Προς το περιεχόμενο

Trine

ilos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 212
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εντάξει παιδιά, ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ το παιχνιδάκι! Μόλις βγει το έχω αγοράσει!

- Απίστευτα γραφικά (ειδικά με AA + Aniso)

- Απαλότατα animations

- Τέλεια PhysX

- Έξυπνοι γρίφοι

- Πολύ όμορφη backround μουσική (+ πολύ ατμοσφαιρικός ο αφηγητής)

- Με αρκετούς βαθμούς δυσκολίας να επιλέξεις

- Με "rpg" στοιχείο (δίνεις skill points στους ήρωες)

Και οι τρεις χαρακτήρες συνδυάζονται καταπληκτικά, δηλάδη δεν είναι "παίζω όλο το παιχνίδι με τον ιππότη", άλλα είναι "έκαστος στο είδος του"!

Κατεβάστε το και θα με θυμηθείτε. Μπράβο στην Frozenbite για την προσεγμένη δουλειά :-).

PS: Από softpedia εγώ το κατέβασα full speed ~8 mins.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:26 ----------

Επίσης είναι πλήρως μεταγλωτισμένο και στις άλλες γλώσσες! Δηλαδή δεν είναι μόνο το menu πχ. στα γαλλικά, άλλα και ο αφηγητής! :shock:

Επεξ/σία από Athanasios2104
Δημοσ.

Το demo φάνηκε υπέροχο. Αλλά μεγάλο πρόβλημα υπάρχει με το χειρισμό με gamepad. Προσπαθήσαμε να παίξουμε διπλό με φίλο με ένα Logitech Rumblepad2 και ο χειρισμός ήταν απλά αδύνατος. Το χειριστήριο δεν μπορούσε να εκτελέσει απλά πράγματα (όπως να ρίξεις ένα βέλος).

Οπότε ελπίζω να είναι πρόβλημα του demo και να διορθωθεί.

Δημοσ.

Μία ερώτηση, το νερό (water texture) σας φαίνεται όπως σε έμενα, έτσι διαφανές;

trine2.jpg

trine1.jpg

Στο 2142 πάντως το νερό εγώ δεν το βλέπω καθόλου, βλέπω τον πάτο κατευθείαν. Ίσως κάτι παίζει με Vista 64 - 4870, δεν ξέρω.

Δημοσ.

Είναι περισσότερο βαρυ απο όσο θα έπρεπε πάντως. Με Core 2 Duo E6600, 3 GB RAM και 8800 GTS 640 MB με όλα τα settings full έχω 25 - 30 fps σε 1280x1024. Πάντως το παιχνίδι είναι απίστευτο...!

Δημοσ.

Εγώ με Q9550, 3GB, και 8800GTS 512 και όλα full έχω 20-30fps σε 1920x1200 και 4xAA.

Με 2xAA έχω 50-70fps. Δε ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό, πάντως η videomemory με 4xAA δε ξεπέρασε τα 480MB. Θα δοκιμάσω με πιό καινούριους drivers μήπως έχει να κάνει μ'αυτό.

Δημοσ.

67 fps σχεδόν σταθέρα (που και που μπορεί να έπεφτε 61), 1280χ1024, 4870 με Catalyst 9.6, 4 gigs ddr3 και όλα full.

Πάντως παίδες, εξαιρουμένου του COOP, το παιχνίδι και μόνο από το demo νομίζω έχει πολύ καλή replay-ability. Δηλαδή δεν ξέρω πόσες φόρες έπαιξα το demo, άλλα κάθε φορά ανακαλύπτεις καινούργια πράγματα (ειδικά αυτά τα phsyx είναι κορυφή)! Πχ. εκεί με τις φωτιές την 1η φορά τις πέρασα με τον ιππότη κάνοντας block και τα δύο, την 2η έβαλα ένα κιβώτιο με τον μάγο μπροστά στο ένα και μετά έκανα block μόνο το άλλο, την 3η τα πέρασα με την κλέφτρα :-D. Και άλλα τέτοια παραδείγματα πολλά! Αν το προσέξετε, κάθε level μπορεί να περαστεί με έναν χαρακτήρα, λογικό γιατί αν σου έχουν πεθάνει οι άλλοι δύο, θα κολλούσες σε ένα σημείο για πάντα. Αν βάλουμε και το COOP, δεν συζητιέται η replay-ability... Νομίζω είναι και η μουσική που δεν κουράζει καθόλου.

Παρεπιμπτόντως το παιχνίδι βγαίνει σε download στις 3/7 (από το site που πας όταν κάνεις quit: http://trine.gamesplanet.com/trine-game-nobilis.html), άλλα εγώ θέλω και δισκάκι και θήκη, οπότε θα περιμένω από Play.com :-(.

Το demo φάνηκε υπέροχο. Αλλά μεγάλο πρόβλημα υπάρχει με το χειρισμό με gamepad. Προσπαθήσαμε να παίξουμε διπλό με φίλο με ένα Logitech Rumblepad2 και ο χειρισμός ήταν απλά αδύνατος. Το χειριστήριο δεν μπορούσε να εκτελέσει απλά πράγματα (όπως να ρίξεις ένα βέλος).

Οπότε ελπίζω να είναι πρόβλημα του demo και να διορθωθεί.

Βασικά σε αυτά τα παιχνίδια (όπως και στα παιχνίδια του ΜΑΜΕ), νομίζω καλύτερο είναι να βάλεις ένα 2ο ποντίκι και ο ένας παίζει με WASD + 1ο ποντικί και ο άλλος με arrow keys + 2ο ποντίκι. Ένα απλό ποντικί (και με ρόδα που λέει ο λόγος) θα σου κάνει δουλειά.

Δημοσ.
Μία ερώτηση, το νερό (water texture) σας φαίνεται όπως σε έμενα, έτσι διαφανές;

.

δεν ειναι νερο αυτο.Αντανακλασεις και καλα απο τους κρυσταλλους ειναι.Να προσθεσω οτι κατι παιζει και σε οποιαδηποτε αναλυση στο 4χΑΑ χωλαινει ενω με 2 ειναι τζετ

Δημοσ.
δεν ειναι νερο αυτο.Αντανακλασεις και καλα απο τους κρυσταλλους ειναι.Να προσθεσω οτι κατι παιζει και σε οποιαδηποτε αναλυση στο 4χΑΑ χωλαινει ενω με 2 ειναι τζετ

Νερό είναι ρε συ, αφού πλατσουρίζεις όταν περπατάς :-D. Και μάλιστα για αυτό έβαλα το κουτί να σκάει μέσα, να φαίνονται τα νερά που πετάγονται, ενώ στην 1η φώτο βλέπεις τις αντανακλάσεις του νερού στον τοίχο.

Αλλά np, σωστά τα βλέπω, έτσι είναι και στο GT (στο ~1.05). Btw, λίγο άσχετο το παλικάρι που παίζει ή μου φαίνεται...

[gt]52085[/gt]

Δημοσ.
Βασικά σε αυτά τα παιχνίδια (όπως και στα παιχνίδια του ΜΑΜΕ), νομίζω καλύτερο είναι να βάλεις ένα 2ο ποντίκι και ο ένας παίζει με WASD + 1ο ποντικί και ο άλλος με arrow keys + 2ο ποντίκι. Ένα απλό ποντικί (και με ρόδα που λέει ο λόγος) θα σου κάνει δουλειά.

Φίλε μου έχω δεύτερο ποντίκι, αλλά άμα δε σε αφήνει το ίδιο το παιχνίδι τι να το κάνεις? Είναι κρίμα πάντως το demo να φαίνεται ότι υποστηρίζει κανονικά και τελικά να μην υποστηρίζει ένα από τα πιο διάσημα pads της αγοράς.

Είναι περισσότερο βαρυ απο όσο θα έπρεπε πάντως. Με Core 2 Duo E6600, 3 GB RAM και 8800 GTS 640 MB με όλα τα settings full έχω 25 - 30 fps σε 1280x1024. Πάντως το παιχνίδι είναι απίστευτο...!

Ρίξε λίγο ΑF και AA και θα παίζεις σε μεγαλύτερη ανάλυση πολύ καλύτερα.

Btw, λίγο άσχετο το παλικάρι που παίζει ή μου φαίνεται...

Εντελώς όμως...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...