Tzimmys Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Το τερμάτισα. Αρκετά καλό, ευκολούτσικο μάλλον, ωραία τοπία, αξίζει για να περάσει λίγο η ώρα.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Διαβάζω ότι είναι πολύ ευκολότερο στο single-player από ό,τι στο co-op, για τον απλούστατο λόγο ότι στην πρώτη περίπτωση περνάει τα εμπόδια ένας μόνο, αξιοποιώντας τις δυνατότητες και των τριών χαρακτήρων, ενώ στη δεύτερη δύο ή τρεις παίκτες πρέπει να συνεργαστούν για να περάσουν τα εμπόδια έχοντας ο καθένας ένα μόνο σετ ικανοτήτων. Το οποίο ως λογικό επιχείρημα και από τη λιγοστή επαφή μου με το demo μου φαντάζει πολύ πιθανό. Το σκεπτικό, εκτενέστερα, μαζί με κάποιες εντυπώσεις, εδώ.
Panahs Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 (επεξεργασμένο) Άσε, θα σου πω εγώ, που το φτάσαμε μέχρι την τελευταία πίστα με co-op: Στο διπλό είναι εξαιρετικό, άλλο παιχνίδι. Στο τριπλό είναι α-π-ί-σ-τ-ε-υ-τ-ο! Θύμισε εποχές 15ετίας, όπου ήμασταν παιδάκια και παίζαμε μπροστά στην Amiga! Η διασκέδαση και το γέλιο που μας πρόσφερε, έχει αξία... ανεκτίμητη (ούτε η Mastercard δηλαδή...). Και η διαφορετικότητα των χαρακτήρων είναι τέλεια: Φαντάσου να έχουμε τον μάγο και να μας λέει: «Ηρεμήστε και περιμένετε, θα φτιάξω πλατφόρμα να περάσουμε. Ρε καθίστε φρόνημα!» Και εμείς βιαστικοί με τους άλλους δύο χαρακτήρες, βέβαιοι για τις ικανότητές μας, να πηγαίνουμε μόνοι μας στον γκρεμό και να χάνουμε... και μετά να μας αρχίζει στα μπινελίκια! Το παιχνιδάκι είναι αλλού λέμε... απλά βρες άλλους δύο φίλους και δυο gamepads. Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2009 από Panahs
NickPlusPlus Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Άσε, θα σου πω εγώ, που το φτάσαμε μέχρι την τελευταία πίστα με co-op: Στο διπλό είναι εξαιρετικό, άλλο παιχνίδι. Στο τριπλό είναι α-π-ί-σ-τ-ε-υ-τ-ο! Θύμισε εποχές 15ετίας, όπου ήμασταν παιδάκια και παίζαμε μπροστά στην Amiga! Η διασκέδαση και το γέλιο που μας πρόσφερε, έχει αξία... ανεκτίμητη (ούτε η Mastercard δηλαδή...). Και η διαφορετικότητα των χαρακτήρων είναι τέλεια: Φαντάσου να έχουμε τον μάγο και να μας λέει: «Ηρεμήστε και περιμένετε, θα φτιάξω πλατφόρμα να περάσουμε. Ρε καθίστε φρόνημα!» Και εμείς βιαστικοί με τους άλλους δύο χαρακτήρες, βέβαιοι για τις ικανότητές μας, να πηγαίνουμε μόνοι μας στον γκρεμό και να χάνουμε... και μετά να μας αρχίζει στα μπινελίκια! Το παιχνιδάκι είναι αλλού λέμε... απλά βρες άλλους δύο φίλους και δυο gamepads. αχχαχαχαχαχαχαχ η mastercard! καλο!
Athanasios2104 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Για όσους θέλουν να χρησιμοποιήσουν και gamepads (με αναλογικούς μοχλούς) για να παίξουν διπλάκια/τριπλάκια με φίλους και δεν έχουν Xbox controller, αλλά Logitech κ.α., πηγαίνετε στο φάκελο του παιχνιδιού, στο binds->joystick και μετά επιλέξτε ένα φάκελο πχ τον "1" και ανοίξτε το "keybinds.txt" και κάτω από το "// Extra padding for loading" αντικαταστήστε όλες τις γραμμές με: joystick_x_axis = axis_throttle joystick_y_axis = axis_rudder controller_type = 105 camera_move_forward = joy-up camera_move_backward = joy-down camera_move_left = joy-left camera_move_right = joy-right quit = joy-but-1 execute = joy-but-2 run_script_20 = joy-but-6 run_script_21 = joy-but-5 wizard_break_object = joy-but-4 wizard_draw_levitate_1 = joy-but-8 wizard_draw_levitate_2 = joy-but-7 thief_attack_current_weapon = joy-throttlerudder-any thief_use_rope = joy-but-8,joy-but-7 thief_select_normal_arrow = joy-but-3 thief_select_fire_arrow = joy-but-4 thief_ninja_time = joy-but-2 warrior_attack_current_weapon = joy-but-8 warrior_attack_sword = joy-but-3 warrior_attack_hammer = joy-but-4 warrior_charge = joy-but-7 warrior_shield_throw = joy-throttlerudder-any warrior_object_pickup = joy-but-1 open_upgrade = joy-but-10 jump = joy-but-2 open_pause_menu = joy-but-9 menu_select = joy-but-2 menu_special_1 = joy-but-4 menu_special_2 = joy-but-3 Εννοείται πως μετά επιλέγετε το αντίστοιχο configuration με τον αριθμό του φακέλου που τροποποιήσατε, πχ "1" και... voila! Ο χειρισμός όλων των χαρακτήρων αλλάζει προς το καλύτερο/ιδανικότερο και ο δεξιός μοχλός δουλεύει κανονικά. Σε μένα δούλεψε μια χαρά! Καλά co-ops!!! Έχω το logitech rumblepad 2 άλλα δεν βγαίνει κέρσορας για το 2ο παίχτη όταν διαλέγει thief και wizzard... help? Επίσης, πόσα patches έχουνε βγει και που μπορώ να τα βρω; Βρήκα nodvd fix για v1.0 και v1.3... δηλαδή έχουν βγει ήδη 3 patches;
ababapanos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 παιδια εχω C2D και μια ATI 4870 , και αφου εκανα εγκατασταση ,μου βγαζει μηνυμα error οτι '' το στοιχειο physXLoader.dll δεν εντοπιστηκε. τι μπορω να κανω?
Nemo Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 παιδια εχω C2D και μια ATI 4870 , και αφου εκανα εγκατασταση ,μου βγαζει μηνυμα error οτι '' το στοιχειο physXLoader.dll δεν εντοπιστηκε. τι μπορω να κανω? http://www.nvidia.com/object/physx_9.09.0428_whql.html
stratakisggiioo Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Βασικά το παιχνίδι παίζει ακόμα και σε ATI 2600 pro agp, με μονοπύρηνο amd64 3200. το ότι είναι physx, δε χάλασε και ο κόσμος!!! από τη στιγμή που δεν έχεις nvidia vga, τους υπολογισμούς φυσικής τους κάνει ο επεξεργαστής και τα καταφέρνει άψογα!!!Μη μασάτε, το physx, είναι ΜΟΝΟ MARKETING!!!
ntinos19 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Βασικά το παιχνίδι παίζει ακόμα και σε ATI 2600 pro agp, με μονοπύρηνο amd64 3200. το ότι είναι physx, δε χάλασε και ο κόσμος!!! από τη στιγμή που δεν έχεις nvidia vga, τους υπολογισμούς φυσικής τους κάνει ο επεξεργαστής και τα καταφέρνει άψογα!!!Μη μασάτε, το physx, είναι ΜΟΝΟ MARKETING!!! εισαι σίγουρος? οτι είναι απλα "μπούρδες" το physx? το λεω γιατί χάρικα κάπος
stratakisggiioo Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Στον υπολογιστή που έγραψα πιο πάνω (amd 64, ati 2600pro agp) το παιχνίδι δουλεύει άψογα!!! το Physx, είναι εντολές για cpu, όχι για vga. Η Nvidia έκανε την μαγιά και το υποστηρίζει στις κάρτες γραφικών. Πιστεύω ότι αν έχεις διπύρηνο και πάνω επεξεργαστή, δεν υπάρχει πρόβλημα. Τέλος, ποια παιχνίδια έχουν Physx, και είναι γνωστά??? Καθαρά μάρκετινγκ είναι και τίποτα άλλο!!!
Erwdios Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Στον υπολογιστή που έγραψα πιο πάνω (amd 64, ati 2600pro agp) το παιχνίδι δουλεύει άψογα!!! το Physx, είναι εντολές για cpu, όχι για vga. Η Nvidia έκανε την μαγιά και το υποστηρίζει στις κάρτες γραφικών. Πιστεύω ότι αν έχεις διπύρηνο και πάνω επεξεργαστή, δεν υπάρχει πρόβλημα. Τέλος, ποια παιχνίδια έχουν Physx, και είναι γνωστά??? Καθαρά μάρκετινγκ είναι και τίποτα άλλο!!! Οπότε σε netbook με Atom N 280 και 2 gb Ram να μην δοκιμάσω καν να το περάσω, χαμένος χρόνος, σωστά?
poihths Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 ναι μην το δοκιμασεις καν αν θες να παιξεις κατι αντιστιχο δοκιμασε το braid που ειναι ελαφρύτερο αν και παλι θα ζοριζεται
Erwdios Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 ναι μην το δοκιμασεις καν αν θες να παιξεις κατι αντιστιχο δοκιμασε το braid που ειναι ελαφρύτερο αν και παλι θα ζοριζεται Το demo του braid παίζει άψογα, αλλά δεν είναι του ίδιου στυλ. Το braid είναι κομματάκι παλούκι και οι γρίφοι του καταντούν λίγο εκνευριστικοί από ένα σημείο και μετά και γι' αυτό και δεν το αγόρασα ολοκληρωμένο τελικά. Το Trine λίγο που το έπαιξα στο PC μου με ενθουσίασε, αλλά θεωρώ ότι δεν είναι παιχνίδι που θα σε κάνει να αφήσεις wow και/ή fm που παίζω εγώ, για να ασχοληθώ σοβαρά μαζί του. Γι' αυτό ρώτησα για netbook, για κανένα ταξιδάκι ή λίγο παιχνιδάκι στο δωμάτιο των διακοπών την ώρα που ετοιμάζοντε για να βγούμε οι γυναίκες της παρέας μας. (όσοι έχετε έτερον ήμισυ καταλαβαίνετε τι εννοώ. Δεν περνάει η ώρα με τπτ και θέλουν και 1 ώρα. Φτάνει να τερματίσεις game η ώρα που ετοιμάζονται)
stratakisggiioo Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Παίξε το world of goo. Πολύ ελαφρύ, διασκεδαστικό και ευχάριστο. α, και Freeware!!! Όσων αφορά το Trine, το λέει ξεκάθαρα στο readme, ότι οι Intergrated gpu, δεν ειναι συμβατές με το παιχνίδι.
Moderators Praetorian Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Moderators Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Παίξε το world of goo. Πολύ ελαφρύ, διασκεδαστικό και ευχάριστο. α, και Freeware! Δεν είναι freeware το (εξαιρετικό) World of Goo.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα