Προς το περιεχόμενο

Trine

ilos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
σου το δίνει μετά αυτό το αντικείμενο.

Ξέρει κανένας πότε σου δείνει το τελευταίο ability του μάγου?? είμαι πιο κάτω από τη μέση (εκεί που σου δείνει το Σφυρί στον ιππότη) και έχω αρχίσει να αγχώνομαι!!! αναρρωτιέμαι μήπως το έχασα πουθενά!!!

Αν θυμάμαι καλά είναι από τα abilities που τα παίρνεις έτσι κι αλλιώς (με άλλα λόγια σου βάζει το μπαούλο στο δρόμο σου, οπότε δεν μπορεί να σου ξεφύγει...)

Πάντως, ναι, η αλήθεια είναι πως το παίρνεις πολύ αργά στο παιχνίδι, οπότε μην αγχώνεσαι...;)

• Απαντ. 212
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εφτασα μεχρι την τελευταια (νομιζω) πιστα με την λαβα να ανεβαινει!

Το εχει τελειωσει κανεις το παιχνιδι?

Δημοσ.

Θα το μάθεις στην κορυφή ;)

btw οταν φτάσεις,με την αδρεναλίνη να έχει βαρέσει κόκκινο απο το κυνηγητό με την λάβα,είμαι σίγουρος οτι θα πείς "Duhh,αυτό ήταν;":-D

Δημοσ.

To "καλό" είναι πως η συγκεκριμένη πίστα είναι υπερβολικά μικρή, 2'-3'... Πόσες φορές όμως θα χρειαστεί να τα ξαναπαίξεις αυτά τα δυο λεπτά μέχρι να μην χάσεις είναι το πρόβλημα...

Συμφωνώ πως η thief είναι η καλύτερη, οπότε βάλε σε αυτήν το item που την ανασταίνει...

Δημοσ.

tτο παιχνιδι αφου γινει ινσταλλ μου κολαει την ωρα που φορτονει και παει να ξεκινησει.... ακριβως στο ιδιο σημειο και στα vista και στα windows7 που εβαλα.... Τι μπορει να φταιει?

Δημοσ.

καλά απίστευτο game. Από αυτά που τα ξεκινάς και κολάς να παίζεις για ώρες. Χθές το έβαλα και κόλησα να παίζω για 4 ώρες χωρίς να το καταλάβω. Πανέμορφα γραφικά αν και σε μερικά σημεία έχω και κάποια frame drop αλλά μάλλον οφείλετε ότι έχω βάλει τα detail στo very high.

Εκάνα και άλλη μια βλακεία χωρίς να το καταλάβω. Κάτι πάτησα και μου ξεκλιδώσαν όλα τα σεντούκια και πήρα όλα τα item από τα μέσα του παιχνιδιού. οχι ότι με χάλασε αλλά έχασε λίγο δυσκολία.

Δημοσ.
Εγώ πάντως θα προτιμούσα να είχε περισσότερα επίπεδα όπως το τελευταίο.

To τελευταίο επίπεδο μου κόστισε ένα Logitech G5 (μέτραγε μέρες απο μόνο του, άλλα τέσπα):rolleyes:

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιχνίδαρος. =)

Απο τα καλύτερα που έχω παίξει τελευταία...

Αλλα με quad και 9600gt η θολούρα στην κίνηση πάει και έρχεται..

Πραγματικά δηλαδή τα έχω full high και πονάνε τα μάτια μου (τελευταία physx/directx/nvidia drivers.

Αν δεν με κούραζε τόσο πολύ οπτικά θα το έπαιρνα σερί αλλα είναι απο τις λίγες φορές που έχω πονοκέφαλο όταν παίζω.. Τι να πώ.

Μάλλον θα το αφήσω και θα περιμένω μια console version... :(

Δημοσ.

Τι θολούρα?Στην κίνηση εννοείς ή στα γραφικά?

Εμένα, με 8800GT πάει μια χαρά. Μήπως πρέπει να κατεβάσεις κάνα ΑΑ?

Δημοσ.

Όταν κινούμαι το φόντο θολώνει υπερβολικά πολύ με αποτέλεσμα να έχω ακόμα και τώρα άπειρο πονοκέφαλο..

Είναι δυνατόν να μην παίζει με 4χΑΑ το trine? :\

Θα το δοκιμάσω να το ρίξω να δώ... Αλλα ήδη έχω παράπονα απο το ΑΑ με το 4xaa... Νομίζω πως αν το ρίξω θα βλέπω τετράγωνα να κουνιούνται :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...