gio@ Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 NVIDIA High Definition Audio αυτό νομίζω είναι το chippaki ήχου της gpu άλλαξε το και πιστεύω θα είσαι μια χαρά (αν δεν είσαι σίγουρος τι να βάλεις πες μας τις επιλογές) ξεκίνησα rank6 που είμαι στο steam κ σε μια βδομάδα είμαι rank 9 hahaha alteriw.net ftw
konstantinos77 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Στο multi τι gpu usage εχετε?Eμενα με το precision μου δειχνει 60% αλλα το παιχνιδι τρεχει jet, ενω στο bc2 εχει usage εως και 99%.
nem52 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 NVIDIA High Definition Audioαυτό νομίζω είναι το chippaki ήχου της gpu άλλαξε το και πιστεύω θα είσαι μια χαρά (αν δεν είσαι σίγουρος τι να βάλεις πες μας τις επιλογές) ξεκίνησα rank6 που είμαι στο steam κ σε μια βδομάδα είμαι rank 9 hahaha alteriw.net ftw τι εννοείς είσαι rank 6 και πηγες rank 9? που μπορώ να δω ποσο rank είμαι και εγώ???
gio@ Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 τι εννοείς είσαι rank 6 και πηγες rank 9? που μπορώ να δω ποσο rank είμαι και εγώ??? rank=prestige στο barracks κοίτα
Tasoskk Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 παιδια ειμαι λιγο ασχετος.τι εννοεις gio πως ειναι το chipaki ηχου της gpu? μητρικη εχω την gigabyte GA-P55A-UD3.μηπως να περασω ξανα τους drivers της μητρικης? η' να πειραξω κατι?
nem52 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 rank=prestigeστο barracks κοίτα a ok σαν prestige το ήξερα αλλα σαν rank δεν το είχα ακουστά
konstantinos77 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Eβαλα απο το nvidia panel 16Q AA ,16ΑF και παλι ενω τρεχει πολυ καλα δειχνει 60-70% gpu1-2 usage .Πειτε καποιος ρε παιδια ποσο εχει usage στο precision .
randy1989 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Παιδιά το anti-aliasing και το sync every frame τι κάνουν?
nem52 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Eβαλα απο το nvidia panel 16Q AA ,16ΑF και παλι ενω τρεχει πολυ καλα δειχνει 60-70% gpu1-2 usage .Πειτε καποιος ρε παιδια ποσο εχει usage στο precision . εμενα όταν παίζω 99 -100 % πάει lol
konstantinos77 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 εμενα όταν παίζω 99 -100 % πάει lol Eμενα μονο στο campaing παει 99%.Στο multiplayer κατι εχει και δεν ξεπερναει το 60%
jasper Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 (επεξεργασμένο) καλησπέρα εχω ενα πρόβλημα με το acount ακούστε τι ε χι γίνει εχω χάσει το pass θυμάμαι μονο το user name εχω να το παίξω πολυ καιρο και το ειχα κανει unistall μόλις το εβαλα σήμερα σε άλλο acount ειδα αυτό υπάρχει κατι που μπορώ να κανω η παει χαμενο το παιχνιδι. ξεχασα να αναφέρω πως εχω αλλάξει email το παλιο το είχα κάνει delete Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2010 από jasper
konstantinos77 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δεν μπορεις να το βαλεις σε αλλο account .Μονο σε ενα αccount (στο αρχικο σου ) μπορεις να βαλεις τον κωδικο του παιχνιδιου.
jasper Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 έστειλα email στο steam τώρα θα δω απο κι τι θα κάνουνε.
gio@ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Έχει επιλογή lost username ,enter cd key και βάζεις το κλειδί εκεί Σου στέλνουν mail με username και μετά lost pass και το αλλάζεις
nem52 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Έχει επιλογή lost username ,enter cd key και βάζεις το κλειδί εκεί Σου στέλνουν mail με username και μετά lost pass και το αλλάζεις παπάρια... θέλει να βάλεις και μια απάντηση σε δικη σου ερώτηση ooooooooόταν είχες κάνει την εγγραφη... που να θυμάσαι? εγώ πάντως δεν θυμόμουνα.. πάλι καλά που θυμήθηκα το password..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα