Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Modern Warfare 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ναι, ουτε και εγω μπορω να μπω..

Εγω δεν φτανει αυτο, ουτε το single player δεν με αφηνει να παιξω

Εκτος αυτου μπηκα σε 2-3 παιχνιδια πριν τα παιξει εντελως και ελεγε οτι ηθελε καποιο patch και οτι ειχα παλαιοτερο απο αυτο που θελει . Ε λεω, καποιο update ειναι ας δω απο το steam τι παιζει .. Μετα δεν ξαναμπηκα, ουτε login στο account δεν εκανε αν δεν εκανα forgot password:o

Δημοσ.

εγώ όχι αλλα το σκέφτομαι ... :whistle:

---------- Προσθήκη στις 03:49 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:26 ----------

τελικά την έκανα την αμαρτία... :lol:

Δημοσ.

---------- Προσθήκη στις 03:49 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:26 ----------

τελικά την έκανα την αμαρτία... :lol:

χαχα και εγώ αύριο το πρωι θα πάω να ανανεώσω την χρεωστική και θα ξεπέσω και εγώ. τουλάχιστον έγινε και update μαζί με τους χάρτες( .195 επιτέλους) οπότε έχουμε μια δυο μέρες free από cheats :P

Δημοσ.

το κακό με τους χάρτες είναι οτι σε αναγκάζει να παίξεις σε random mode οπότε δεν μπορείς να το χαρείς :( τουλάχιστον εμένα μου σπάσαν τα νεύρα.. κάτι μου λέει οτι τους παλιούς θα παίζουμε πάλι..

Δημοσ.

Διαβάστε λίγες σελίδες πριν σε ποιον και γιατί δίνετε τα ευρώ σας. Δικά σας είναι, αλλά πρόκειται για κοροϊδία. Δε νιώθετε και από τα νέα μέτρα φαντάζομαι...

Δημοσ.

με όλο το σεβασμό όπου γουστάρουμε τα δίνουμε τα λεφτά μας.. και συμβουλές να δίνετε όταν τις ζητήσουμε μόνο.. άντε όλοι οι έξυπνοι εδω μέσα μαζευτήκατε.. (with love)

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.

Πως σας φαίνονται τα νέα maps ρε παιδιά? Εμένα μου άρεσε αρκετά το Bailout ειδικά σε capture the flag. Γενικά πάντως είμαι αρκετά ικανοποιημένος από τα maps τα οποία τα βρήκα αρκετά καλοσχεδιασμένα. Τώρα εάν αξίζουν πραγματικά τα 15 ευρώ είναι άλλο θέμα.

Δημοσ.

σήμερα θα ευχαριστηθούμε παιχνίδι, θέλω να δω σήμερα τους super-wow παίχτες(που λένε ότι δε έχουν wallhack) τι θα κάνουν σήμερα. θα καταφέρουν κάνα kill ή θα τρέχουν σαν τα κοτόπουλα μέσα στην πίστα. :P

Luciddream λογικά τους νέους χάρτες θα τους ενσωματώσουν αργότερα στο map rotation και των υπόλοιπων mode ,όταν θα έχουν αγοράσει αρκετά άτομα το package.

είδα ότι δίνει τους διπλάσιους πόντους,ευτυχώς για να γίνει πιο εύκολα το prestige

Δημοσ.

μακάρι γιατί είναι μερικά modes πολύ άκυρα.. π.χ sabotage οπου μπορεί μετά απο 20 λεπτά να έρθει ισοπαλία...!!!!! όποιος θέλει αφου παίζετε κάντε invite στο steam.. Luciddream22

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.
Πως σας φαίνονται τα νέα maps ρε παιδιά? Εμένα μου άρεσε αρκετά το Bailout ειδικά σε capture the flag. Γενικά πάντως είμαι αρκετά ικανοποιημένος από τα maps τα οποία τα βρήκα αρκετά καλοσχεδιασμένα. Τώρα εάν αξίζουν πραγματικά τα 15 ευρώ είναι άλλο θέμα.

crash και overgrown σταθερή αξία,με μια συμπάθεια στην overgrowν,όχι ότι δε είναι καλή η crash αλλά έχω βαρεθεί να την παίζω συνέχεια (την crash λαμόγια)

αυτή με την πισίνα δε μου άρεσε ιδιαίτερα,γιατί έχει πολλά παράθυρα και μπαλκόνια..και πρέπει να ελέγχεις το κάθε ένα από αυτά για τους camper/snipers.

αν μας είχαν ακόμα μια καινούργια πίστα πιστεύω θα άξιζαν τα 14 euro,γιατί τώρα έχουμε δύο έτοιμες και τρεις καινούργιες.

Δημοσ.

Αυτή που είναι στο νεκροταφείο αυτοκινήτων στο χιόνι, επίσης μου άρεσε (Salvage νομίζω πως λέγεται). Ειδικά όταν παίζεις Demolition με το ένα point που είναι μέσα στο "σωλήνα" είναι όλα τα λεφτά. Οι grenades, οι flash και τα GLs να ρέουν άφθονα!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...