καλά γιατί η τιμή είναι πολύ καλή...

παιδια το προβλημα μαλλον το εχει η DIRENT και οχι το συγκεκριμενο καταστημα αν παιρνει αυτοκινητα απο εκει οπως λετε ,γιατι δεν θα του τα δινανε ετσι απλα και μονο για να τα πουλαει θα ανοιγανε μια μαντρα και θα τα πουλαγανε μονοι τους σε ιδιωτες και θα τα κονομαγανε.εγω οπως ειχα πει δεν ειχα κανενα προβλημα

καλησπερα. ολωσ τυχαιως ειδα το θεματακι σας εδω... να πω και γω λοιπον την αποψη μου. αγορασα το focus το ghia το θαλλασι απο εκει την προεγουμενη βδομαδα. λοιπον ειχε 36000km και η τιμη του αρκετα χαμηλη. αρχικα παραξενευτηκα οπωσ ολοι το ελενξα ομως μεσα στη ford και το αυτοκινητο ειναι απολυτα καθαρο. μπορει να αργησει με τη μεταβιβαση αλλα θα κανουμε υπομονη γιατι μας εδωσε ο "φωνακλας και αγενησ" οπωσ λετε ενα καλο αυτοκινητο που θα εξασφαλισει την ασφαλεια μας στο δρομο. οσο για τα νοικιαρικα που λετε τα περισσοτερα μεταχειρισμενα απο μαντρεσ ειναι στην ιδια κατηγορια.... α και κατι τελευταιο μπορει να ειναι και να φαινεται αγριοσ, δεν τον ξερω τον ανθρωπο, αλλα οταν εχει δικιο καποιος και ιδιαιτερα για τη δουλεια του φυσικο ειν αι να κανει ετσι.... ΓΕΙΑ

Μάπα το καρπούζι...

Ενώ είχε υποσχεθεί ότι το αυτοκίνητο είναι άβαφο, ατρακάριστο και από ιδιώτη, μέσω τις ασφαλιστικής εταιρίας είδα ότι το αυτοκίνητο είχε τρακάρισμα το 2007 και ήταν από την DIRENT (μικρό το κακό)...

Μόλις είπα να πάμε στην FORD για έλεγχο, παρόλο το ότι μου είχε πει ψέματα, λάκισε ο τύπος, πήρα 5 φορές τηλέφωνο παρακαλώντας να πάμε στην FORD και τώρα τελικά πάω να πάρω την προκαταβολή μου πίσω και δεν μου τα δίνει ...

Για το πόσο αγενής είναι δεν υπάρχουν λόγια... το στόμα του βγάζει κάθε λογής βρισιά...ενώ όσο πιο ευγενικά του μιλάς τόσο πιο αθυρόστομος γίνεται.

Το πιθανότερο είναι πλέον να κινηθώ νομικά... απλά να προειδοποιήσω όσους περισσότερους μπορώ...

Ο άνθρωπος είναι ψεύτης.

ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΕΣ Η' ΛΕΦΤΑ αν δεν γινει μεταβιβαση...

τι δικαστηρια κ μλκς αυτοι δεν καταλαβαινουν απο τετοια(αλλα θελουν)...δεν εχουν κ τιποτα στο ονομα τους...

Eυτυχώς ήταν μόνο 100 Ευρώ...

Απλά είναι το γαμώτο και ότι ο τύπος είναι εντελώς ανάγωγος!

Είναι ίσως ο χειρότερος "επαγγελματίας" που έχω δει στην ζωή μου...

Ευτυχώς που έψαξα λίγο και του τα χώνουν και άλλοι στο δύκτιο!!!

Α ρε INTERNET... unlimited power!!!

• 1 μήνα μετά...
καλησπερα. ολωσ τυχαιως ειδα το θεματακι σας εδω... να πω και γω λοιπον την αποψη μου. αγορασα το focus το ghia το θαλλασι απο εκει την προεγουμενη βδομαδα. λοιπον ειχε 36000km και η τιμη του αρκετα χαμηλη. αρχικα παραξενευτηκα οπωσ ολοι το ελενξα ομως μεσα στη ford και το αυτοκινητο ειναι απολυτα καθαρο. μπορει να αργησει με τη μεταβιβαση αλλα θα κανουμε υπομονη γιατι μας εδωσε ο "φωνακλας και αγενησ" οπωσ λετε ενα καλο αυτοκινητο που θα εξασφαλισει την ασφαλεια μας στο δρομο. οσο για τα νοικιαρικα που λετε τα περισσοτερα μεταχειρισμενα απο μαντρεσ ειναι στην ιδια κατηγορια.... α και κατι τελευταιο μπορει να ειναι και να φαινεται αγριοσ, δεν τον ξερω τον ανθρωπο, αλλα οταν εχει δικιο καποιος και ιδιαιτερα για τη δουλεια του φυσικο ειν αι να κανει ετσι.... ΓΕΙΑ

Δεν είπε κανείς ότι μπορεί να μην έχει δίκιο. Το θέμα είναι όμως ότι όταν πας να τσεκάρεις κι εσύ το αυτοκίνητο γιατί ούτε τον πωλητή ξέρεις ούτε και το αυτοκίνητο από χθες, σε αντιμετωπίζει με άσχημο τρόπο.

Με συγχωρείς, αλλά ένας καραγκιόζης είναι..

Κάποια στιγμή θα τον πάρουν είδηση και θα κλείσει το μαγαζί του.

Αν ήταν επαρχία σε μια εβδομάδα θα είχε ήδη κλείσει.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καινούρια ιστορία είναι οι λαμογιομαντράδες? Φυσικά όχι. Παρόλα αυτά εσείς τους δώσατε αξία, εσείς που προτιμάτε να αγοράζετε από έμπορο και όχι από ιδιώτη.

Και λέω καλά να πάθετε ( όσοι αγόρασαν).

Προσπάθησα να πουλήσω το 2ο αυτοκίνητο μου πέρυσι το χειμώνα, ως ιδιώτης, προκειμένου να το αντικαταστήσω με μεγαλύτερου κυβισμού.

Αυτοκίνητο 4 ετιας με πολύ λίγα χιλιόμετρα και όχι απλά ατρακάριστο, αλλά αγρατζούνιστο.

Και αρχίζει το show:

'' Φιλαράκι το έχεις στουκάρει και το πουλάς έτσι?'' - ''Δείτε το με την ηρεμία σας όπου θέλετε'' του λέω,

''Φιλαράκι λες ότι το αμάξι είναι μοντέλο του Ιανουαριου 2004, για να κερδίσεις χρονιά έτσι?'' - ''Η ίδια η άδεια κυκλοφορίας γράφει ότι κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2004, αλλά και οι αποδείξεις αντιπροσωπείας και της τράπεζας'' απαντάω,

''Φιλαράκι το αυτοκίνητο βλέπω θέλει καινούρια λάστιχα κιόλας''- ''Μέσα έπεσες, την προηγούμενη εβδομάδα τα αλλαξα'',

Κλασσικό: ''Φιλαράκι το αυτοκίνητο το θέλω για την γυναίκα μου''

Αλλος: '' Είμαι στην δυτική πλευρά της πόλης και σε λίγο θα σχολάσω από την εργασία μου, θα μου το φέρετε να το δω στις 16:30?''

Δεν ξέρουν ούτε μια σύγκριση να κάνουν: '' Είδα το αυτοκίνητο σας στην αγγελία, αλλα τα λεφτά που ζητάτε είναι πάρα πολλά,

το χ-διαφορετικό μοντέλο, άλλης μάρκας που είδα είναι φθηνότερο''

Η κλασσική ελληνική κουτοπονηριά '' Φιλαράκι το αυτοκίνητο που πουλάς είναι πιο φθηνό στην Γερμανία'' - ''Αν είναι έτσι να την ρίξω την τιμή'' απαντάω . Μπαίνω στο mobile.de , βρίσκω το αυτοκίνητο μου με τον ίδιο εξοπλισμό, ίδιας χρονολογίας, με περισσότερα χιλιόμετρα...στην ίδια τιμή που έδινα το δικό μου!

Απογοητευμένος στο τέλος πάω σε μαντρά να το δώσω: το κοιτάζει ο έμπορος ,φουμάρωντας, με ύφος λες και είναι κάδος το αμάξι μου.

'' Φίλε μου, αυτό τώρα τί να ποιασει?'' , ''Δεν είναι εμπορικό μοντέλο'' - Ποιός το λέει? ρωτάω...το autotriti μου απαντάει!

Συνεχίζει και αυτός την ίδια καραμέλα: ''Στην Γερμανία πουλιέται πολύ φθηνότερα''΄λέει

''internet έχετε? '' ρωτάω . Μπαίνω στο site του δείχνω το μοντέλο, στον δικό του υπολογιστή και φεύγω.

Έχει γεμίσει η χώρα μας με ΒΜW με πολλά χιλιόμετρα, άγνωστης κατάστασης, από συμπατριώτες μας φιγουρατζίδες.

Να το καταλάβουν καλά, ότι και στην Ελλάδα και στην Γερμανια και οπουδήποτε στην Ευρώπη το καλής κατάστασης μεταχειρισμένο κοστίζει.

Για τα θύματα των μαντράδων επαναλαμβάνω: έβγαλαν τα μάτια τους με τα ίδια τους τα χέρια. Διότι κανένας δεν χαρίζει στην αγορά.

Το αυτοκίνητο λοιπόν, το κρατησα. Αν το τρακάρω και το κάνω κουδούνα, σε μαντρά θα το πουλήσω..

Επεξ/σία από tomasss

• 1 μήνα μετά...
Θέλω να μου πουν όσοι αγόρασαν τις απόψεις τους;

γειά σας παιδιά εγω προσφατα πήρα ενα αυτοκινητο απο το autosmart και εδωσα σχεδον ολα τα λεφτα, δεν δεχοταν ελεγχο ,ελεγε οτι ειναι ανασφαλιστο το αμαξι και δεν μπορεις να το κυκλοφορεισεισ για να πας στο συνεργειο ,και οτι εγω σου δινω 1χρονο εγγυηση! και μου εδωσε μια φωτοτυπια τις αδειας κυκλοφορειας του κατοχου που το ειχε για να μπορω να παω να το ασφαλισω και να το κυκλοφορισω, ετσι το πηρα, χωρις να μου δωσει μεταβιβαση η αδεια κυκλοφοριας η καρτα καυσαεριον κτεο τιποτα κ μου λεει ελα σε δυο μερες να τα παρεις ολα.Πηγα μετα απο δυο μερες μου λεει ξανα μετα απο δυο μερες!παω τελος βδομαδας μου λεει δεν εχει ερθει ακομα ελα τεταρτη θα τα εχεισ συγουρα ετοιμα ετσι περασαν 2 βδομαδες και χαρτια δεν πηρα!παραλληλα αυτο το διαστιμα στο αμαξι δεν δουλευε ο κλιματισμος και περιμενα και αυτο να μου το φτιαξει πραγμα που δεν εγινε ποτε γιαι ελεγε δεν βρισκει ανταλακτικο και εγω με ενα τηλεφωνο στην αντιπροσωπια μου ειπαν οτι το εχουν το ανταλακτικο και στοιχιζει 1600ευρο και δεν δεχοταν να το φτιαξει ο ''κυριος'' και μου λεει με εχεις πριξει ελα να παρεις τα λεφτα πισω!ευτυχος μου εδωσε ολα τα λεφτα πισω στεναχωρεθηκα διοτι ηταν καλο αμαξι και σε καλη τιμη και μου προτεινε ενα ιδιο αμαξι σαν αυτο που ειχα παρει και δεχτικα λογο της καλης τιμης και οπως ειπε οτι σε μια εβδομαδα θα εχει την αδεια!! και του δινω παλι τα λεφτα και εχω ενα μηνα που περημενω ακομα την αδεια κυκλοφορειας γιατι οπως ισχυριζεται περιμενει απο την τραπεζα που ειναι κατασχεμενο το αυτοκινητο!και τωρα μου λεει αν δεν ερθει μεχρι τελος βδομαδας ελα απο σεπτεμβριο γιατι και εμεις θα παμε διακοπες και θα κλεισουμε για ενα μηνα!πολυ θεμα απο οτι εχω καταλαβει με της αδειες κυκλοφορειας και φωναζει χωρις να εχει δικιο!

Καλημέρα σε όλους.

Εγώ σήμερα έφτασα στο τσακ να αγοράσω από εκεί ενά αυτοκινήτο με ανταλλάγγη. Έκανα πίσω όμως γιατι μου είπε ότι η μεταβίβαση θα γίνει το Σεπτεμβριο και γενικά αυτή η συμεριφορά του τύπου με φόβισε στο να τον εμπιστευτώ. Διαβάζοντας και τα ποστ τα δικά σας πιστέυω ότι καλά έκανα και δεν ρίσκαρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...