Angeldust Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Πώς φαίνεται ΠΟΣΟ έχει λείψει η arcade/platform φάση ε? Αυτό ξαναπέστο!!!! Ελπίζω να ξεκινήσουν να βγαίνουν πάλι αξιόλογα platform games.
greeneye Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 μαλλον το παιχνιδι σπερνει!!!! αντε να βγει...
klainmaingr Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Back to the old school Με αυτό και με το braid και την απήχηση τους φαίνεται το πόσο ο κόσμος ΔΕΝ θέλει πλέον graphic whore parades
PCM Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Awesome find! super cool to game! εμπιστεύομαι και την εταιρεία (Frozenbyte) λόγω του Shadowgrounds. Και αφού έχει και RPG στοιχεία... αντε γεια!!!
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 ο κόσμος ΔΕΝ θέλει πλέον graphic whore parades Όλα τα Posts είπαν ότι είναι "όμορφο", και όντως έχει δουλεμένο περιβάλλον και.... γραφικά. /Koritsi_Gia_PC
DeViAnT_Puppet! Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Άλλο όμορφο και άλλο graphics whore. Ένα παιχνίδι μπορεί να έχει "απλά" γραφικά κι όμως να είναι καλαίσθητα χωρίς τρελό engine. Το braid παράδειγμα έχει πανέμορφα γραφικά και artwork χωρίς απαιτήσεις ή το yoshi's island που ακόμα και τώρα δεν θυμίζει σε τίποτα οτι φτιάχτηκε 15 χρόνια πριν. Πάντως όντος έχουν λείψει τα side scrollers, φαίνεται και με την απήχηση που έχουν νεα παιχνίδια όπως little big planet κτλ.
kostacurtas Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Trine - Multiplayer Co-Op Details, New Screens Co-op multiplayer (on a single computer/console system) details: 1. The game features a cooperative multiplayer mode (up to 3 players together), featuring an easy join in/out logic to allow the maximum of fun – join in at any time during the game! On PC, multiple input devices (joypads, mouse+keyboard) are supported. 2. With the Jump’n Run gameplay and 3 different characters and weaponry, the co-operative mode allows totally new tactics that take the action and puzzle solving to a new level! 3. For example, a player who is playing the Thief character cannot block enemy shots... However, another player who is playing the Knight who has a shield can provide cover from enemy shots while the other takes careful aim and shoots down the enemies. Lauri Hyvärinen, designer of Trine about the co-op mode: “We had some sort of co-op in our earlier game Shadowgrounds, and thought that we could make it a lot better and it would be perfect for Trine. Of course, given that the game has only three characters that is also the maximum number of players in co-op. The co-op mode allows players to invent super hilarious solutions to puzzles, for example the Knight can throw a box in the air while the other players stand on the box, allowing them to fly very high with the box. We have also put special focus on the easy join in/out logic that makes it very easy to start playing with your friends – just press the START button. In our test sessions co-op has proven to be awesome fun with all testers, and we hope players will also enjoy this great game mode.” Trine will be released on PlayStation Network and PC in June 2009.
Athanasios2104 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Τώρα είδα το topic, ψάχνοντας για άλλο παιχνίδι και... !! Το κλασσικό μένει πάντα κλασσικό, τι άλλο να πει κανείς. Και να φανταστείτε ότι το τελευταίο platform που είχα παίξει ήτανε το Heart of Darkness πριν 11 χρόνια (νομίζω αυτό τα λέει όλα)... Ελπίζω μόνο τα puzzles να έχουν αυξανόμενη δυσκολία και να μην τελειώνει γρήγορα. Ήτανε εύκολο, άλλα ωραίο παιχνίδι... άλλα θα μου πείτε κι όλας, τότε ήτανε οι εποχές που παίζαμε σε 486 και κάθε παιχνίδι ήταν προσεγμένο. Τώρα έχει καταντήσει μαζική παραγωγή η αγορά, και για να βρεις κάτι καλό πρέπει να το περάσεις από χίλια-κόσκινα. Αν βάλουν και multiplayer μέσω internet, το παιχνίδι νομίζω να είναι αρκετά ολοκληρωμένο. Τέσπα, Q2 2009 λέει, έχουν βγει λίγο εκτός στην ημερομηνία ή μου φαίνεται;
john2gr Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Απλά έχω να σας πω ότι είναι ΜΑΓΕΙΑ. More teasing τις επόμενες μέρες
Athanasios2104 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Απλά έχω να σας πω ότι είναι ΜΑΓΕΙΑ. More teasing τις επόμενες μέρες Είσαι Beta tester?
john2gr Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Trine Hands-On Preview Το Trine είναι το νέο αριστούργημα της Frozenbyte. Αριστούργημα; Τι ακριβώς είναι το Trine; Και γιατί θα έπρεπε να ενθουσιαστείτε μαζί του; Πάρτε μια βαθειά ανάσα γιατί, ένα μαγευτικό ταξίδι είναι έτοιμο να ξεκινήσει...
StavrosD Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Άλλο όμορφο και άλλο graphics whore. Ένα παιχνίδι μπορεί να έχει "απλά" γραφικά κι όμως να είναι καλαίσθητα χωρίς τρελό engine. Το braid παράδειγμα έχει πανέμορφα γραφικά και artwork χωρίς απαιτήσεις ή το yoshi's island που ακόμα και τώρα δεν θυμίζει σε τίποτα οτι φτιάχτηκε 15 χρόνια πριν. Πάντως όντος έχουν λείψει τα side scrollers, φαίνεται και με την απήχηση που έχουν νεα παιχνίδια όπως little big planet κτλ. Το braid δυστυχώς είναι απαιτητικό παιχνίδι και ας μην του φαίνεται. Υποθέτω χρησιμοποιεί Pixel shaders. Έχω έναν Athlon X64 x2 3800 OC@5100, 2GB RAM , Radeon X1600XT. Σέρνεται σε βαθμό που δεν έκανα καν τον κόπο να παίξω την πρώτη πίστα.
Olorin Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Συνεχίζει να φαίνεται εξαιρετικό... Απομένει πλέον να το δούμε και στην πράξη... Το braid δυστυχώς είναι απαιτητικό παιχνίδι και ας μην του φαίνεται. Υποθέτω χρησιμοποιεί Pixel shaders.Έχω έναν Athlon X64 x2 3800 OC@5100, 2GB RAM , Radeon X1600XT. Σέρνεται σε βαθμό που δεν έκανα καν τον κόπο να παίξω την πρώτη πίστα. Χμμ... περίεργο... Κάπου αλλού πρέπει να είναι το πρόβλημα, αφού στο laptop μου (Core 2 Duo T7500 @2.2GHz, 2 GB DDR2 SDRAM, NVIDIA GeForce 8400M GS (128 MB), Windows Vista) τρέχει χωρίς το παραμικρό κόλλημα...
m0rbid Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Ερχεται Hello all! Finally I have some information to share with you! The PC release date will be 10th of July at latest! (this means there is a very small change of having it earlier, but I would rather think it's the 10th). For PSN, the release is "as soon as possible", I would say the 10th is a good starting point for that as well (well, closest Thursday is 9th), but I must stress that I have no certain date for PSN. There will be numerous pre-order sites available, including Steam, in a couple of days. Link
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα