Mykoniatis Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 ρε mykoniati, αυτο ηταν για τα gametypes. τα maps δεν ειναι στο dvd.αν χρεωσουν για PC ειναι ζωα, σιγα μην αγορασει κανεις το map pack. Αν θυμάμαι καλά σε κάποιο comment απο κάτω αφήνετε να εννοηθεί ότι κ οι χάρτες είναι στο dvd όπως τα gametypes αλλα δεν είναι καθόλου προσβάσιμα...(δεν θυμάμαι ποιο ακριβώς γτ είναι πολλά...) Όσο για το αν το χρεώσουνε είναι κατα 90% πιθανό να το κάνουνε, ήδη εχει υπάρξη ανακοίνωση για το Xbox ''March 26, 2010 The pack will be released first on Xbox Live next Tuesday for 1200 Microsoft points ($15) and contains five maps, two of which already appeared in Call of Duty 4: Modern Warfare. A pack of three new multiplayer maps has traditionally cost 800 Microsoft points ($10).'' Όσο για το PC και το PS3 ''April 8, 2010 - Activision and Infinity Ward have dated the Stimulus Package, the first downloadable map pack for Call of Duty: Modern Warfare 2, for PlayStation 3 and PC. The downloadable pack will hit PlayStation 3 on Tuesday, May 4 in North America, and Australia and the European Union on Wednesday, May 5th. The PC version will be released worldwide on Tuesday, May 4th. Activision did not provide any pricing details. Xbox 360 owners received the pack exclusively through Xbox Live on March 30. Activision announced yesterday that first week sales reached 2.5 million downloads.'' ΥΓ. Το πακετο με τους χάρτες του χρεώνει η Activision και όχι η Infinity Ward... ''March 26, 2010 - Infinity Ward community manager Robert Bowling says the developer was not responsible for the unusually high price of the Stimulus Package, the first downloadable map pack for Call of Duty: Modern Warfare 2. Bowling told IGN it's up to publisher Activision on what to ultimately charge gamers for downloadable content (DLC). "Activision sets the pricing for downloadable content," Bowling explained. "It's our job on the Infinity Ward side to focus on the creative aspect of the Stimulus Package, such as the art, creation, the direction of the DLC and the content as a whole."
Deponakias Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Μπηκα να παιξω σημερα cod mw2 και κατι περιεργο εγινε... Ολοι πηδουσαν και ετρεχαν σαν να ηταν σε fast forward... Το τραβηξα video οποιος θελει εδω http://www.xfire.com/video/283100/ Εχετε ξανασυναντησει κατι τετοιο? Να πω οτι το game mod ηταν ground war(domination)...
Luciddream Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 έχει παραγίνει το κακό με τα hack.. προχτές προσπαθούσα επι μιση ώρα να βρώ νορμαλ παιχνίδι..
rhomio Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Καλημερα απο μενα παιδια,εχω το εξης προβλημα με το mw2, μολις βαζω το παιχνιδι ειτε sp ειτε mp μου βγαζει σε ολη την οθονη μεγαλες πρασινες γραμμες που πηγαινουν απο κατω προς τα πανω η αντιθετα δεν θυμαμαι ακριβως, το παιχνιδι συνεχιζει να παιζει κανονικα αλλα δεν γινεται να παιξεις ετσι.Το προβλημα παρουσιαστηκε σημερα το πρωι δεν εχω πειραξει τπτ απο software η hardware και εχω εγκαταστησει τους τελευταιους drivers για την καρτα μου. εχω windows 7 intel core 2 quad cpu q6600 - 2.40ghz (4 cpu) 2.4ghz και καρτα γραφικων nvidia geforce gtx 295 δεν μπορεσα να βρω ακομα τι μπορει να φταιει γιαυτο αν μπορειτε pls help me..
TheELF Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 http://www.techpowerup.com/gpuz/ Κατέβασε το gpu-z πάνε στην καρτέλα sensors και δες την θερμοκρασία τις κάρτας γραφικών σου αυτές η γραμμές κατά 90% προέρχονται από τέτοιου είδους προβλήματος.
wgibson Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 τωρα που σχεδον ολη η ομαδα της Infinity ward την εκανε, εχω ελπιδες οτι θα δουμε μαλλον ενα νεο πιο σοβαρο παιχνιδι και οχι ενα κονσολιζε παιχνιδι με επικαλυψη pc...
ScarletK Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 τωρα που σχεδον ολη η ομαδα της Infinity ward την εκανε, εχω ελπιδες οτι θα δουμε μαλλον ενα νεο πιο σοβαρο παιχνιδι και οχι ενα κονσολιζε παιχνιδι με επικαλυψη pc... Respawn entertainment.Απ'ότι φαίνεται η EA έδωσε στα δύο κεφάλια της IW που απολύθηκαν "ανοιχτή επιταγή" για την δημιουργία της νέας εταιρείας τους. http://www.joystiq.com/2010/04/12/vince-zampella-and-jason-west-talk-respawn-entertainment/ They approached us with a concept that two really creative geniuses are going to get together, form a team and make something special happen again. In starting up a new development studio -- you already did this with Infinity Ward, moving from 2015, Inc. -- is there anything you've learned from the Infinity Ward period that you would change or that you're looking to change with Respawn.? JW: I wouldn't tie it with anything in the past, but going forward we want to own the IP, control our own destiny, and put the team that we hire in a position to pour all of their passion and love into the game, and we think that will shine through, and we think that's a hallmark of quality and helps with success.
linuxovios Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Καλημερα απο μενα παιδια,εχω το εξης προβλημα με το mw2, μολις βαζω το παιχνιδι ειτε sp ειτε mp μου βγαζει σε ολη την οθονη μεγαλες πρασινες γραμμες που πηγαινουν απο κατω προς τα πανω η αντιθετα δεν θυμαμαι ακριβως, το παιχνιδι συνεχιζει να παιζει κανονικα αλλα δεν γινεται να παιξεις ετσι.Το προβλημα παρουσιαστηκε σημερα το πρωι δεν εχω πειραξει τπτ απο software η hardware και εχω εγκαταστησει τους τελευταιους drivers για την καρτα μου. α) Ποια κάρτα γραφικών έχεις ? β) Σε άλλα παιχνίδια, συμβαίνει το ίδιο γ) Πολύ φοβάμαι ότι η κάρτα σου παραδίδει πνεύμα σιγά σιγά και το ίδιο θα συμβεί σε λίγο και στο desktop. (Ίδια συμπεριφορά είχε και η δικιά μου πριν βγάλει τις γραμμές που αναφέρεις ακόμα και στο boot screen). Δες αν το ανεμιστηράκι της δουλεύει. ---------- Προσθήκη στις 05:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 05:33 ---------- τωρα που σχεδον ολη η ομαδα της Infinity ward την εκανε, εχω ελπιδες οτι θα δουμε μαλλον ενα νεο πιο σοβαρο παιχνιδι και οχι ενα κονσολιζε παιχνιδι με επικαλυψη pc... Θεωρείς υπεύθυνη την IW ή την activision δηλαδή ?
sdim Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Καλησπέρα,παιδιά. Τώρα τελευταία που έχω εγκαταστήσει το COD 2 Modern Warfare σε Windows 7 HP,μόλις αρχίζω να παίζω,στα 2-3 λεπτά μετά,κλείνει ξαφνικά το παιχνίδι,λέγοντας αυτό που είναι συνημμένο ως screenshot.Κάτι για "iw4sp.exe has stopped working",και βέβαια ψάχνει για λύση,αλλά τίποτα. Όταν το είχα στα Vista,ήταν μια χαρά.Ξέρει κανείς;Είναι εκνευριστικό... Να πω εδώ,ότι δεν έχω περάσει κανένα patch κανενός είδους. Ευχαριστώ.
vlachaquito Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Ειμουν απο τους πρωτους που χαρηκε με τις καινουργιες αλλαγες στο παιχνιδι και το υποστηριξα οσο κανεις.. Η κατασταση ομως εχει ξεφυγει με το παπαρο στιμ. εδω και μερες ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ προσπαθουμε 4 φιλοι να μπουμε σε παρτι και να παιξουμε μαζι και δεν τα καταφερνουμε. μια δεν μπορει να μπει ο ενας στον αλλον, μια μας πεταει με το που μπαινουμε, επανεκκινησεις κομπιουτερ κλπκλπ.. Αν αυτη η κατασταση συνεχιστει, θα δοκιμασω να κατεβασω το battlefield και αν μου αρεσει, θα ειναι το τελευταιο cod που αγοραζω.. Δεν με ενδιαφερει να πληρωνω, μου αρεσουν οι αλλαγες κλπ, αλλα να μετα απο 6 μηνες, περιμενω να δουλευουν ολα σωστα την πιστη μου!!!!!
chill Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Γουί γοντ βλαχ ιν αουρ μπατλφιελντ άρμι νάου Με το που δεις το battlefield σε action και εσύ και η παρέα σου θα κάνετε uninstall το MW2.
vlachaquito Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 hahahaha αν το αγορασεις απο τον θειο, μπορεις να παιξεις online?
Deponakias Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 hahahaha αν το αγορασεις απο τον θειο, μπορεις να παιξεις online? Δεν νομιζω... Παντως προσεχε εχουν γινει αναφορες απο παικτες οτι οι εκδοσεις του θειου εχουν καποια hacks εν αγνοια του παικτη και οταν θα πας να βαλες original key θα γινεις blacklist και θα κλαις τα λεφτα σου...
Mykoniatis Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Ειμουν απο τους πρωτους που χαρηκε με τις καινουργιες αλλαγες στο παιχνιδι και το υποστηριξα οσο κανεις.. Η κατασταση ομως εχει ξεφυγει με το παπαρο στιμ. εδω και μερες ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ προσπαθουμε 4 φιλοι να μπουμε σε παρτι και να παιξουμε μαζι και δεν τα καταφερνουμε. μια δεν μπορει να μπει ο ενας στον αλλον, μια μας πεταει με το που μπαινουμε, επανεκκινησεις κομπιουτερ κλπκλπ.. Αν αυτη η κατασταση συνεχιστει, θα δοκιμασω να κατεβασω το battlefield και αν μου αρεσει, θα ειναι το τελευταιο cod που αγοραζω.. Δεν με ενδιαφερει να πληρωνω, μου αρεσουν οι αλλαγες κλπ, αλλα να μετα απο 6 μηνες, περιμενω να δουλευουν ολα σωστα την πιστη μου!!!!! +10000 Και εγώ μια απο τα ίδια... Όταν μπαίνω MP να παίξω μόνος, παίζω ενα παιχνίδι και μετά το steam μου βγάζει μύνημα disconnected...εδω κ 4 μερες αυτό... όταν μπαίνω με τα φιλαράκια μου μαζί εκεί γίνετε το πανυγηρι του αγιου lag...ποτε δεν εχουμε καταφέρει τις τελευταίες 15 μέρες να παίξουμε σαν ανθρωποι και μάλιστα σε πολλές πίστες όταν παίζουμε μαζί με το που ξεκινάει το παιχνίδι όλοι οι παίχτες δεν μπορούνε να κουνηθούνε απο την αρχική τους θέση...τπτ... Έχει καταντήσει μεγάλη αηδία και προσωπικά θα στείλω email τόσο στην IW όσο και στην activision όσο και στον συνήγορο του καταναλωτή...δεν γίνετε να πληρώνεις 60 ευρώπουλα και να μην μπορείς να παίξεις...να απολάυσεις δλδ μια υπηρεσία για την οποία πλήρωσες...
linuxovios Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Ποτέ ξανά τίτλο της activision. Αντέχει η καρδούλα σας? Μάλλον όχι. Δεν έπρεπε κανένας να αγοράσει από τη στιγμή που ξέραμε ότι δεν υποστηρίζονται dedicated servers. Ποτέ ξανά τίλος κονσολοποιημένος χωρίς dedicated servers.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα