jakegate7 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Παιδιά μην το λέμε συνέχεια...Τα 2 games είναι τελίως διαφορετικά και κατά τη γνώμη μου κακώς τα συγκρίνουμε. Το mw2 είναι πολύ πιο γρήγορο game με πιο μικρές πίστες, πιο λίγα άτομα και απαιτεί skills που οι περισσότεροι έχουν από παλιά call of duty. Όσον αφορά το bc2, είναι πιο ομαδικό, έχει τεράστια maps, οχήματα και άλλα τέτοια, αλλά είναι αρκετά πιο αργό game από το mw2. Επομένως άστοχη η σύγκρισή τους. υγ: Να συμπληρώσω πως είμαι κάτοχος και των 2 τίτλων και τα παίζω παράλληλα +1000 αυτό που έλεγα όμως επιβεβαιώνεται 28/5 έγραψε ο Athanasios2104 και ο _BASSstarlet_, σήμερα 3/6 γράφει ο xtrmsnpr. άντε ραντεβού πάλι στις 9/6
Deponakias Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Eχωντας και τους 2 τιτλους μπορω να πω οτι to cod μαρεσει πιο πολυ... Ισως επειδη τοσα χρονια παιζω cod και το bfbc2 ηταν ο πρωτος μου τιτλος bf... Aλλα και παλι το να καθομαι σε ενα spot με ενα rpg η με ενα Sniper για να παιρνω kills δεν ειναι και οτι καλυτερο..το βαριεσαι καποια στιγμη... Επειδη παιζω συνηθως rush στο bf στο 90% των περιπτωσεων οταν μια ομαδα δεν νικαει οταν κανει attack ειναι επειδη ολοι καθονται camp (recon h με rpg) οποτε εγω σαν τον καλο μαλακα κανω rush μονος μου για να κανω plant και στο τελος βρισκομαι με ratio 0.20 επειδη πηγα να κανω το κατι παραπανω για να νικησει το team μου... Στο cod 6 αμα δεν υπηρχαν τα cheateria + να υπηρχαν dedicated servers αυτην την στιγμη δεν θα μιλουσαμε καν για συκριση γνωμη μου παντα...
Luciddream Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 έψαξα λιγάκι και δε βρήκα καμία ανακοίνωση από steam υπάρχει ανακοίνωση απο χτές στο twitter ενός τυπά απο την IW ... πολύ προχειροδουλειά μου μυρίζει ελπίζω να το φτιάξουν τις επόμενες μέρες.
xtrmsnpr Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Είμαστε ιονοί,αλλά αν είδες..Δεν σου είπα να παίξεις bf! .Θα μπορούσα να σας έλεγα παίξτε cod4 ,ut. Απλά σας είπα,ότι προσπαθήστε να παίξετε μια τελειωμένη υπόθεση. Που εμένα με νευριάζει όποτε μπαίνω λίγο για αλλαγή. Deponakia και μένα αν η γιαγιά μου είχε ρόδες,θα ήταν f1 και θα ήταν copilot με τον σουμάχερ,αλλά δεν είναι,και αφού δεν είναι δεν το σκέφτομαι καν.Το θέμα δεν είναι να κερδίζεις συνέχεια τα rounds ,τυχαίνει αυτό το ξέρω είσαι σπαστικό.Αλλά άμα είσαι σε μια clan κάνεις και λίγο χαβαλέ. :)
Tasoskk Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Γεια σας παιδια.Μολις εστησα το καινουριο μου pc,k εβαλα το modern warfare 2.Ομως εχω προβλημα....δεν παιζει.Μολις φορτωνει την πρωτη πιστα...crasharei,μου βγαζει το μηνυμα "DirectX encountered an unrecoverable error" και με πεταει στην επιφανεια εργασιας.Το συστημα μου εχει ως εξης: windows xp sp3,intel core I5 3.2 ghz,μητρικη gigabyte mb p55,4 bg ram ddr3 hyper x,καρτα γραφικων gigabyte nvidia geforce gtx 470 1280mb,σκληρος wd 150gb raptor x +wd 1 tb sata2. οπως καταλαβαινετε....δεν εχω δωσει κ λιγα ευρω... Τι μπορω να κανω τωρα ? Τι φταιει ? Το directx? Τι directx εχω τωρα? Το 10 ? Εχω βαλει κ τους τελευταιους drivers της καρτας,αλλα τα ιδια.Εχω δοκιμασει κ directx 9...αλλα παλι τιποτα... Τι να κανω ρε παιδια ? Ευχαριστω. ps. δεν ξερω εαν δημοσιευσει την ερωτηση στο σωστο σημειο...
Toufas Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 κατι μου λεει οτι δεν εκανες format αφοτου εκανες αναβαθμιση, μιας και δεν υπαρχει κανενας λογος να εισαι στα xp
Tasoskk Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Nαι,στην εγκατασταση του παιχνιδιου,στο τελος εβαλα κ το directx που ειχε το παιχνιδι. ο υπολογιστης ειναι ολοκαινουριος.αρα δεν μιλαμε για φορματ.εβαλα xp sp3, γιατι αυτα που ηθελα να τρεχουν,δεν τρεχουν σε 7 .σε κατι φορουμ,κ στης activision, κατι γραφουν..να τρεξεις απο το run,το config κ να απενεργοποιησεις καποιες λειτουργιες,συμπεριλαμβανουμενου να του antivirus,ωστε να τρεχει μονο το παιχνιδι κ τιποτα αλλο,κτλ. Αλλα τι ? πρεπει να ειμαι "χακερ" δηλαδη για να παιξω ενα παιχνιδι ?
jakegate7 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Είμαστε ιονοί,αλλά αν είδες..Δεν σου είπα να παίξεις bf! .Θα μπορούσα να σας έλεγα παίξτε cod4 ,ut.Απλά σας είπα,ότι προσπαθήστε να παίξετε μια τελειωμένη υπόθεση. Που εμένα με νευριάζει όποτε μπαίνω λίγο για αλλαγή. Deponakia και μένα αν η γιαγιά μου είχε ρόδες,θα ήταν f1 και θα ήταν copilot με τον σουμάχερ,αλλά δεν είναι,και αφού δεν είναι δεν το σκέφτομαι καν.Το θέμα δεν είναι να κερδίζεις συνέχεια τα rounds ,τυχαίνει αυτό το ξέρω είσαι σπαστικό.Αλλά άμα είσαι σε μια clan κάνεις και λίγο χαβαλέ. :) αυτό είναι και ο σημαντικότερος λόγος που συνέχισα να παίζω το 4 , το 5 και το 6. αλλιώς θα είχα σταματήσει στο 4 το δεύτερο μήνα, όταν έφτασα 50 lvl (αν θυμάμαι καλά)
xtrmsnpr Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Γεια σας παιδια.Μολις εστησα το καινουριο μου pc,k εβαλα το modern warfare 2.Ομως εχω προβλημα....δεν παιζει.Μολις φορτωνει την πρωτη πιστα...crasharei,μου βγαζει το μηνυμα "DirectX encountered an unrecoverable error" και με πεταει στην επιφανεια εργασιας.Το συστημα μου εχει ως εξης:windows xp sp3,intel core I5 3.2 ghz,μητρικη gigabyte mb p55,4 bg ram ddr3 hyper x,καρτα γραφικων gigabyte nvidia geforce gtx 470 1280mb,σκληρος wd 150gb raptor x +wd 1 tb sata2. οπως καταλαβαινετε....δεν εχω δωσει κ λιγα ευρω... Τι μπορω να κανω τωρα ? Τι φταιει ? Το directx? Τι directx εχω τωρα? Το 10 ? Εχω βαλει κ τους τελευταιους drivers της καρτας,αλλα τα ιδια.Εχω δοκιμασει κ directx 9...αλλα παλι τιποτα... Τι να κανω ρε παιδια ? Ευχαριστω. ps. δεν ξερω εαν δημοσιευσει την ερωτηση στο σωστο σημειο... καλά με τέτοιο μηχάνημα και φοράς xp;; ίλεος ..κ θες και dx10 ..βάλε win7 να απογειωθεί το pc σου :-D !! Τρέξε και ένα διαγνωστικό του dx και πες μας..Και κάνε και update που είπαν και πιο πάνω οι παίδες.
vlachaquito Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 και παιξε και κανενα battlefield, μην ξεχνιωμαστε
konstantinos77 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 καλά με τέτοιο μηχάνημα και φοράς xp;; ίλεος ..κ θες και dx10 ..βάλε win7 να απογειωθεί το pc σου :-D !! Τρέξε και ένα διαγνωστικό του dx και πες μας..Και κάνε και update που είπαν και πιο πάνω οι παίδες. Εσυ για ποια direct λες ?Νομιζω ο φιλος αναφερεται στου παιχνιδιου τα 9.0c αν θυμαμαι καλα ,οχι στα windows .
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Εσυ για ποια direct λες ?Νομιζω ο φιλος αναφερεται στου παιχνιδιου τα 9.0c αν θυμαμαι καλα ,οχι στα windows . γράψε λάθος τότε.Νόμιζα το dx που θέλει να χρησιμοποιήσει,γιατί στα xp δεν υποστηρίζει το 10.
Tasoskk Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 παιδια εχω κανει ολα τα update,τα windows χρησιμοποιουν το directx 9.0c,οπως κ το παιχνιδι.τρεχοντας το dxdiag ,σε ολες τις καρτελες ειμαι οκ,εκτος απο απο την καρτελα "Music",οπου δεν ακουω ηχο στο "Test Direct Music",χρησιμοποιοντας "NVIDIA High Definition Audio".χρησιμοποιοντας αλλη συσκευη οκ. τι σημαινει αυτο?πρεπει να κανω κατι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα