Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Modern Warfare 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

λοιπον εχουμε πήξει στο cheat και στο aimbots,

το ολο θεμα με τους νον dedi servers απλα ηλιθιο και αντι να σου δωσουν 4 free κανα Map (στο κατω κατω 60Ε εκανε το ρημαδι το game)

τι κανουν? update 140MB για ολους.. (ακομα κ για εμενα που δεν γουσταρω κ δεν προκειται να αγορασω τα νεα maps)

και ΝΕW ingame button "download new map content"

μονο guess what ! ιτσ νοτ φρι!

ονλι 14.99!! προλαβετε! απο τα οποια 2 ή 3 Maps ανακυκλωμενα απο το mw1

ευκαιρια μιλαμε!! χθες πετυχα παλι εναν με αιμβοτ και 360 μοιρων autoaim σιχάθηκα την ζωη μου

αλλα το update update κατα τ αλλα..

πεταχτε τα λεφτα σας μπΟΡΕΙΤΕ!!

Δημοσ.
λοιπον εχουμε πήξει στο cheat και στο aimbots,

το ολο θεμα με τους νον dedi servers απλα ηλιθιο και αντι να σου δωσουν 4 free κανα Map (στο κατω κατω 60Ε εκανε το ρημαδι το game)

τι κανουν? update 140MB για ολους.. (ακομα κ για εμενα που δεν γουσταρω κ δεν προκειται να αγορασω τα νεα maps)

και ΝΕW ingame button "download new map content"

μονο guess what ! ιτσ νοτ φρι!

ονλι 14.99!! προλαβετε! απο τα οποια 2 ή 3 Maps ανακυκλωμενα απο το mw1

ευκαιρια μιλαμε!! χθες πετυχα παλι εναν με αιμβοτ και 360 μοιρων autoaim σιχάθηκα την ζωη μου

αλλα το update update κατα τ αλλα..

πεταχτε τα λεφτα σας μπΟΡΕΙΤΕ!!

45 euro έκανε το παιχνιδι :-) , αν το αγόραζες και από κάνα ξένο site το έπαιρνες 25 euro.

τα 140 mb ήταν για την νέα έκδοση του παιχνιδιού,πλέον είμαστε στην .195

αν αγοράσεις του χάρτες κατεβάζεις 360mb ακόμα

ντάξει μην τους αδικείς 13,99 euro κάνουν οι νέοι χάρτες και έχει μόνο 2 παλιούς και 3 καινούργιους

όσο για τα cheat έχεις δίκιο(νισάφι πια), το μόνο που κάνω είναι report και αλλαγή server..ένας κύπριος που είχε aimbot-wallhack έφαγε 50 reports, ας μου στείλει μετά mail το steam για spamming να φάνε ένα βρίσιμο

Δημοσ.

+ 1 για τα cheats. Με το να μην υπάρχουν dedicated servers, η κατάσταση έχει ξεφύγει. Σήμερα ένας μπήκε διπλός σε ένα game (2 παίκτες με το ίδιο όνομα) και έκανε 30/ 0 / 0 , έριξε nuke και τελείωσε. Δεν μπορούσες να κρυφτείς, δεν μπορούσες να τον σκοτώσεις, τίποτα. Όλοι φώναζαν , τα report έφυγαν βροχή και τίποτα δεν έγινε. Η κατάσταση είναι απλά τραγική. Πληρώνεις για ένα game και δεν μπορείς να παίξεις.

Δεν είναι τυχαίο που πολλοί προγραμματιστές της IW είχαν την ευθιξία να παραιτηθούν για να διασώσουν τουλάχιστον την υστεροφημία τους. Άλλος ένας τίτλος που καταστράφηκε από την activision. Την αρπαχτή τους βέβαια την έκαναν και πραγματικά απορώ που υπάρχουν άνθρωποι και πληρώνουν για τους νέους χάρτες (και θα πληρώσουν και για τους επόμενους). Τραγικό game (όπως το κατάντησαν), τραγική η activision, τραγικοί πελάτες.

Δημοσ.
+ 1 για τα cheats. Με το να μην υπάρχουν dedicated servers, η κατάσταση έχει ξεφύγει. Σήμερα ένας μπήκε διπλός σε ένα game (2 παίκτες με το ίδιο όνομα) και έκανε 30/ 0 / 0 , έριξε nuke και τελείωσε. Δεν μπορούσες να κρυφτείς, δεν μπορούσες να τον σκοτώσεις, τίποτα. Όλοι φώναζαν , τα report έφυγαν βροχή και τίποτα δεν έγινε. Η κατάσταση είναι απλά τραγική. Πληρώνεις για ένα game και δεν μπορείς να παίξεις.

καλά όχι αν είχαμε dedicated servers δε θα είχαμε και cheat,για να μην υπάρχουν cheat (τουλάχιστον τα καραμπινάτα όπως το παράδειγμα που είπες) θα πρέπει να υπάρχει ένας admin όπου θα μπορεί να ελέγχει τα παιχνίδια που γίνονται report.

ένας χαρούμενος "τραγικός" πελάτης

Δημοσ.

Απλά καμία σχέση με τους dedicated servers στο cod4.

1) οι cheaters έτρωγαν ban από τους σοβαρούς server και πήγαιναν σε "cracked servers", όπου έπαιζαν όλοι με σπασμένα και δεν είχε δικαίωμα να μιλήσει κανείς. Όποιος είχε πληρώσει το παιχνίδι, απολάμβανε ασύγκριτα καλύτερη αμπειρία σε σχέση με το MW2

2) σε σοβαρά clans και servers, ήξερες ποιοι μπαίνουν και με ποιους παίζεις

3) Με το pankbuster δε γινόταν το πανηγύρι που γίνεται τώρα.

Δημοσ.
Απλά καμία σχέση με τους dedicated servers στο cod4.

1) οι cheaters έτρωγαν ban από τους σοβαρούς server και πήγαιναν σε "cracked servers", όπου έπαιζαν όλοι με σπασμένα και δεν είχε δικαίωμα να μιλήσει κανείς. Όποιος είχε πληρώσει το παιχνίδι, απολάμβανε ασύγκριτα καλύτερη αμπειρία σε σχέση με το MW2

2) σε σοβαρά clans και servers, ήξερες ποιοι μπαίνουν και με ποιους παίζεις

3) Με το pankbuster δε γινόταν το πανηγύρι που γίνεται τώρα.

συγγνώμη αλλά κάνεις τεράστιο λάθος, η διαφορά των "σοβαρών" server με τον σπασμένων ήταν στο ξαναλέω στο moderation. και οι δύο δέχονται διπλά κλειδιά. και οι δύο έχουν ενεργοποιημένο το punkbuster. άρα αυτό που έδιωχνε τους cheaters ήταν οι admin που συνήθως μεσημέρι-απόγευμα ήταν κάποιος μέσα. αλλά και πάλι αν ήθελα ο cheater θα έπαιζε σε σοβαρό server όλη μέρα χωρίς να τον banarei κανείς(αρκεί να έπαιζε προσεκτικά),και στην τελική και ban να έτρωγε , άλλαζε κλειδί και σε 5 λεπτά ήταν πίσω!

edit:θεωρώ και τα δύο προγράμματα και το vac και το pb γτπ-συγγνώμη αλλά δε βρίσκω καλύτερη λέξη για να τα περιγράψω.

υγ: αγορασμένο το έχω το 4 και έπαιζα και σε "σοβαρούς" και σε σπασμένους server.έμπαινα ανάλογα με το ping και free slots που είχε

Δημοσ.
συγγνώμη αλλά κάνεις τεράστιο λάθος, η διαφορά των "σοβαρών" server με τον σπασμένων ήταν στο ξαναλέω στο moderation. και οι δύο δέχονται διπλά κλειδιά. και οι δύο έχουν ενεργοποιημένο το punkbuster. άρα αυτό που έδιωχνε τους cheaters ήταν οι admin που συνήθως μεσημέρι-απόγευμα ήταν κάποιος μέσα. αλλά και πάλι αν ήθελα ο cheater θα έπαιζε σε σοβαρό server όλη μέρα χωρίς να τον banarei κανείς(αρκεί να έπαιζε προσεκτικά),και στην τελική και ban να έτρωγε , άλλαζε κλειδί και σε 5 λεπτά ήταν πίσω!

edit:θεωρώ και τα δύο προγράμματα και το vac και το pb γτπ-συγγνώμη αλλά δε βρίσκω καλύτερη λέξη για να τα περιγράψω.

υγ: αγορασμένο το έχω το 4 και έπαιζα και σε "σοβαρούς" και σε σπασμένους server.έμπαινα ανάλογα με το ping και free slots που είχε

φιλαρακι κανεις λαθος.. αυτη τι στιγμη δεν τρεχουμε Punkbuster αλλα VAC .. και ιδού τα αποτελεσματα !

vac ετρεχε και το δημοφιλης game "counter strike" τοσα χρονια.. και θυμαστε τι γινοτανε.. εαν δεν ημουν admin τα τελευταια 5 απο τα 12 χρονια που επaiζα το game θα ειχα σπασει οτι περιφεριακο εχει το Pc μου..

---------- Προσθήκη στις 19:50 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:48 ----------

45 euro έκανε το παιχνιδι :-) , αν το αγόραζες και από κάνα ξένο site το έπαιρνες 25 euro.

τα 140 mb ήταν για την νέα έκδοση του παιχνιδιού,πλέον είμαστε στην .195

αν αγοράσεις του χάρτες κατεβάζεις 360mb ακόμα

ντάξει μην τους αδικείς 13,99 euro κάνουν οι νέοι χάρτες και έχει μόνο 2 παλιούς και 3 καινούργιους

όσο για τα cheat έχεις δίκιο(νισάφι πια), το μόνο που κάνω είναι report και αλλαγή server..ένας κύπριος που είχε aimbot-wallhack έφαγε 50 reports, ας μου στείλει μετά mail το steam για spamming να φάνε ένα βρίσιμο

εμ.. ρεπορτ πως> στο steam community page τους? ορ?

please explain more cause νομιζω οτι δεν θα βρει ακρη το report Που κανεις..

χωρις παρεξηγηση παντα και ενδιαφερομαι για την γνωση!

Δημοσ.

ναι το ξέρω ότι τώρα έχουμε vac , αναφερόμουν στο cod 4 με το punkbuster. και για αυτό λέω ότι για να έχουμε ένα παιχνίδι free από cheats πρέπει να βάλουν admins να εποπτεύουν τα παιχνίδια.

ναι αναφέρομαι στο report που κάνεις για το steam profile page, το ξέρω ότι το report είναι για τα περιεχόμενα τις σελίδας(και γνωρίζω ότι μπορεί να μην τα κοιτάνε καθόλου) αλλά δε μπορούμε με κάποιον άλλο τρόπο να τους πούμε ότι ο τάδε βάζει cheats.

Δημοσ.

Το punkbuster ηταν μακραν χειροτερο απο το τωρινο συστημα.. Αν δεν υπηρχε αντμιν μεσα, ο καθενας εκανε οτι ηθελε.

Ειχα φιλο που ειχε φτιαξει cheat και εβλεπε ολο τον χαρτη μαυρο και τους αντιπαλους κοκκινους.. Οποτε ηθελε το ανοιγε και δεν τον επιασε ποτε..

Απλα οπως λενε παραπανω, εξαρταται αν ειχε μεσα αντμιν, τοτε εκανε κανα κικ..

Εμενα δεν με νοιαζουν τοσο πολυ τα cheats. αν δω καποιον με χοντρο, τοτε απλα βγαινω και ξαναμπαινω...

Παντως, μετα το update, φαινεται να εχουν φτιαξει και τα πινγκ και τα προβληματα με τα party που σε πετουσε καθε λιγο και λιγακι εξω... για να δουμε...

Δημοσ.
Παντως, μετα το update, φαινεται να εχουν φτιαξει και τα πινγκ και τα προβληματα με τα party που σε πετουσε καθε λιγο και λιγακι εξω... για να δουμε...

Το θέμα των ping λόγω της p2p αρχιτεκτονικής του παιχνιδιού έχει να κάνει με ποιους παίζεις. Όχι με κάτι που μπορούν να φτιάξουν. Ούτως η άλλως η p2p επιλογή για fps game είναι ό,τι χειρότερο έχει σκεφτεί ποτέ κάποια εταιρεία. Τέλος με αυτό το θέμα.

Σς ό,τι αφορά τα parties εγώ προσωπικά δε βλέπω καμία διαφορά. HOL έχω εγώ και netone o αδερφός μους (οι οποίες βλέπονται απευθείας μέσω GRIX), άρα έχουμε τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις. Ε, 1/5 games καταφέρνουμε πάντα να παίξουμε χωρίς dc κτλ. Και όταν σε αυτό το 1/5 συναντάς και cheats, τότε καταριέσαι την activision και υπόσχεσαι να μην τους ξαναδώσεις ούτε μισό cent.

Δημοσ.

εγώ πάλι έχω άλλο θέμα με το game... για κάποιον λόγο σχεδόν πάντα μπαίνω host... ε όποτε γίνεται αυτό και οι άλλοι έχουν έστω και το παραμικρό lag δεν υπάρχει περίπτωση να σταυρώσω kill με sniper.. και αναγκάζομαι να βγαίνω.. αφου σκέφτομαι να ανοίγω κανα torrent πριν μπω στο game :mad:

Δημοσ.

μόνο αυτην την δουλειά κάνει το port forward? αν ναι να το κάνω.. θυμάμαι παλιά που ήταν strict ετρωγα κάθε λίγο και λιγάκι DC.

Δημοσ.
μόνο αυτην την δουλειά κάνει το port forward? αν ναι να το κάνω.. θυμάμαι παλιά που ήταν strict ετρωγα κάθε λίγο και λιγάκι DC.

από ότι είχα διαβάσει στο forum του steam είναι μόνο για να γίνεσαι host. δοκίμασε το και αν σε πετάει το αλλάζεις

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...