Tuko Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Recommended θα είναι αυτά λογικά. Ναι, τα minimum είναι: System Requirements: o OS: Windows XP, Windows Vista or Windows 7 o Processor: 2.0 GHz CPU (Dual-core recommended) o Memory: 512 MB (XP), 1 GB (Vista) o Graphics: Radeon X800 or GeForce 6800 or better o DirectX®: 9.0c o Hard Drive: 600 MB o Sound: DirectX compatible soundcard (not required) o Multiplayer: Gamepads required for co-op play
Tuko Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Τα σπάει 1 ωρίτσα που έπαιξα...!! Και ωραία παρουσίαση και ο αφηγητής ωραίος..1 χαρούλα ^^ Μόνο που θέλει κανονικά χειριστήριο xbox 360 για pc...γιατί τα ασύρματα του 360 που έχω θα θέλουν τπτ μόντες λογικά...και κάτι άλλα απλά χωρίς μοχλό δε κάνουν. Θέλει μοχλό αναγκαστικά.
manost Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Τα σπάει 1 ωρίτσα που έπαιξα...!! Και ωραία παρουσίαση και ο αφηγητής ωραίος..1 χαρούλα ^^ Μόνο που θέλει κανονικά χειριστήριο xbox 360 για pc...γιατί τα ασύρματα του 360 που έχω θα θέλουν τπτ μόντες λογικά...και κάτι άλλα απλά χωρίς μοχλό δε κάνουν. Θέλει μοχλό αναγκαστικά. Αν δε κάνω λάθος το demo είναι λιγότερο από μία ώρας παιχνίδι, σωστά;
Tuko Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Για το ολόκληρο μιλάω, ανέφεραν ήδη άλλα παιδιά περι τούτου... ^^
fearwhatnow Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Το co-op ειναι απλα απιστευτο.Ειδικα με 3 ατομα μπορεις να κανεις παπαδες με physx.
nzeppos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Τα σπάειιιιιιι!!! Δεν υπάρχει το παιχνίδι! Η PhysX δίνει ρέστα. Στην αρχή έλεγα σιγά μην κάτσω τώρα στα γεράματα να παίξω 2D platform, είδα ένα video στο youtube και δεν μου φάνηκε άσχημο. Οπότε είπα να το δοκιμάσω... Έπαιξα 10' και εντάξει, τα είδα όλα. Απίστευτο. Μόλις ευκαιρήσω θα του ρίξω τρελό λιώσιμο, φαίνεται φοβερό!
fearwhatnow Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Εγώ που έχω ATI και δεν έχω physx? Και η ATI εχει physx αλλα υλοποιειται με αλλον τροπο.Πιθανως θα σου σερνεται λιγο το συγκεκριμενο παιχνιδι αλλα δεν χανεις να δοκιμασεις.
Sephir Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 γιατί τα ασύρματα του 360 που έχω θα θέλουν τπτ μόντες λογικά...και κάτι άλλα απλά χωρίς μοχλό δε κάνουν. Δεν χρειάζονται μόντες για το ασύρματο χειριστήριο, χρειάζεσαι [ame=http://www.amazon.com/Xbox-Wireless-Gaming-Receiver-Windows-Pc/dp/B000HZFCT2]αυτό[/ame], αν και έχω καιρό να το δω να πωλείται στα ελληνικά καταστήματα. Ίσως αυτό οφείλεται στο ότι ακούστηκαν κάποιες φήμες ότι "τραβούσε" πολλή ισχύ από τις USB θύρες προκαλώντας σφάλματα στις υπόλοιπες συσκευές που ήταν συνδεδεμένες, αλλά προσωπικά το είχα δοκιμάσει και δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Ontopic, το παιχνίδι φαίνεται πολύ καλό και σίγουρα θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή, δεν κυκλοφορούν πλέον συχνά τόσο έξυπνα παιχνίδια...
Athanasios2104 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Και η ATI εχει physx αλλα υλοποιειται με αλλον τροπο.Πιθανως θα σου σερνεται λιγο το συγκεκριμενο παιχνιδι αλλα δεν χανεις να δοκιμασεις. 67 fps σχεδόν σταθέρα (που και που μπορεί να έπεφτε 61), 1280χ1024, 4870 με Catalyst 9.6, 4 gigs ddr3 και full τα πάντα όλα. Για το demo βέβαια μιλάω, το παιχνίδι το περιμένω από Play.com (θέλω dvd δισκάκι και case, τι να κάνω ).
thanasis00 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 respect στους προγραμματιστές του παιχνιδιού!! :D
chill Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Εκπληκτικό!! Το ξεκίνησα έτσι για λίγο να χαζέψω και τελικά έφαγα ένα τρίωρο χωρίς να το καταλάβω Μια χαρά παίζει το wireless 360 controller for win στο game!
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Και εγω ξεκινησα να το παιζω χθες και πραγματικα εντυπωσιαστηκα.Ειχα πολυ καιρο να κολλησω με καποιο παιχνιδι και το Trine με γυρισε στα παιδικα μου χρονια τοτε που παιζαμε ολα αυτα θρυλικα παιχνιδια σε δυο διαστασεις στα 8bit και 16βιτ μηχανακια μας. Μπραβο στα παιδια που φτιαξανε αυτο το μικρο αριστουργημα,μολις μισο gigabyte,που βαζει τα γυαλια σε αλλες εταιριες που χρειαζονται χρονια για να φτιαξουν θεαματικες οπτικα μπουρδες. Υ.Γ Εννοειται οτι θα το αγορασω και εγω για να στηριξω την εταιρια που το εφτιαξε...
Tuko Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δεν χρειάζονται μόντες για το ασύρματο χειριστήριο, χρειάζεσαι αυτό, αν και έχω καιρό να το δω να πωλείται στα ελληνικά καταστήματα. Ίσως αυτό οφείλεται στο ότι ακούστηκαν κάποιες φήμες ότι "τραβούσε" πολλή ισχύ από τις USB θύρες προκαλώντας σφάλματα στις υπόλοιπες συσκευές που ήταν συνδεδεμένες, αλλά προσωπικά το είχα δοκιμάσει και δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Ναι, το βρήκα χθες, αλλά στην Ελλάδα το έχουν 29 ευρώ μίνιμουμ. Ίσως αργότερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα