Προς το περιεχόμενο

Trine

ilos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά ρε παιδιά το τελευταίο επίπεδο γιατί το έχουν σκατώσει έτσι? Όσο χαλαρωτικό ήταν το υπόλοιπο παιχνίδι τόσο εκνευριστικό είναι το τελευταίο stage. Έλεος, λες και θέλουν επίτηδες να σε εκνευρίσουν...

• Απαντ. 212
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Καλά ρε παιδιά το τελευταίο επίπεδο γιατί το έχουν σκατώσει έτσι? Όσο χαλαρωτικό ήταν το υπόλοιπο παιχνίδι τόσο εκνευριστικό είναι το τελευταίο stage. Έλεος, λες και θέλουν επίτηδες να σε εκνευρίσουν...

Αυτό με τη λάβα λες;Και μένα μου έσπασε τα νεύρα.Χτες προσπαθούσα κανά μισάωρο να το περάσω και όλο έχανα οπότε στο τέλος το παράτησα.

Δημοσ.

Αυτό με τη λάβα λες;Και μένα μου έσπασε τα νεύρα.Χτες προσπαθούσα κανά μισάωρο να το περάσω και όλο έχανα οπότε στο τέλος το παράτησα.

Ναι αυτό εννοούσα. Κι εγώ είχα πάνω από μισάωρο και τίποτα. Τελικά το πέρασα αφού γύρισα μετά από βόλτα και πάπαλα το trine τώρα :P. Είχε και τη διαδρομή που έπρεπε να κάνεις μέχρι να αρχίσεις να χοροπηδάς σαν κατσίκι και το διάλογο που έπρεπε να ακούς κάθε φορά και μου θύμισε κονσόλα αυτή η κατάσταση και εκνευρίστηκα.

Δημοσ.

η ιδέα είναι παρμένη ακριβός από το "The Lost Vikings" αλλά στο πιο σύγχρονο φυσικά

(δεν ξέρω αν έχει προηγηθεί και κάτι άλλο) πέρα από αυτό το παιχνίδι με μια λέξη είναι ...ΟΜΟΡΦΟ!

Δημοσ.

καλα πολυ γαματο το παιχνιδακι αυτο αλλα αν εχεισ ati καρτα γραφικων την πατησεσ.... σαν εμενα... μεγαλη πικρα να πρεπει να πιγαινς αλου για να παιζς ενα παιχνιδι....

αλλα τι να κανεισ... τωρα μαζευω $$ για μια nvidia να βρω την υγεια μ...

Δημοσ.
καλα πολυ γαματο το παιχνιδακι αυτο αλλα αν εχεισ ati καρτα γραφικων την πατησεσ.... σαν εμενα... μεγαλη πικρα να πρεπει να πιγαινς αλου για να παιζς ενα παιχνιδι....

αλλα τι να κανεισ... τωρα μαζευω $$ για μια nvidia να βρω την υγεια μ...

ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΤΙ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Υ.Γ πεζός

Δημοσ.
ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΤΙ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Υ.Γ πεζός

+1

Νομίζω μπερδεύεστε με το γεγονός ότι η PhysX έχει ενσωματομένο "τσιπάκι" στiς Nvidia, άλλα και στην Ati η αντίστοιχη τεχνολογία είναι η Havoc. Και οι δύο τεχνολογίες αφορούν εξομείωση των φυσικών νόμων, απλώς όταν ένα παιχνίδι χρησιμοποιεί PhysX, τότε θέλεις drivers PhysX (γίνονται εγκατάσταση σε κάθε μηχάνημα), just that. Όπως και για να παίξεις ένα παιχνίδι DX10.1 με κάρτα DX10, θέλεις τους drivers DX10.1, δεν χρειάζεται να πάρεις κάρτα DX10.1. Απλώς στην 1η περίπτωση γίνεται προσομείωση μέσω software, στη 2η μέσω hardware, τώρα αν δείτε διαφορά σφυρίχτε μου (αυτά είναι για τα benchmarks).

4870 PCS here speaking...

• Super Moderators
Δημοσ.
Nομίζω μπερδεύεστε με το γεγονός ότι η PhysX έχει ενσωματομένο "τσιπάκι" στiς Nvidia

δεν έχουν chipάκι οι Nvidia, απλά έχουν κατάλληλους drivers :o

Δημοσ.
δεν έχουν chipάκι οι Nvidia, απλά έχουν κατάλληλους drivers :o

H Nvidia έχει hardware υποστήριξη PhysX νομίζω ακόμη πριν την 8800, αυτό εννοούσα με το "τσιπάκι" (εξ ου και τα " " ).

• Super Moderators
Δημοσ.

με αυτή την λογική και η ΑΤΙ έχει δυνατότητα υποστηρίξης, αλλά δεν θέλει physx και ας έχει δώσει "άδεια" η Nvidia...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...