Land_Of_Banania Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Καλά ρε παιδιά το τελευταίο επίπεδο γιατί το έχουν σκατώσει έτσι? Όσο χαλαρωτικό ήταν το υπόλοιπο παιχνίδι τόσο εκνευριστικό είναι το τελευταίο stage. Έλεος, λες και θέλουν επίτηδες να σε εκνευρίσουν...
Merdock Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Καλά ρε παιδιά το τελευταίο επίπεδο γιατί το έχουν σκατώσει έτσι? Όσο χαλαρωτικό ήταν το υπόλοιπο παιχνίδι τόσο εκνευριστικό είναι το τελευταίο stage. Έλεος, λες και θέλουν επίτηδες να σε εκνευρίσουν... Αυτό με τη λάβα λες;Και μένα μου έσπασε τα νεύρα.Χτες προσπαθούσα κανά μισάωρο να το περάσω και όλο έχανα οπότε στο τέλος το παράτησα.
Land_Of_Banania Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Αυτό με τη λάβα λες;Και μένα μου έσπασε τα νεύρα.Χτες προσπαθούσα κανά μισάωρο να το περάσω και όλο έχανα οπότε στο τέλος το παράτησα. Ναι αυτό εννοούσα. Κι εγώ είχα πάνω από μισάωρο και τίποτα. Τελικά το πέρασα αφού γύρισα μετά από βόλτα και πάπαλα το trine τώρα . Είχε και τη διαδρομή που έπρεπε να κάνεις μέχρι να αρχίσεις να χοροπηδάς σαν κατσίκι και το διάλογο που έπρεπε να ακούς κάθε φορά και μου θύμισε κονσόλα αυτή η κατάσταση και εκνευρίστηκα.
activex Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 η ιδέα είναι παρμένη ακριβός από το "The Lost Vikings" αλλά στο πιο σύγχρονο φυσικά (δεν ξέρω αν έχει προηγηθεί και κάτι άλλο) πέρα από αυτό το παιχνίδι με μια λέξη είναι ...ΟΜΟΡΦΟ!
Tormentoras Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Γεία σου ρε activex, με αυτό απορούσα και εγώ,πως δεν είχε αναφέρει κανείς μέχρι τώρα το Lost Vikings
Land_Of_Banania Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Νομίζω το έχουν αλλά βαριέμαι πολύ για να ψάξω το θέμα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 και είναι και μικρό σε μέγεθος, nice...
Land_Of_Banania Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Ναι αλλά με τέτοια καύσωνα δεν είναι να κουράζεσαι για ψύλλου πήδημα ..
ertylee Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 καλα πολυ γαματο το παιχνιδακι αυτο αλλα αν εχεισ ati καρτα γραφικων την πατησεσ.... σαν εμενα... μεγαλη πικρα να πρεπει να πιγαινς αλου για να παιζς ενα παιχνιδι.... αλλα τι να κανεισ... τωρα μαζευω $$ για μια nvidia να βρω την υγεια μ...
activex Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 καλα πολυ γαματο το παιχνιδακι αυτο αλλα αν εχεισ ati καρτα γραφικων την πατησεσ.... σαν εμενα... μεγαλη πικρα να πρεπει να πιγαινς αλου για να παιζς ενα παιχνιδι....αλλα τι να κανεισ... τωρα μαζευω $$ για μια nvidia να βρω την υγεια μ... ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΤΙ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Υ.Γ πεζός
Athanasios2104 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΤΙ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Υ.Γ πεζός +1 Νομίζω μπερδεύεστε με το γεγονός ότι η PhysX έχει ενσωματομένο "τσιπάκι" στiς Nvidia, άλλα και στην Ati η αντίστοιχη τεχνολογία είναι η Havoc. Και οι δύο τεχνολογίες αφορούν εξομείωση των φυσικών νόμων, απλώς όταν ένα παιχνίδι χρησιμοποιεί PhysX, τότε θέλεις drivers PhysX (γίνονται εγκατάσταση σε κάθε μηχάνημα), just that. Όπως και για να παίξεις ένα παιχνίδι DX10.1 με κάρτα DX10, θέλεις τους drivers DX10.1, δεν χρειάζεται να πάρεις κάρτα DX10.1. Απλώς στην 1η περίπτωση γίνεται προσομείωση μέσω software, στη 2η μέσω hardware, τώρα αν δείτε διαφορά σφυρίχτε μου (αυτά είναι για τα benchmarks). 4870 PCS here speaking...
activex Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Athanasios τα έκανες χειρότερα αλλά δεν είναι επί του παρόντος
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Nομίζω μπερδεύεστε με το γεγονός ότι η PhysX έχει ενσωματομένο "τσιπάκι" στiς Nvidia δεν έχουν chipάκι οι Nvidia, απλά έχουν κατάλληλους drivers
Athanasios2104 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 δεν έχουν chipάκι οι Nvidia, απλά έχουν κατάλληλους drivers H Nvidia έχει hardware υποστήριξη PhysX νομίζω ακόμη πριν την 8800, αυτό εννοούσα με το "τσιπάκι" (εξ ου και τα " " ).
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 με αυτή την λογική και η ΑΤΙ έχει δυνατότητα υποστηρίξης, αλλά δεν θέλει physx και ας έχει δώσει "άδεια" η Nvidia...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα