Προς το περιεχόμενο

Trine

ilos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Ωραίο το demo, καλή η ιδέα με την εναλλαγή μεταξύ κλέφτη, μαχητή και μάγου, αν και κάπως απλουστευμένο το τελικό αποτελέσμα. Ίσως στο full παιχνίδι βέβαια, να υπάρχει περισσότερο βάθος και ουσία σε κάθε χαρακτήρα που θα δικαιολογεί την ύπαρξη του.

Πάντως όπως έγινε μου θύμισε το [ame=http://www.youtube.com/watch?v=MWvvTRcnJTg]Metal Mutant[/ame] που μια εποχή το είχα λιώσει -τι θυμάμαι κι εγώ, ε;

Καλοσχεδιασμένα περιβάλλοντα, σχετικά εύκολοι "γρίφοι", παραμυθένια ατμοσφαιρα, που κάπου γίνεται υπερβολικά παραμυθένια σε εκνευριστικό βαθμό. Έτσι κι έτσι η μουσική, αλλά κολλάει στο "παραμυθένιο" ύφος.

Τους πέθανα και τους ανάστησα αρκετές φορές.

Όντως είναι περίεργο αυτό το θέμα με το νερό που αναφέρει ο Athanasios2104.

• Απαντ. 212
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Ωραίο το demo, καλή η ιδέα με την εναλλαγή μεταξύ κλέφτη, μαχητή και μάγου, αν και κάπως απλουστευμένο το τελικό αποτελέσμα. Ίσως στο full παιχνίδι βέβαια, να υπάρχει περισσότερο βάθος και ουσία σε κάθε χαρακτήρα που θα δικαιολογεί την ύπαρξη του.

Παιδιά, άμα δείτε το trailer που έχει gameplay, θα δείτε ότι εκεί υπάρχουν κι άλλες κινήσεις και χαρακτηριστικά των χαρακτήρων που στο demo λείπουν! Ή τουλάχιστον εγώ είμαι υπερβολικά άμπαλος για να τις βρω!

Πχ ο πολεμιστής μπορεί να πιάσει κιβώτια και να τα σηκώσει και να τα πετάξει (και ενώ έχουν και άνθρωπο πάνω), πράμα που εγώ δεν έχω καταφέρει να κάνω στο demo, και ο μάγος που μπορεί να φτιάξει όχι μόνο κιβώτιο, αλλά και μια πλατιά πλατφόρμα, που πάλι δε γίνεται στο demo. Επίσης υπάρχουν και κουμπιά που, όπως δε δουλεύουν σε pad, δε δουλεύουν ούτε στο πληκτρολόγιο, κυρίως με την κλέφτρα. Ελπίζω αυτά, καθώς και άλλες κινήσεις, να τα δούμε στο ολοκληρωμένο.

Δημοσ.
Παιδιά, άμα δείτε το trailer που έχει gameplay, θα δείτε ότι εκεί υπάρχουν κι άλλες κινήσεις και χαρακτηριστικά των χαρακτήρων που στο demo λείπουν! Ή τουλάχιστον εγώ είμαι υπερβολικά άμπαλος για να τις βρω!

Πχ ο πολεμιστής μπορεί να πιάσει κιβώτια και να τα σηκώσει και να τα πετάξει (και ενώ έχουν και άνθρωπο πάνω), πράμα που εγώ δεν έχω καταφέρει να κάνω στο demo, και ο μάγος που μπορεί να φτιάξει όχι μόνο κιβώτιο, αλλά και μια πλατιά πλατφόρμα, που πάλι δε γίνεται στο demo. Επίσης υπάρχουν και κουμπιά που, όπως δε δουλεύουν σε pad, δε δουλεύουν ούτε στο πληκτρολόγιο, κυρίως με την κλέφτρα. Ελπίζω αυτά, καθώς και άλλες κινήσεις, να τα δούμε στο ολοκληρωμένο.

Νομίζω όλα αυτά ξεκλειδώνονται με skill points αργότερα στο παιχνίδι.

Όσο για τους "εύκολους" γρίφους, μην ξεχνάτε ότι η πίστα του demo (για 1 πίστα πρόκειται ουσιαστικά) φαίνεται να είναι tutorial, λογικά θα υπάρχουν και πιο παλούκια αργότερα.

πότε κυκλοφορεί κανονικά;
Παρεπιμπτόντως το παιχνίδι βγαίνει σε download στις 3/7 (από το site που πας όταν κάνεις quit: http://trine.gamesplanet.com/trine-game-nobilis.html[/url']), άλλα εγώ θέλω και δισκάκι και θήκη, οπότε θα περιμένω από Play.com :-(.
Δημοσ.

Μια χαρά δουλεύει με gamepad παίδες. Αρκεί φυσικά να έχετε 360 controller for win :P. Καλώς ή κακώς αυτό είναι το μόνο gamepad που δουλεύει άψογα με όλους σχεδόν τους τίτλους. Αν θέλετε gaming στο pc με controller φροντίστε να προμηθευτείτε ένα, το αξίζει και με το παραπάνω, είναι εκπληκτικό.

Δεν νομίζω να είναι και μικρό ένα demo με διάρκεια περί τα 40 λεπτά.....κάθε άλλο. Παίξε και το τελευταίο demo του Harry Potter - εεεεεεπ δεν θέλω σχόλια :lol: - για να δεις τι σημαίνει "σύντομο" :-D

Δημοσ.

αν κρίνω από τα videos και το demo που έπαιξα είναι από τα καλύτερα games των τελευταίων ετών

Δημοσ.

Uncle Release ready.Αν και 20 κατι ευρωπουλα ειναι μια χαρα για το συγκεκριμενο παιχνιδι, που αν και δεν θελω να μπω σε συγκρισεις ειναι πιο διασκεδαστικο απο το Braid.

Δημοσ.

Τί μας θύμισε το παιχνίδι.

Όπως προείπαν και προηγούμενοι αναγνώστες, το κορυφαίο Lost Vikings.

Άντε να βγαίνει. Σίγουρη αγορά.

Δημοσ.

Ερώτνηση... ο θείος μου, μου γράφει

Operating system: Windows XP / Vista

■ Processor: Intel ® Pentium ® Core 2 Duo 3.0 GHz

■ Memory: 1 GB (1.5 GB for Vista)

■ Video Card: 256 MB, GeForce 8800 / Radeon HD 3800, DirectX 9.0c

■ sound card: compatible with DirectX 9.0c

■ Free on Rail: 1 GB

σαν requirements... αλήθεια μου λέει;

όχι ότι έχω πρόβλημα αλλά εντύπωση μου κάνει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...