Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Modern Warfare 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δε νομίζω να μπορείς να τους αγοράσεις χωρίς χρεωστική-πιστωτική. αν κάποιος φίλος σου στο steam έχει πιστωτική μπορεί να αγοράσει τους χάρτες και να στους στείλει ως gift. και μετά την πληρωμή την βρίσκεται μεταξύ σας

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά μπορεί κάποιος να μου πει το story του campaing, γιατί παίζω και παίζω και δεν ξέρω την υπόθεση... Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.
Παιδιά μπορεί κάποιος να μου πει το story του campaing, γιατί παίζω και παίζω και δεν ξέρω την υπόθεση... Ευχαριστώ προκαταβολικά.

no story, just kill the fucking bad guys...first person shooter παίζεις "first kill and then do the questions"

πλάκα έκανα :P , αν και το τερμάτισα δε πολυκατάλαβα τι έγινε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

http://alteriw.net/

look here !

Θα το δοκιμάσω αργότερα ;)

edit:yeap it works great , μόνο περισσότεροι Έλληνες για λιγότερο lag

Επεξ/σία από gio@
Δημοσ.
για να τους παίξεις πρέπει να πατήσεις εκεί που λέει stimulus ή hardcore stimulus.

Σωστος. Ευχαριστω!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αποφασισα να ξεκλειδωσω να παιξω με τα οπλα για xp ξεκινωντας με το tar-21.

Απομενουν καποια headshots να κανω και αυτα με 40 bullet penetrations για να παρω τα extended mags.

Εχω παιξει 7(!) domination, και στα 7 μου εχει μονο 2 kills apo ta 40..Το FMJ ειναι attached.

Τι στο καλο παιζει?!

Και κατι αλλο, to 3d person που επαιζα με ΕΝΑ μονο φιλο καταργηθηκε μετα το stimulus?

Επεξ/σία από mynam3
Δημοσ.
Αποφασισα να ξεκλειδωσω να παιξω με τα οπλα για xp ξεκινωντας με το tar-21.

Απομενουν καποια headshots να κανω και αυτα με 40 bullet penetrations για να παρω τα extended mags.

Εχω παιξει 7(!) domination, και στα 7 μου εχει μονο 2 kills apo ta 40..Το FMJ ειναι attached.

Τι στο καλο παιζει?!

Αν καταλαβαίνω σωστά τι λες, το πιο πιθανό είναι ότι δεν κάνεις actual bullet penetration kills αλλά απλά kills.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαχα, δυσκολο μου φαινεται αυτο με το fmj .

Το 3d person εξαφανιστηκε που επαιζες με αλλον 1?

Επεξ/σία από mynam3
Δημοσ.

Έχει καταντήσει τρελά σπαστικό, μετά από κάθε game να σε πετάει έξω και να πρέπει να ξανακάνεις find game... !@#$%^&*

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...