Προς το περιεχόμενο

Trine

ilos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ούτε εγώ είχα πρόβλημα με 8800gt @ 1920 χωρίς AA. Σε τέτοιο παιχνίδι δε νομίζω να έχει μεγάλο νόημα το AA.

Το παιχνίδι πραγματικά είναι από τα καλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών !!

• Απαντ. 212
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα καλύτερα παιχνίδια των εποχών δεν είναι buggy. (Especially, THAT buggy)

Πέρα από αυτό, το Game ήταν ΠΟΛΥ εύκολο στο Hard. Τα περάσματα δεν ήταν και τόσο γρίφοι όπως περιμέναμε στην αρχή. Ήταν κάπως μικρό σε ζωή. (ακόμα και αν είχαμε και έναν παπ@ρα για Tank -όταν σκάτζαρε το Real Tank μας- και μας κρατούσε πίσω ΣΥΝΕΧΕΙΑ)

Ο λόγος πάντως που οι φίλοι μου του έριξαν τα άπειρα μπινελίκια ήταν τα Bug/glitches, το μείωσαν πολύ.

Δημοσ.
Τα καλύτερα παιχνίδια των εποχών δεν είναι buggy. (Especially, THAT buggy)

Πέρα από αυτό, το Game ήταν ΠΟΛΥ εύκολο στο Hard. Τα περάσματα δεν ήταν και τόσο γρίφοι όπως περιμέναμε στην αρχή. Ήταν κάπως μικρό σε ζωή. (ακόμα και αν είχαμε και έναν παπ@ρα για Tank -όταν σκάτζαρε το Real Tank μας- και μας κρατούσε πίσω ΣΥΝΕΧΕΙΑ)

Ο λόγος πάντως που οι φίλοι μου του έριξαν τα άπειρα μπινελίκια ήταν τα Bug/glitches, το μείωσαν πολύ.

Μάλλον το μπρίκι σου έχει πρόβλημα...

Δημοσ.

Bugs και Glitches? Ούτε εγώ είχα το παραμικρό πρόβλημα.

Βέβαια το έπαιξα με το τελευταίο patch 1.04 νομίζω, αλλά ήταν 1 χαρά!!

Δημοσ.

εγω χωρις κανενα patch δεν ειχα κανενα προβλημα.Ωραιο game εκτος της τελευταιας πιστας που μου την εδωσε λιγο

Δημοσ.

και όμως η τελευταία πίστα ήταν όλα τα λεφτά. Αν ήταν σε κάποιο μηχάνημα θα την είχα ταίσει άπειρα κέρματα... Μου θύμισε αρκαντιά και πλατφορμ στις δόξες τις όταν εδινες μπουνίες στα μηχανήματα εκνευρισμένος και σου βάζε χέρι αυτός που είχε το μαγαζί :P

Και εγώ δεν είχα προβλήματα εκτός από κάποια αδικαιολόγητα frame drop που υπήρχαν σε αρκετά σημεία.

Δημοσ.

έχω ένα προβληματάκι:

στα options δεν μπορώ να αλλάξω ανάλυση και ούτε ρυθμίσεις (βασικά δεν έχει καν τέτοια επιλογή), δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό αυτό αλλά μου κολλάει λιγάκι...

έχω κάρτα γραφικών ATI 2600 pro, στην αρχή δεν έτρεχε λόγο physx και πέρασα ένα πρόγραμμα που είχατε δώσει εδώ απο την nvidia και τελικά το έπαιξα. το κακό είναι πως κολλάει τόσο που είναι αδύνατον να παίξει κανείς...

Δημοσ.

Τελικά είναι όντως μια χαρά χωρίς ΑΑ...

Το έλιωσα αρκετή ώρα σήμερα και φαντάζομαι έφτασα κάτι παραπάνω απο τη μέση (κρίνοντας απο το skill tree).

Τρομερό παιχνίδι πράγματι και απο τα καλύτερα του είδους του =)

Απο bugs δεν βρήκα κάτι ενοχλητικό και απο δυσκολία είναι φυσιολογικό. Δύσκολα να κολλήσεις ή να χάσεις εντελώς, αλλα δεν είναι και πάναπλο αν θέλεις να πάρεις ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ τα exp vials...

Πανέμορφο...

Μια τέτοια ranger/assasin θέλω για 5o χαρακτήρα στο diablo :D

Δημοσ.

Έλα εντάξει ενα χαζοπαιγνιδο για να περνά κανείς την ώρα του ήταν,ούτε πολύ μεγάλο,ούτε απαιτητικό αλλά και γελοιωδώς εύκολο,για φλιπεράκι καλό θα ήταν.

Δημοσ.
Έλα εντάξει ενα χαζοπαιγνιδο για να περνά κανείς την ώρα του ήταν,ούτε πολύ μεγάλο,ούτε απαιτητικό αλλά και γελοιωδώς εύκολο,για φλιπεράκι καλό θα ήταν.

Don't underestimate the power of the flipper!

Θέλει τρελό skill,ειδικά τα real που συναντάς στα ουφάδικα.

Δημοσ.
Don't underestimate the power of the flipper!

Θέλει τρελό skill,ειδικά τα real που συναντάς στα ουφάδικα.

Εντάξει ρε'συ στα ουφαδικα τα είχαν στο υπερδυσκολο επίπεδο δυσκολίας κι εκτός αυτού,στα περισσότερα παιγνίδια σε τουφεκουσαν 2500000000 μαλακίες απ'ολες τις πάντες,ετούτο μέσα σε λίγες ωριτσες ήτανε τελειωμένο δίχως να ρίξεις δεκάρικο(μεταφορικά).

Δημοσ.

Κατά βάθος, έχεις δίκιο και πρέπει να συμφωνήσω μαζί σου. Το Little Big Planet το καταπατάει στο είδος, μαζί με άλλα πολλά titles.

Τα θετικά που έχω να αναφέρω είναι το όντως παραμυθένιο περιβάλλον (ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ART στα γραφικά Mr Ikaruga, απλά μαγευτικά όχι σαν τα χοντράδια και τις κρεατοελιές του Wow), και η αφήγηση το έκανε ακόμα περισσότερο να μοιάζει με παραμύθι, το οποίο το ζούσες.

Επίσης όμορφα ήταν τα 3 classes, ένα ωραίο και ολοκληρωμένο παρτάκι για να το αναλάβουν οι ειδικοί (3 basic member της clan μου including me :P), όπου έβλεπα την Ranger κυριολεκτικά να τρελαίνεται στα χέρια του φίλου μου. Άρρωστος με rogue-άδες και ακόμα πιο άρρωστος με γάντζους/λάσα/wires etc. Απλά τρελαίνεται (δεν περπατάει ποτέ) και με τη νευρικότητά του σε αυτόν πέσανε οι περισσότερες bugιές για τις οποίες αναφέρομαι (π.χ να τον βγάζει στου διαόλου τη μάνα και να κολλάει ή να πέφτει σε κενό κτλπ κτλπ). Κατά τ' άλλα την χάρηκε πολύ. :-)

Δεν βρίσκω κάτι άλλο θετικό.

Από αρνητικά (ότι μου έρχεται):

• Bugs. Πολλά. 1 checkpoint μας πήγαινε όπου νάνε. Τηλεμεταφορές χωρίς λόγο. Ψοφούσαμε και η κάμερα περιφερόταν αντί να μας spawnάρει σαν καθυστερημένη.

• Όχι τόσο καλά physics του Game (πάτησα σε σκελετό, και έμεινα πάνω του.. αυτός απλά έμεινε εκεί και μας κοιτούσε. κ.α)

• Δεν ήταν και τόσο σχεδιασμένο για 3 Players. Ο παίχτης με το Gamepad του XBox ο οποίος ήταν 2ος στα configuration (εγώ) τηλεμετέφερε τους άλλους 2 όταν πήγαινε στα άκρα της οθόνης. Ο τελευταίος (Tankιό με ένα rumble pad της Logitech, ο οποίος ήταν τρίτος στα config) απλά μπορούσε όταν δεν παίζαμε ξύλο να αράζει και να τρώει σουβλάκι.. και εμείς απλά να τερματίζαμε την πίστα και αυτός να ακολουθάει ενώ τον έκανε teleport σε εμάς το ίδιο το Game. ΝΑΙ ξέρω ότι είναι σε ένα body αυτοί οι 3, και αν έπαιζες 1ο θα τους μετέφερες και τους 3ης ούτως ή άλλως, αλλά ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΤΟΥ ΤΡΙΠΛΟΥ ΕΤΣΙ.

• Γελοίο. Δεν ξέρω τι λέει ο klienmein, το Game δεν...... Για τέτοιου είδους Game especially. Απλά προχωρούσαμε. Το AI ήταν sub-zero (πέφταν μόνα τους σε λάβα, ή προχωρούσαν πάνω σε μπάλα με καρφιά και έτρωγαν dps Lol). Εγώ περίμενα δυσκολίες σαν τις δυσκολίες που συναντούσα στο Super Mario. Ας ήταν the half as hard.. Play Bionic Commando: Rearmed, θα με νιώσετε.

• Ή τα PS και PS-Like Gamepads είναι μουφιές (+1) ή τα button configuration του Game suckαραν. Το Tankιό μας έπρεπε να μάθει ότι η ασπίδα πάει αριστερά με το κάτω, πάνω με το αριστερά, δεξιά με το κάτω-αριστερά και on top of it να ακούει εμάς να τον μπηνελικώνουμε. Έπρεπε να έχει το Game λίγο support στις βασικές μάρκες (Logitech Rumble pad + Microsoft Dual Strike -Το 360 ήταν άψογο, fortunately-)

• Θα μπορούσε το Game να είχε μεγαλύτερη ποικιλία εχθρών όχι skeletons και skeletons και skeletons και άντε και καμιά αραχνούλα. Έλεος ρε παιδάκι μου..

• Αν πω ότι τα Skills ήταν λίγα? Ήταν μικρό και το Game.. θα έπρεπε και τα 2 να τραβηχτούν. 5 skills each και ακόμα 10 πιστούλες? Τι να λέμε τώρα, αφού και αυτές που είχαν λειψές ήταν.

Με το ζόρι 4-5/10. Αν κάποιος του δώσει περισσότερο, είναι επειδή θέλει να του το δώσει ντε και καλά, για να δείξει σοβαρός Gamer.. τα κλασσικά χουνέρια του insomnia.

Δημοσ.
Με το ζόρι 4-5/10. Αν κάποιος του δώσει περισσότερο, είναι επειδή θέλει να του το δώσει ντε και καλά, για να δείξει σοβαρός Gamer.. τα κλασσικά χουνέρια του insomnia.

Τώρα περιμένεις να σου απαντήσει κανένας (όντως) σοβαρός gamer και μάλιστα του insomnia;

Και μιλάς εσύ περί σοβαρών gamers, όταν μου λές Armored Core > all.- και μου βγάζεις το MechWarrior μάπα;

Τέσπα, πάνε παίξε κανένα WoW ή FPS και όταν αντιληφθείς που βρίσκεται η αξία τέτοιων παιχνιδιών στις μέρες μας, έλα να μιλήσουμε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...