Προς το περιεχόμενο

Κινητό μέχρι 380€ με μεγάλα γράμματα?

kdiamant

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Χρειάζομαι τη βοήθειά σας...Θέλω να πάρω ένα κινητό δώρο στη μητέρα μου για τη γιορτή της που πέρασε το οποίο όμως να έχει μεγάλα γράμματα όταν πάει στο menu, ή όταν διαβάζει ένα μήνυμα. Γενικά να έχει μεγάλα γράμματα, να είναι όμορφο, εύχρηστο και όχι πάνω απο 380€. Να φανταστείτε τι ακριβώς εννοώ έχει τώρα το SE K750i και τα γράμματα χωρίς τα γυαλιά δεν τα διαβάζει εύκολα. Δεν με νοιάζει τόσο απο λειτουργίες (τελείως απλή χρήση θα κάνει) . Είδα το Samsung F480 τι λέει απο font size? Κάποτε σε κάποια Νοκια υπήρχε ρύθμιση για να αλλάξεις το μέγεθος της γραμματοσειράς...Παρακαλώ όποιος μπορεί ας βοηθήσει μιάς και δεν θέλω να το καθυστερήσω πολύ ακόμη επειδή η γιορτή της έχει περάσει είδη. Ευχαριστώ για το χρόνο σας...!

Δημοσ.

εχει ο παππους μου ενα νοκια απλο χωρις καμερες κλπ κλπ,στο δινω 379 ευρω!

λολ,περα απο την πλακα,τα απλα κινητα της nokia εχουν μια επιλογη η οποια κανει το μενου να φαινεται τμηματικα και με μεγαλα γραμματα,κομματακι δυσκολο να το εξηγησω.....

τα 380 ευρω που θες να δωσεις ειναι πααααρα πολλα!

Δημοσ.

Αν μπορείτε προτείνετε μου κάποια μοντέλα αρκεί να είναι όμορφα, μεγάλα γράμματα και αν είναι και κάτω απο 380€ ακόμα καλύτερα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εγω θα σου ελεγα να της παρεις κατι σε σαμσουνγκ αλλα οχι με οθονη αφης οπως το 480 που ειπες πιο πανω, εκτος και αν θελει κατι τυπου γκατζετ

τελος με αυτα τα λεφτα που ειναι πολλα η και με λιγοτερα παρε καινουργιο και οχι μεταχειρισμενο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...