Alejandro Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Τώρα τελευταία έχει γεμίσει το παιχνίδι με κάτι τύπους που μάλλον δεν ξέρουν τι είναι το UAV και το FMJ, και βλέπουν παντού hackers! Προς αυτούς τους noob-αδες λοιπόν: Εννοείται βρε βόδια ότι όταν οι "άλλοι" έχουν UAV online δεν κρυβόμαστε σε μια γωνία, γιατί μας βρίσκουν εύκολα, μας καθαρίζουν και μετά γκρινίαζουμε για hackers.
john2gr Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Στα 15 δολάρια το Map Pack για PC. Να δω πόσα πρόβατα θα τα δώσουν τώρα, την στιγμή που πριν μερικά χρόνια οι χάρτες ήταν δωρεάν :lol:
vlachaquito Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Κατι μου λεει οτι θα ειναι τα ιδια εκατονταδες χιλιαδες "προβατα" που το αγορασαν γνησιο...
Tigran Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Φυσικά και θα το πάρουν! Στο X360 νομίζεται δεν το πήραν; Ξεφτύλλα 13€ για 5 χάρτες, από τους οποίους οι 2 είναι από το COD4.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Ισχύει ότι είναι ήδη μέσα στο game, απλά πληρώνεις για να τους ξεκλειδώσεις;
Deponakias Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Ισχύει ότι είναι ήδη μέσα στο game, απλά πληρώνεις για να τους ξεκλειδώσεις; Κατι τετοιο ειχε ειπωθει στα ντουζενια του game οταν καποια hackerονια υποστηριξαν οτι υπαρχουν και αλλα map κλειδωμενα!
Deponakias Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 ..το οποίο αποδείχτηκε urban legend? Δεν ξερουμε ακομα θα δειξει... Οταν βγουν τα maps αν θα καταφερουν τελικα να αποδειξουν οτι τοσο καιρο η iw μας κοροιδευε!
linuxovios Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Τα 15 ευρώ προτιμώ να τα βάλω στην άκρη, να μαζέψω και όσα άλλα χρειάζονται και να πάω να αγοράσω το battlefield 2, με dedicated servers, lan και όλα τα καλά που χρειάζεται να έχει ένα καλό on-line-fps. Και το κυριότερο : no more intermissions ΕΛΕΟΣ...
Toufas Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 http://www.g2play.net/store/Battlefield-Bad-Company-2-Standard-Edition-EA-Download-Manager.html
Mykoniatis Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δεν ξερουμε ακομα θα δειξει...Οταν βγουν τα maps αν θα καταφερουν τελικα να αποδειξουν οτι τοσο καιρο η iw μας κοροιδευε! ξέρουμε, ξέρουμε... http://www.modernwarfail2.com/2009/11/17/unlocking-hidden-mw2-game-types/ κ το φόρουμ τους είναι άκρως διαφωτιστικό...τα παιδιά έχουνε κάνει σπουδαία δουλειά... http://www.modernwarfail2.com/about/ Έχω παίξει όλα τα COD και είμαι μεγάλος fun της σειράς αυτής παιχνιδιών, αλλα μετά απο αυτά που διάβασα κατάλαβα ότι το ΜW2 θα είναι κ το τελευταίο παιχνίδι της σειράς που αγοράζω. Στην ουσία οι τύποι μας πούλησαν 2 DVD δλδ το παιχνίδι. Μέσα σε αυτά τα DVD υπάρχουνε κ οι χάρτες που πουλάνε τώρα προς 15 Ευρώ, δλδ μας λένε σκάσε αλλα 15 ευρώπουλα να σου ξεκλειδώσω τους χάρτες που ήδη έχεις αγοράσει και περιέχονται στο DVD σου.... Καινούργιες μαγκιές απο την IW με τα λυσασμένα 14χρονα να πλουτίζουνε τον κάθε μπρούκλη που περνιέται για έξυπνος...πραγματικά λυπάμαι τους γονείς που θα τα σκάσουνε ακόμη μια φορά....
giorgos147 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Καινούργιες μαγκιές απο την IW με τα λυσασμένα 14χρονα να πλουτίζουνε τον κάθε μπρούκλη που περνιέται για έξυπνος...πραγματικά λυπάμαι τους γονείς που θα τα σκάσουνε ακόμη μια φορά.... Για μίλα καλύτερα σε παρακαλώ. Και να σου υπενθυμίσω και το παρακάτω με μια μικρή εναλλαγή: Εδώ που είμαι ήσουνα, και εκεί που είσαι θα'ρθω.
Mykoniatis Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Για μίλα καλύτερα σε παρακαλώ. Και να σου υπενθυμίσω και το παρακάτω με μια μικρή εναλλαγή: Εδώ που είμαι ήσουνα, και εκεί που είσαι θα'ρθω. Προς αποφυγή παρεξήγησης δεν έχω τίποτα με τα 14χρονά, αντιθέτως υπήρξα και εγώ λυσασμένος 14 χρονος (όσο αφορά το ατελείωτο gaming) και εκ πείρας αναφερομαι...και πάντα οι γονείς μου την πλήρωναν.... Τώρα αν σε πίκαρε το σχόλιο μου και σε ενδιαφέρει περισσότερο αυτό απο τα υπόλοιπα που αναφέρω στο πόστ μου λυπάμαι για την αναστάτωση...
Tenshi Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Για μίλα καλύτερα σε παρακαλώ. Και να σου υπενθυμίσω και το παρακάτω με μια μικρή εναλλαγή: Εδώ που είμαι ήσουνα, και εκεί που είσαι θα'ρθω. Ot/Αυτό επ'ουδενί λόγο δέν θα το εκλάβουμε ώς απειλή (ή υπόσχεση).Ισα ισα, με το καλό να φτάσεις εκεί που είμαστε,άν και είμαι σίγουρος οτι μέχρι τότε θα ψάχνεις εναγωνιωδώς το eject button και αυτό δέν θα υπάρχει.Sorry mate,η ζωή δέν το παρέχει στον βασικό εξοπλισμό.../ot Σε απλά Ελληνικά:Κάνε την πάπια και μείνε για πάντα 14.H πραγματικότητα και ο κόσμος των ενήλικων είναι πολύ σκληρός άλλα οι ορμόνες σου δέν σε αφήνουν να το δείς...
gtaivpc Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 ρε mykoniati, αυτο ηταν για τα gametypes. τα maps δεν ειναι στο dvd. αν χρεωσουν για PC ειναι ζωα, σιγα μην αγορασει κανεις το map pack.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα