Προς το περιεχόμενο

Trine

ilos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
με αυτή την λογική και η ΑΤΙ έχει δυνατότητα υποστηρίξης, αλλά δεν θέλει physx και ας έχει δώσει "άδεια" η Nvidia...

Εδώ σε έχασα, τι εννοείς;

Η ATI νομίζω ότι έχει hardware υποστήριξη Havoc στη σειρά 4χχχχ, δεν είμαι σίγουρος για την 3χχχ.

• Απαντ. 212
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

εννοώ ότι η Nvidia ήταν πρόθυμη να δώσει Physx support στις υπάρχουσες κάρτες της ΑΤΙ (αφού είχαν κυκλοφορήσει) αλλά η 2η προφανώς δεν ήθελε ώστε να μην προωθηθεί στο τσάμπε το συγκεκριμένο "πρότυπο"...

Δημοσ.
ρε παιδιά το δοκίμασε κανείς στα 7;

Εμένα δεν μου τρέχει..δείχνει ενα σφάλμα και τεζάρει κατά την εκκίνηση

7 build 7100 64bit Οκ από εμένα (με ΑΤΙ)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 build 7100 64bit Οκ από εμένα (με ΑΤΙ)

Τα ίδια έχω γαμώτο!! τι στο καλό..

drivers 9.6 ati 4870x2

Επεξ/σία από ksaplostra
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Καλά ρε παιδιά το τελευταίο επίπεδο γιατί το έχουν σκατώσει έτσι? Όσο χαλαρωτικό ήταν το υπόλοιπο παιχνίδι τόσο εκνευριστικό είναι το τελευταίο stage. Έλεος, λες και θέλουν επίτηδες να σε εκνευρίσουν...

Όλα τα επίπεδα θα έπρεπε να είναι όπως εκεινό μέσα στο κάστρο. Προσωπικά το απόλαυσα περισσότερο από όλα τα υπόλοιπα!

PS: Η φάση με την λάβα δεν με δυσκόλεψε ιδιαίτερα. Εντάξει, έχει trial & error αλλά δεν είναι σπασ@ρχίδικο. Μετά από τρεις-τέσσερις προσπάθειες (μέχρι να δω όλο το level και από που ήταν καλύτερα να πάω) το έβγαλα :P

Επεξ/σία από john2gr
Δημοσ.
έχω εγκατεστημένη την έκδοση του physx που έρχεται με το overlord 2,λες να θέλει ξεχωριστή;

yes

Και στην τελική, δεν χάνεις τίποτα, update στους drivers κάνεις ;)

Δημοσ.

Ένα ωραίο βίντεο που δείχνει ότι μπορείς να παίξεις κάθε level με ένα χαρακτήρα μόνο του ή (διαφορετικά) με πόσους διαφορετικούς τρόπους μπορείς να παίξεις το ίδιο level (aka replay-ability). :-)

Character trailer

[gt]52732[/gt]

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...