Merdock Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δεν είναι freeware το (εξαιρετικό) World of Goo. Αν το κατεβάσεις από τορρεντάδικο είναι
poihths Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Αν το κατεβάσεις από τορρεντάδικο είναι καλοί ανθρωποι αυτοί οι τορενταδες
nzeppos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Μετά από το Trine (και κυρίως το απίστευτο Plants vs. Zombies) είπα να πιάσω ένα ακόμα... light παιχνιδάκι και πέτυχα το World of Goo. Δεν το είχα ακούσει καν, ούτε ήξερα τι κριτικές είχε πάρει. Διασκεδαστικό, ευχάριστο και εξαιρετικό είναι. Εύκολο όμως όχι, τουλάχιστον μέχρι να πάρεις το κολλάι! Ευτυχώς που βγαίνουν ακόμα τέτοια παιχνίδια. Καλό το wow και το fm, κι εγώ τα λιώνω κατά καιρούς αλλά θέλουμε και κάτι που να μπορεί να χωρέσει μέσα στη μισή ή μία ώρα που μας περισσεύει.
stratakisggiioo Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δεν το κατέβασα από τορρεντ, το κατέβασα από το site της εταιρίας, και ήταν ολόκληρο. Δεν ξέρω...
Moderators Praetorian Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Moderators Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δεν το κατέβασα από τορρεντ, το κατέβασα από το site της εταιρίας, και ήταν ολόκληρο. Δεν ξέρω... Ok. Μπορεί να ήταν κάποια προσφορά (αν και είναι λίγο απίθανο να έδωσαν το πλήρες παιχνίδι εντελώς δωρεάν). Πάντως το World Of Goo, freeware δεν είναι, η επίσημη σελίδα είναι αυτή, και έχει σύνδεσμο προς την αγορά του παιχνιδιού. Επίσης στην ίδια σελίδα δίνουν και ένα demo. Αυτό είναι δωρεάν αλλά έχει όλες τις πίστες από μόνο τον πρώτο "κόσμο" του παιχνιδιού. Παρεμπιπτόντως, αν σας αρέσει το παιχνίδι, αγοράστε το και στηρίξτε την προσπάθεια των μικρών, ανεξάρτητων developers που βγάζουν τέτοια ωραία και πρωτότυπα παιχνίδια.
activex Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Παρεμπιπτόντως, αν σας αρέσει το παιχνίδι, αγοράστε το και στηρίξτε την προσπάθεια των μικρών, ανεξάρτητων developers που βγάζουν τέτοια ωραία και πρωτότυπα παιχνίδια. υπάρχει κάπου χωρίς πιστωτική ; (Με ενδιαφέρει και braid)
Moderators Praetorian Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Moderators Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 υπάρχει κάπου χωρίς πιστωτική ; (Με ενδιαφέρει και braid) Εγώ έχω την έκδοση από Steam. Αλλά με μια αναζήτηση βρήκα τα εξής αποτελέσματα για έκδοση με κουτί: http://www.skroutz.gr/s/75406/World-of-Goo.html?keyphrase=world+of+goo Λογικά ακόμα και τα online μαγαζιά στη λίστα αυτή θα δέχονται αντικαταβολή. Για το Braid (που επίσης έχω την έκδοση στο Steam) δεν έχω βρει έκδοση με κουτί, και συνεπώς δεν ξέρω αν μπορείς να βρεις χωρίς πιστωτική.
Erwdios Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Help, κόλλησα!!! Είμαι σε ένα σημείο όπου υπάρχει ένας σκελετός και κόβει τη γέφυρα. Φτιάχνω μία κουλή γέφυρα με τον μάγο και περνάω απέναντι όπου υπάρχει μόνο ένα chest και τπτ άλλο. Γυρίζω πίσω, πέφτω κάτω από τη γέφυρα και έχει νερό, όπου και πνίγομαι, καθώς ούτε να βγω έξω μπορώ, ούτε να πάω κάτω από το νερό (δεν προλαβαίνω λόγω αναπνοής) Λύση plz?
poihths Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 καμια φορα ειναι καλο οταν εισαι στο νερο ναχεις τον thief γιατι κολυμπαει πολυ πιο γρηγορα στο νερο.. τωρα ειναι λιγο δυσκολο να καταλαβω σε ποιο σημειο εισαι τραβα καποια printscreen να το δούμε
Olorin Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Επίσης ο Knight, λόγω της πανοπλίας, ουσιαστικά δεν μπορεί να κολυμπήσει, οπότε αν έχεις αυτόν, άλλαξε πριν βουτήξεις... Αν και δεν είμαι 100% σίγουρος πάντως πως θυμάμαι το σημείο που λες, νομίζω πως πρέπει να περάσεις υποβρυχίως κάτω από το βράχο και να βγεις σε ένα ξέφωτο... //Επίσης, κάπου μπορείς να πάρεις και ένα αντικείμενο που επιτρέπει σε έναν χαρακτήρα να κολυμπά χωρίς να χρειάζεται να πάρει αέρα, αλλά είναι πολύ πιθανό να το βρίσκεις πιο μετά από το σημείο που λες...
stratakisggiioo Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Λοιπόν, κολυμπάς προς τα αριστερά, μόλις κάποιος τελειώσει με την αναπνοή, αλλάζεις χαρακτήρα, και έχεις πάλι ανάσα φουλ!!!αρχικά κολύμπα με το μάγο και μετά βάλε τη thief, και αν δεν τα καταφέρεις, κάνε load!!!
kounabi22 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Help, κόλλησα!!! Είμαι σε ένα σημείο όπου υπάρχει ένας σκελετός και κόβει τη γέφυρα. Φτιάχνω μία κουλή γέφυρα με τον μάγο και περνάω απέναντι όπου υπάρχει μόνο ένα chest και τπτ άλλο. Γυρίζω πίσω, πέφτω κάτω από τη γέφυρα και έχει νερό, όπου και πνίγομαι, καθώς ούτε να βγω έξω μπορώ, ούτε να πάω κάτω από το νερό (δεν προλαβαίνω λόγω αναπνοής) Λύση plz? καπου εχει ενα κρυφο μπαουλο που σου δινει αντικειμενο με το οποιο εχεις απειρο αερα κατω απο την θαλασσα.γυρνα σε προηγουμενα επιπεδα και ψαχνε τα μπαουλα.
stratakisggiioo Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 σου το δίνει μετά αυτό το αντικείμενο. Ξέρει κανένας πότε σου δείνει το τελευταίο ability του μάγου?? είμαι πιο κάτω από τη μέση (εκεί που σου δείνει το Σφυρί στον ιππότη) και έχω αρχίσει να αγχώνομαι!!! αναρρωτιέμαι μήπως το έχασα πουθενά!!!
Erwdios Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 (επεξεργασμένο) Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Τελικά το βρήκα στην τύχη. Είδα ότι ο knight επειδή είναι πιο βαρύς, όπως ανέφερε κι ο Olurin, πηγαίνει πιο γρήγορα στον πάτο και γλυτώνεις πολύ χρόνο έτσι. Με 1-2 προσπάθειες τα κατάφερα και βγήκα στο ξέφωτο. Η ορθολογική λύση του προβλήματος βέβαια είναι αυτή που έδωσε ο stratakis και το διαπίστωσα σε άλλο σημείο αργότερο και αυτό στην τύχη. Το αντικείμενο για την αναπνοή λογικά είναι παρακάτω, καθώς έχω ανοίξει μέχρι στιγμής όλα τα μπαούλα. BTW Trine rocks. Έχω πάθει πλάκα με τα 2d γραφικά του!!! Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2009 από Erwdios
Super Moderators Snoob Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Θα πρότεινα τα hints n' tips που -με κάθε καλή διάθεση- προσφέρουν οι χρήστες να μπαίνουν πίσω από spoiler, για όσους χρήστες θα προτιμούσαν να ανακαλύψουν κάποια πράγματα μόνοι τους (ή δεν έχουν κολήσει ακόμη σε ένα σημείο).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα