Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Modern Warfare 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σημερα μπηκα σε μια πιστα οπου με το που σκοτωσα 3 μαζεμενους απο lv68 στα τελειωματα του που ημουν αντι να με παει στο 69 με πηδηξε στο 70.Εχω την εντυπωση ομως οτι το hack ηταν να τους παει ολους στο 70 ανεξαρτητα που ηταν πριν .Τουλαχιστον ετσι εγραψε καποιος .Σκοτωνοντας ομως με gl ...Φοβερο ?

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οχι δε το πα για σενα,γενικα μιλαω...μεχρι το 8ο prestige εφτασα παντως και μετα αντε γεια...

Δημοσ.

έχει πάει κανεις intervention 1000 headshots? έχω ψηθεί να το πάω αλλα φαντάζει .. δύσκολο (όχι δεν θα πώ βαρετό :P) ...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ερωτηση: κατεβασα τους νεους χαρτες αλλα δεν τους εχει διαθεσιμους. Ξερει κανεις γιατι?

Δημοσ.
έχει πάει κανεις intervention 1000 headshots? έχω ψηθεί να το πάω αλλα φαντάζει .. δύσκολο (όχι δεν θα πώ βαρετό :P) ...

half way there... !!! :shifty:

xxxcall.jpg

Δημοσ.

H κατάσταση έχει γίνει ανυπόφορη... Σάββατο σήμερα. πάω να παίξω λίγο και 9/10 games ήταν γεμάτα από σκουλήκια cheaters. Να πάει να μαμηθεί η activision γιατί αυτή είναι η κύρια υπεύθυνη για την κατάντια του COD. Κρίμα τα χρήματα που έδωσα να το αγοράσω (το CoD4 ήταν παιχνιδάρα). Ευτυχώς που δεν έπεσα θύμα ώστε να αγοράσω και τα packs. Από εμένα άντε γεια. Uninstall ftw. Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές. Έτσι και αλλιώς και το πολύ καλό CoD community χάλασε και γέμισε 14χρονα. Ποτέ ξανά game χωρίς lan και dedicated server. Απλά τα πράγματα.

Δημοσ.
H κατάσταση έχει γίνει ανυπόφορη... Σάββατο σήμερα. πάω να παίξω λίγο και 9/10 games ήταν γεμάτα από σκουλήκια cheaters. Να πάει να μαμηθεί η activision γιατί αυτή είναι η κύρια υπεύθυνη για την κατάντια του COD. Κρίμα τα χρήματα που έδωσα να το αγοράσω (το CoD4 ήταν παιχνιδάρα). Ευτυχώς που δεν έπεσα θύμα ώστε να αγοράσω και τα packs. Από εμένα άντε γεια. Uninstall ftw. Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές. Έτσι και αλλιώς και το πολύ καλό CoD community χάλασε και γέμισε 14χρονα. Ποτέ ξανά game χωρίς lan και dedicated server. Απλά τα πράγματα.

επιτέλους και ένα ποστ που συμφωνώ μαζί σου... !! :-D δυστυχώς για να βρείς καλό game χωρίς ούτε έναν cheater μέσα θέλει τουλάχιστον 5-6 προσπάθειες.. :/ γενικά όμως θα διαφωνήσω, είναι ΠΟΛΥ καλό αυτό που προσπαθεί να κάνει η activision.. και ας μην της πετυχαίνει. έχω καταφέρει να παίξω με πάρα πολλά άτομα, που παίζουν με διαφορετικό τρόπο και με διαφορετικά skills ο καθένας..

κάτι το οποίο αν ήταν σε dedicated μάλλον δεν θα μπορούσε να γίνει τόσο απλά..

επίσης όταν μου έρχεται στις 5 το πρωί να παίξω (νεκρή ώρα) το πολύ να περιμένω... 20 seconds :P

υ.γ edit: για να μην παρεξηγηθώ δεν εννοώ οτι προτιμώ το game όπως είναι, απλα οτι είναι ωραία ιδέα.. το "click and play".. ίσως όμως να πρέπει να υλοποιηθεί διαφορετικά. π.χ με servers που θα τρέχαν σε datacenters με τεράστιο bandwidth κ τρελό latency..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...