gio@ Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 εκεί που είναι το βελάκι μπαίνεις και να μην έχεις κανένα επιλεγμένο δλδ τικαρισμένο (όχι να είσαι low lvl όπως εγώ , θέλει 10+) πιστεύω
jakegate7 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 gio με το alteriwnet παίζει καλύτερα από το κανονικό iwnet? από το λιγο που κοίταξα είναι για σπασμένα παιχνίδια
stefa_1 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Πιπερι στο στομα! To alterIW net ειναι το σπασμενο IWnet,ενας server δηλαδη που εξομειωνει το aυθεντικο IWnet για να παιζουν οι σπασμενοι χρηστες. Επειδη δεν εχει οσους χρηστες εχει το κανονικο,βρισκει πιο αργα παικτες και εχεις την δυνατοτητα να παιξεις και τους χαρτες απο το Stimulus.
jakegate7 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Πιπερι στο στομα! To alterIW net ειναι το σπασμενο IWnet,ενας server δηλαδη που εξομειωνει το aυθεντικο IWnet για να παιζουν οι σπασμενοι χρηστες. Επειδη δεν εχει οσους χρηστες εχει το κανονικο,βρισκει πιο αργα παικτες και εχεις την δυνατοτητα να παιξεις και τους χαρτες απο το Stimulus. ναι έχεις δίκιο είναι πολύ λίγοι παίχτες online,αυτή την στιγμή είναι μόλις 1727 .
gio@ Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 (επεξεργασμένο) τα αρνητικά αργεί να βρει game μιας και δεν παίζουν πολλοί ακόμα άλλα δεν μου έχει τύχει να μην μπορώ να παίξω και το σπαστικό για μένα είναι μερικοί βάζουν 1kill και γίνεσαι 70 από 1 rank και άλλα τέτοια διάφορα αλλά το θετικό είναι free edit: free stimulus και επόμενα dlc και περιμένουμε friend invites στο επόμενο release Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2010 από gio@
mynam3 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Γνωριζει κανεις πως θα το ξεκλειδωσω? Εχω παιξει 10 domination, 3-4 killstreak καθε φορα τα εχω αλλα δεν το βλεπω πουθενα..
jakegate7 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Γνωριζει κανεις πως θα το ξεκλειδωσω?Εχω παιξει 10 domination, 3-4 killstreak καθε φορα τα εχω αλλα δεν το βλεπω πουθενα.. πρέπει να κάνεις δέκα συνεχόμενα kills χωρίς να έχεις επιλέξει ούτε ένα killstreak,
Luciddream Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 (επεξεργασμένο) χμμ... εδώ και κάποια ώρα όποτε πάω να παίξω TDM με βάζει στα καινούρια maps... τελικά η υπάρχει θεός η κάνανε κάτι λάθος στην activision το θέμα βέβαια είναι να τα παίζουμε όλα σε random όχι μόνο απτο map pack... edit: φαίνεται οτι τα έχουν βάλει όλα μαζι τελικά.. καλή φαση Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2010 από Luciddream
jakegate7 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 χμμ... εδώ και κάποια ώρα όποτε πάω να παίξω TDM με βάζει στα καινούρια maps... τελικά η υπάρχει θεός η κάνανε κάτι λάθος στην activision το θέμα βέβαια είναι να τα παίζουμε όλα σε random όχι μόνο απτο map pack... edit: φαίνεται οτι τα έχουν βάλει όλα μαζι τελικά.. καλή φαση εμείς τότε γιατί πληρώσαμε τις καινούργιες πίστες? για να τις έχουμε 1.5 μήνα νωρίτερα? τσάμπα τις πλερώσαμε δηλαδή?
Luciddream Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 οχι ρε συ δεν κατάλαβες.. μπορείς πλέον να διαλέξεις να παίζεις τις καινούριες πίστες στο team deathmatch... εφόσον τις έχεις αγοράσει. για μένα είναι μλκία βασικά γιατι τα ping ήταν που ήταν έγιναν... απαγορευτικά.. !! παίζεις μόνο με άτομα που έχουν όλες τις πίστες ακόμα και στις παλιές.. και κάτι μου λέει οτι θα πρεπε να βάλουν και επιλογή για ενεργοποίηση/απενεργοποίηση.. :/ υποθέτω βέβαια αν μπείς σε party με κάποιον φίλο που δεν τις έχει θα γίνεται disable και σε σένα.. αλλα κ αυτό δεν είναι λύση
jakegate7 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 οχι ρε συ δεν κατάλαβες.. μπορείς πλέον να διαλέξεις να παίζεις τις καινούριες πίστες στο team deathmatch... εφόσον τις έχεις αγοράσει. για μένα είναι μλκία βασικά γιατι τα ping ήταν που ήταν έγιναν... απαγορευτικά.. !! παίζεις μόνο με άτομα που έχουν όλες τις πίστες ακόμα και στις παλιές.. και κάτι μου λέει οτι θα πρεπε να βάλουν και επιλογή για ενεργοποίηση/απενεργοποίηση.. :/ υποθέτω βέβαια αν μπείς σε party με κάποιον φίλο που δεν τις έχει θα γίνεται disable και σε σένα.. αλλα κ αυτό δεν είναι λύση ναι μάλλον έτσι είναι όπως τα λες,αλλά εμάς με τους χάρτες θα μας βάζει μόνο με άτομα με χάρτες ,δηλαδή σαν να παίζουμε stimulus συνέχεια. έψαξα λιγάκι και δε βρήκα καμία ανακοίνωση από steam Ακόμα cod6 παλεύεται να παίξετε ; διάβασε και λίγο παρακάτω
agelosLX Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Παιδιά μην το λέμε συνέχεια...Τα 2 games είναι τελίως διαφορετικά και κατά τη γνώμη μου κακώς τα συγκρίνουμε. Το mw2 είναι πολύ πιο γρήγορο game με πιο μικρές πίστες, πιο λίγα άτομα και απαιτεί skills που οι περισσότεροι έχουν από παλιά call of duty. Όσον αφορά το bc2, είναι πιο ομαδικό, έχει τεράστια maps, οχήματα και άλλα τέτοια, αλλά είναι αρκετά πιο αργό game από το mw2. Επομένως άστοχη η σύγκρισή τους. υγ: Να συμπληρώσω πως είμαι κάτοχος και των 2 τίτλων και τα παίζω παράλληλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα