Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Modern Warfare 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα λέγαμε αυτά, αλλά τρέχανε να αγοράσουν κάποιοι λόγω κεκτημένης ταχύτητας από το προηγούμενο.

Ελάτε BC2 να δείτε τι θα πει πραγματική μάχη.

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το προβλημα δεν ειναι ρε παιδια τα dedicated... μια χαρα ειναι και οι σερβερ του παιχνιδιου, κανενα προβλημα.. αλλα να δουλευουν την ξεφτιλα μου, οχι να πεφτουν καθε 1 πιστα...

Δεν ζηταω κατι διαφορετικο, αλλα να δουλευει αυτο που εχουν φτιαξει...

Δημοσ.

Εγω παλι δεν ειδα προβληματα lag κ συνδεσης στο MW2.

μπορω να πω οτι περισοτερα προβληματα εχει στην συνδεση το bad company 2 (αποσυνδεσεις , lag κτλ)

εκεινο που με εκανε να παω στο bad company 2 ειναι η διαφορα στην φιλοσοφια του παιχνιδιου και τα διαφορα οχηματα - πολυβολα που μπορεις να εχεις.

Στο MW2 απλα βαρας τους εχθρους χωρις να υπαρχει η ομαδα στο παιχνιδι, ενω το bad company 2 εχει μεγαλυτερο βαθος στο gameplay,ειναι μια κανονικη μαχη για την καταληψη των στοχων.Ολμοι ,ελικοπτερα ,τανκ, πολυβολεια,ολα αυτα δινουν αλλη αισθηση.και τα κτηρια που διαλυονται ,τα δεντρα που κοβονται ειναι το κατι αλλο , και επιπλεον βοηθας την ομαδα σου με medkit η με ammo κτλ

Δημοσ.
Το προβλημα δεν ειναι ρε παιδια τα dedicated... μια χαρα ειναι και οι σερβερ του παιχνιδιου, κανενα προβλημα.. αλλα να δουλευουν την ξεφτιλα μου, οχι να πεφτουν καθε 1 πιστα...

Δεν ζηταω κατι διαφορετικο, αλλα να δουλευει αυτο που εχουν φτιαξει...

Μα δεν καταλαβαίνεις ότι επειδή ακριβώς ΔΕΝ υπάρχουν dedicated server αντιμετωπίζεις όλα αυτά τα προβλήματα. Το παιχνίδι είναι p2p που σημαίνει ότι από τους 12 που παίζουν, ένας επιλέγεται -δεν ξέρουμε με ποια κριτήρια- να κάνει host. Αν αυτός έχει μηχάνημα ΓΤΠ ή κατεβάζει τσόντες ή το AV του κάνει update εκείνη την ώρα --> άντε γεια . Η λύση είναι dedicated server, όπως παίζαμε ωραία και όμορφα τόσα χρόνια. Αλλά στην activision πετούν αετό. Για να πολεμήσουν -και καλά- την πειρατεία επέλεξαν λύσεις που είναι απλά μη λειτουργικές. Ενημερώσου please για τις διαφορές που έχει το gaming με p2p σε σχέση με τους dedicated server

Δημοσ.

Παιδια να ρωτησω αν εκτος απο το update που το εχω ρυθμισει στο αυτοματο απο το steam χρειαζεται να κανω και τιποτα αλλο για update του multiplayer?

Επισης ξερετε αν πρεπει να κανω defragment cache files στην καρτελα που φαινεται ή οχι ?

<a href=http://img213.imageshack.us/img213/5222/screenshot030p.png' alt='screenshot030p.png'> Uploaded with ImageShack.us[/img]

Δημοσ.

Παιδιά σκοπεύετε να τα αγοράσετε τα "new maps"?? Τα πουλάει το steam σήμερα στα 13,45 ευρώ.. Βασικά αναρωτιέμαι και για ένα άλο θέμα! Σε περίπτωση που κάποιος friend ας πούμε δεν τους έχει και εγώ τους έχω..θα μπορούμε να παίζουμε μαζί?? Ξέρει κανένας γιαυτό το θέμα?

Δημοσ.

Όποιος είναι κορόιδο και θέλει να τιμήσει την activision για την απίστευτη αρπαχτή που λέγεται MW2, θα αγοράσει. Όποιος δε καταλαβαίνει τι εστί p2p multi, no console, no lean, no mods, κονσολοποιημένο gaming, θα αγοράσει.

Δημοσ.

Παιδια μια ερωτηση.Γινεται να αγορασω το καινουριο Mappack που εχει βγει και να το κανω Gift σε ενα φιλαρακι μου?Υπαρχει αυτη η δυνατοτητα?

Ευχαριστω!

Δημοσ.
Παιδια μια ερωτηση.Γινεται να αγορασω το καινουριο Mappack που εχει βγει και να το κανω Gift σε ενα φιλαρακι μου?Υπαρχει αυτη η δυνατοτητα?

Ευχαριστω!

μεσω steam ναι γινεται...

Δημοσ.

χθες το βραδυ που επαιζα με εβαλε σε μια πιστα που την βλεπω πρωτη φορα εδω κ 4 μηνες steal αν δεν κανω λαθος...κατα την διαρκεια του παιχνιδιου οταν πατουσες το αλμα εφτανε στα συνεφα ο παιχτης κατι σαν super jump ουτε ξερω....τελειωνει η πιστα κ μετα ξαναφορτωνει την ιδια και οσοι ηταν μεσα πηγαν αμεσως 70 level!!!!γνωριζει κανεις τι συναιβει??

Δημοσ.

κάποιος είχε βάλει server hack και έκανε παπάδες,δε είναι τίποτα-πλέον έχει γίνει συνηθισμένο φαινόμενο όπως και τα cheats.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...