sa3rdna Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Εμενα δε μου εκατσε τελικα το installation ακομα και με την προσθηκη των Psysx drivers.Φενεται οτι το παιχνιδι παιζει μονο σε nvidia καρτες! me too, ότι κι αν δοκίμασα απλά δεν παίζει.... κρίμα και φαινόταν αρκετά ενδοιαφέρον.
Moderators Praetorian Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Moderators Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Εμενα δε μου εκατσε τελικα το installation ακομα και με την προσθηκη των Psysx drivers.Φενεται οτι το παιχνιδι παιζει μονο σε nvidia καρτες! To demo έτρεχε κανονικά, αλλά το full game όχι; Σε 'μένα με ATI μια χαρά πήγε το demo.
poihths Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 παιδια το ίδιο προβλημα ειχα και εγω περαστε αυτο εδω... http://www.nvidia.com/object/physx_9.09.0428_whql.html και θα παιξει μια χαρα
gusteg Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 εμένα με 3870 ati μια χαρα παίζει σε 1280x1024 και όλα full απίθανο παιχνίδι τρελό κόλλημα. σίγουρα θα το πάρω για να υποστηρίξω την εταιρία που το έφτιαξε. πάντα τέτοια θέλουμε
mandal Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 επισης με ATI 4870 κανενα απολυτως προβλημα,σε 1680χ1050. κατι αλλο σας φταιει.
thanasis00 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 και εγώ με ati 4670 δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα....
nzeppos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Υπάρχουν άλλα παιχνίδια σαν το Trine? Ουυυυ! Rick Dangerous, Prince of Persia (το παλιό! αρχές '90), Gods, Rainbow Islands και πολλά άλλα! Τόσο πίσω με πήγε το Trine, φοβερό παιχνίδι και δυστυχώς δεν έχω χρόνο να παίξω πάνω από ένα μισάωρο τη μέρα Ό,τι καλύτερο έχω δει εδώ και πάρα πολύ καιρό σε platform. PhysX ftw!
dkmaster Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Παιδιά και εγώ με 4850 σε 1920χ1080 είμαι κομπλέ.
Athanasios2104 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Ουυυυ! Rick Dangerous, Prince of Persia (το παλιό! αρχές '90), Gods, Rainbow Islands και πολλά άλλα! Τόσο πίσω με πήγε το Trine, φοβερό παιχνίδι και δυστυχώς δεν έχω χρόνο να παίξω πάνω από ένα μισάωρο τη μέρα Ό,τι καλύτερο έχω δει εδώ και πάρα πολύ καιρό σε platform. PhysX ftw! Aαχαχαχα, σωστός ο προλαλήσας. Για να βρεις τέτοια παιχνίδια πρέπει να ανατρέξεις στην εποχή που το pc gaming είχε ως motto το "Quality > Quantity". Το τελευταίο platform που έπαιξα προσωπικά ήτανε το Hearts of Darkness πριν 11 χρόνια (όταν ήμουνα δλδ 12 χρονών)... για να σου δώσω να καταλάβεις με αριθμούς !
fearwhatnow Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Μην ξεχναμε και το Psychonauts απο τα σχετικα προσφατα.
Panahs Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 (επεξεργασμένο) Για όσους θέλουν να χρησιμοποιήσουν και gamepads (με αναλογικούς μοχλούς) για να παίξουν διπλάκια/τριπλάκια με φίλους και δεν έχουν Xbox controller, αλλά Logitech κ.α., πηγαίνετε στο φάκελο του παιχνιδιού, στο binds->joystick και μετά επιλέξτε ένα φάκελο πχ τον "1" και ανοίξτε το "keybinds.txt" και κάτω από το "// Extra padding for loading" αντικαταστήστε όλες τις γραμμές με: joystick_x_axis = axis_throttle joystick_y_axis = axis_rudder controller_type = 105 camera_move_forward = joy-up camera_move_backward = joy-down camera_move_left = joy-left camera_move_right = joy-right quit = joy-but-1 execute = joy-but-2 run_script_20 = joy-but-6 run_script_21 = joy-but-5 wizard_break_object = joy-but-4 wizard_draw_levitate_1 = joy-but-8 wizard_draw_levitate_2 = joy-but-7 thief_attack_current_weapon = joy-throttlerudder-any thief_use_rope = joy-but-8,joy-but-7 thief_select_normal_arrow = joy-but-3 thief_select_fire_arrow = joy-but-4 thief_ninja_time = joy-but-2 warrior_attack_current_weapon = joy-but-8 warrior_attack_sword = joy-but-3 warrior_attack_hammer = joy-but-4 warrior_charge = joy-but-7 warrior_shield_throw = joy-throttlerudder-any warrior_object_pickup = joy-but-1 open_upgrade = joy-but-10 jump = joy-but-2 open_pause_menu = joy-but-9 menu_select = joy-but-2 menu_special_1 = joy-but-4 menu_special_2 = joy-but-3 Εννοείται πως μετά επιλέγετε το αντίστοιχο configuration με τον αριθμό του φακέλου που τροποποιήσατε, πχ "1" και... voila! Ο χειρισμός όλων των χαρακτήρων αλλάζει προς το καλύτερο/ιδανικότερο και ο δεξιός μοχλός δουλεύει κανονικά. Σε μένα δούλεψε μια χαρά! Καλά co-ops!!! Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2009 από Panahs
skiabox Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Μηπως πρεπει πρωτα να εγκαταστησεις το psysx και μετα να εγκαταστησεις το παιχνιδι γιατι εγω τα εκανα αναποδα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα