Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Modern Warfare 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το εχουνε χεσει το game εντελως, round και cheat , παλευαμε χθες 4 ατομα να παιξουμε μαζι και το καταφεραμε μετα απο 1 ωρα+ , τι να πω ρε...πηρανε ενα game μοντελο και το κανανε....

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

βρε παρατήστε μας και εσείς με το bad company 2,αν μας άρεσε θα το αγοράζαμε και θα παίζαμε μαζί σας. το ξέρουμε ότι το mw2 έχει τις χαζομάρες του αλλά αυτό θα παίζουμε μέχρι να βγει κάτι καλύτερο από cod.

συγγνώμη αν ακούγομαι επιθετικός αλλά κάθε λίγο μπαίνει κάποιος στο topic και κάνει promotion το bad company 2,δε έχω δει να γίνεται κάτι αντίστοιχο στο topic του bad company 2. θα σας άρεσα να έμπαινα και να spammara συνέχεια "καλά ακόμα αυτό το παιχνίδι παίζετε που δε σας έχουν φτιάξει το μαχαίρι,και το favourite list κτλ..."

Επεξ/σία από jakegate7
Δημοσ.

Τελυταια εχω αρχισει και ξαναπαιζω.Πολυ cheat πεφτει δυστυχως,σε μερικες περιπτωσεις αρκετο lag και βεβαια last but not least η γαμω steam.Αφου μας βαλει (μαζι με ενα φιλο που παιζω) μετα απο τοση ωρα, οταν τελειωνει το ματς κλεινει παντα και το lobby.

Δημοσ.
συγγνώμη αν ακούγομαι επιθετικός αλλά κάθε λίγο μπαίνει κάποιος στο topic και κάνει promotion το bad company 2,δε έχω δει να γίνεται κάτι αντίστοιχο στο topic του bad company 2. θα σας άρεσα να έμπαινα και να spammara συνέχεια "καλά ακόμα αυτό το παιχνίδι παίζετε που δε σας έχουν φτιάξει το μαχαίρι,και το favourite list κτλ..."

βασικά έχουν μπει κατά καιρούς αρκετοί άλλα μόλις είδαν ότι το warfail 2 δεν φτουράει μία μπροστά στο bc2 (έστω και με τόσα bugs), έφυγαν με την ουρά στα σκέλια :lol:

Δημοσ.
βασικά έχουν μπει κατά καιρούς αρκετοί άλλα μόλις είδαν ότι το warfail 2 δεν φτουράει μία μπροστά στο bc2 (έστω και με τόσα bugs), έφυγαν με την ουρά στα σκέλια :lol:

same o same o ...άλλος ένας κλασσικός battlefieldistas που μας λέει πόσο fail είμαστε εμείς που παίζουμε cod,σας ευχαριστούμε που για μια άλλη φορά spamarete το topic.

επειδή παρακολουθώ και τα δύο θέματα μηνύματα στο topic του bc2 για το cod είναι μετρημένα στα δάχτυλα και μάλιστα 2-3 είναι δικά μου.και για να μη με πάρουν από τα μούτρα μερικοί δε συγκρίνω τα δύο παιχνίδια,άλλωστε έχουν τελείως διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού-ότι γουστάρει ο καθένας παίζει, απλά βαρέθηκα ανά 3-4 μέρες να πετάγεται ένας battlefieldistas και να μας τι "λέει" για το παιχνίδι που γουστάρουμε και παίζουμε.

σταματάω εδώ γιατί θα σβηστούν πάλι τα μηνύματα όπως την προηγούμενη φορά.

Δημοσ.
same o same o ...άλλος ένας κλασσικός battlefieldistas που μας λέει πόσο fail είμαστε εμείς που παίζουμε cod,σας ευχαριστούμε που για μια άλλη φορά spamarete το topic.

επειδή παρακολουθώ και τα δύο θέματα μηνύματα στο topic του bc2 για το cod είναι μετρημένα στα δάχτυλα και μάλιστα 2-3 είναι δικά μου.και για να μη με πάρουν από τα μούτρα μερικοί δε συγκρίνω τα δύο παιχνίδια,άλλωστε έχουν τελείως διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού-ότι γουστάρει ο καθένας παίζει, απλά βαρέθηκα ανά 3-4 μέρες να πετάγεται ένας battlefieldistas και να μας τι "λέει" για το παιχνίδι που γουστάρουμε και παίζουμε.

σταματάω εδώ γιατί θα σβηστούν πάλι τα μηνύματα όπως την προηγούμενη φορά.

αν όντως παρακολοθούσες τα δύο threads, θα είχες δει ότι εγώ προσωπικά έχω γράψει πολλές φορές ότι το cod4 ήταν παιχνιδάρα και το είχα λιώσει. Οπότε μπορώ να μιλάω αντικειμένικα και για τα δύο παιχνίδια.-

Δημοσ.
αν όντως παρακολοθούσες τα δύο threads, θα είχες δει ότι εγώ προσωπικά έχω γράψει πολλές φορές ότι το cod4 ήταν παιχνιδάρα και το είχα λιώσει. Οπότε μπορώ να μιλάω αντικειμένικα και για τα δύο παιχνίδια.-

"αν όντως παρακολοθούσες τα δύο threads" όπως σου έγραψα και πριν το παρακολουθώ(αν δε με πιστεύεις πες του παρεδωσε να σου πει πόσα views έχω εκεί), επειδή δε θυμάμαι τι έχει πει ένας χρήστης στις 140 σελίδες δε σημαίνει ότι δε διαβάζω τι γίνεται.

το τοπικ δε είναι για το cod4 αλλά για το mw2,και δεν αναφέρθηκα στο cod4 αλλά πάλι στο mw2

όπως έγραψα και πριν "επειδή παρακολουθώ και τα δύο θέματα μηνύματα στο topic του bc2 για το cod είναι μετρημένα στα δάχτυλα και μάλιστα 2-3 είναι δικά μου.και για να μη με πάρουν από τα μούτρα μερικοί δε συγκρίνω τα δύο παιχνίδια,άλλωστε έχουν τελείως διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού-ότι γουστάρει ο καθένας παίζει, απλά βαρέθηκα ανά 3-4 μέρες να πετάγεται ένας battlefieldistas και να μας τι "λέει" για το παιχνίδι που γουστάρουμε και παίζουμε." θα το ξαναπώ γιατί δε με καταλαβαίνεις . δε με ενδιαφέρει ποιο είναι το καλύτερο , ο καθένας παίζει ότι του αρέσει. αλλά σταματήστε εσείς που παίζετε bc2 να μπαίνετε εδώ και να κάνετε promotion το παιχνίδι σας, έχει καταντήσει πλέον κουραστικό.θα αρχίσω να πιστεύω ότι η Dice σας δίνει περισσότερο xp με κάθε νέο παίχτη που φέρνετε.

το πρώτο μήνυμα του _BASSstarlet_ (που ήταν και η αφορμή για να γράψω αυτά) διαγράφηκε που σημαίνει ότι δε βλέπω μόνο εγώ στραβά την συμπεριφορά ορισμένων μελών. παίξτε το παιχνίδι σας και αφήστε εμάς να παίζουμε το warfail μας

---------- Προσθήκη στις 20:32 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:23 ----------

και κάτι άλλο που ξέχασα,μπαίναμε σήμερα σε μερικούς server και δε μπορούσα να κινηθούμε-θα έγινε αυτό 5-6 φορές . πάντως φταίμε και εμείς οι παίχτες για το lag, όταν κάποιος γίνετε host και όλος ο server κολλάει και μόνο αυτός μπορεί να παίξει,τότε βγες ρε φίλε να μπει κανένας άλλος host. ή πάνε κάτι άλλοι και βάζουν το server hack και κανονικά γ@$%νε τον server,κάνε ρε φίλε δικό σου party και κάνε ότι θες στο server-βάλε και άλογα μέσα. πιστεύω ότι μερικές φορές το steam δοκιμάζει την υπομονή μου,άτιμε παλιο murphy !

Δημοσ.

Σημερα μου ειχε βγαλει ενα σφαλματακι το steam " ...failed to load platform modules" το οποιο για οσους το εχουν συναντησει αφορα το update (καινουργια επιφανεια εργασιας steam κτλ) το οποιο δεν ειχα κανει στο παλιο μου pc και εφαγε κολλημα.Εκανα reinstall και το προβλημα λυθηκε.Αυτο ετσι για να το ξερετε αν σας παρουσιαστει το προβλημα.

Απο εκει και επειτα ενω το shortcut του multiplayer το βγαζει με το σωστο εικονιδιο MW2 ,το αλλο με το campaign μου βγαζει το σημα του internet εxplorer .Ξερετε πως μπορω να βαλω το σωστο ?

Δημοσ.
Σημερα μου ειχε βγαλει ενα σφαλματακι το steam " ...failed to load platform modules" το οποιο για οσους το εχουν συναντησει αφορα το update (καινουργια επιφανεια εργασιας steam κτλ) το οποιο δεν ειχα κανει στο παλιο μου pc και εφαγε κολλημα.Εκανα reinstall και το προβλημα λυθηκε.Αυτο ετσι για να το ξερετε αν σας παρουσιαστει το προβλημα.

Απο εκει και επειτα ενω το shortcut του multiplayer το βγαζει με το σωστο εικονιδιο MW2 ,το αλλο με το campaign μου βγαζει το σημα του internet εxplorer .Ξερετε πως μπορω να βαλω το σωστο ?

δεξί κλικ στην συντόμευση, propterties-->chabge icon-->browse εδώ C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\call of duty modern warfare 2 και κοίτα αν στο δείχνει εκεί.

αν δε το έχει εκεί πάρε το δικό μου iw4sp.exe και αντικατέστησε το με το δικό σου και κάνε νέα συντόμευση.

Δημοσ.

Εχω σκαλωσει για ενα εμβλημα, το οποιο απο οσο θυμαμαι να το πηρε το ματι μου ειναι με τον super mario σε ασπρομαυρο

Ξερει κανεις αν υπαρχει κατι τετοιο και πως το βγαζουμε??

Δημοσ.
Εχω σκαλωσει για ενα εμβλημα, το οποιο απο οσο θυμαμαι να το πηρε το ματι μου ειναι με τον super mario σε ασπρομαυρο

Ξερει κανεις αν υπαρχει κατι τετοιο και πως το βγαζουμε??

8-bit_price.jpg

10 killstreak with no killstreaks equipped.

αυτό πιστεύω θες ;)

Emblems

Titles

from CoD Wikia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...