jakegate7 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 πολύ ωραία τα videakia. αυτό με την nuke και το emp το είχα απορία αλλά βαριόμουνα να το δοκιμάσω
billbasilis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Καλησπέρα παιδιά μια ερωτηση, θελω να κανω format στο pc τα save που εχω στο cod μενουν στο steam? και οταν εγκαταστησω το cod και περασω το produkey θα μου βγάλει το lvl που με η πρεπει να κανω καποιο backup
jakegate7 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Καλησπέρα παιδιά μια ερωτηση, θελω να κανω format στο pc τα save που εχω στο cod μενουν στο steam? και οταν εγκαταστησω το cod και περασω το produkey θα μου βγάλει το lvl που με η πρεπει να κανω καποιο backup έχει ξαναπαντηθεί πιο πίσω εδώ edit: δε θα περάσεις κανένα product key..το κλειδί αυτό έχει συνδεθεί με το λογαριασμό σου στο steam
Deponakias Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Παιδια αρχησα και εγω. Leto200 το username για να με κανει add οποιος θελει να παιξουμε κανα ματσακι!
islas canarias Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 εγώ το avast ανοιχτό το έχω και δε έχω κανένα πρόβλημα αλλά το παλιοkaspersky κάποια βρομοδουλειά πρέπει να κάνει το avast εχει και gaming mode για να μη σε ενοχλει με updates και αλλα διάφορα!
jakegate7 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 το avast εχει και gaming mode για να μη σε ενοχλει με updates και αλλα διάφορα! ναι το ξέρω,τώρα το έχω απενεργοποιημένο και δε έχω παρατηρήσει καμία διαφορά από θέμα πινγκ η λαγκ
gilardino Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 και το kaspersky εχει game mode,λεπτομερειες δε ξερω...
Luciddream Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 παιδιά παίζει κανένα clan που να θέλει άτομα? δεν μπορώ να πω οτι είμαι και hardcore gamer αλλά δεν τα πάω και άσχημα μέσα στο MP.. θέλω πιο πολύ να μάθω τακτικές κτλ. παίζω με το ίδιο nick..
Deponakias Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 παιδιά παίζει κανένα clan που να θέλει άτομα? δεν μπορώ να πω οτι είμαι και hardcore gamer αλλά δεν τα πάω και άσχημα μέσα στο MP.. θέλω πιο πολύ να μάθω τακτικές κτλ. παίζω με το ίδιο nick.. Aμα θες φιλε clan το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να παιξεις search and destroy... Παιξε λιγο καιρο μονος μαθε πως παιζεται και σιγουρα με το καιρο κάποιος θα σου πει να μπεις Επισης να αποφυγεις noob οπλα του στυλ gl kai g18. Και οταν θα αρχίσεις τα war θα πωρωθείς ακομα πιο πολυ Αυτα απο εμενα!
Luciddream Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Aμα θες φιλε clan το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να παιξεις search and destroy...Παιξε λιγο καιρο μονος μαθε πως παιζεται και σιγουρα με το καιρο κάποιος θα σου πει να μπεις Επισης να αποφυγεις noob οπλα του στυλ gl kai g18. Και οταν θα αρχίσεις τα war θα πωρωθείς ακομα πιο πολυ Αυτα απο εμενα! χμμμ ill try it.. ! μπά δεν χρησιμοποιώ gl.. με ACR παίζω τώρα και συνήθως βγαίνω πρώτος με διαφορά 10 kills απτον δεύτερο σε team deathmatch και άντε δεύτερος αν του κάτσει κανα καλό killstreak... σε αντανακλαστικά και σημάδι νομίζω το έχω αλλα απο στρατηγικές ... 0 !! κάπως έτσι δηλαδή... : :-D
kostacurtas Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Infinity Ward Talks About The Stimulus Package We speak with Robert Bowling about the incoming map pack. The Modern Warfare 2 Stimulus Package is a download that includes five maps, two of which appeared in the first Modern Warfare title. The pack will cost 1200 Microsoft points ($14.99) and will be available first on Xbox 360 on March 30th. We had the opportunity to talk with Robert Bowling, the Creative Strategist at Infinity Ward about the map selection and what changes fans can expect to see on some old favorites...
nxym Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 παιδιά παίζει κανένα clan που να θέλει άτομα? δεν μπορώ να πω οτι είμαι και hardcore gamer αλλά δεν τα πάω και άσχημα μέσα στο MP.. θέλω πιο πολύ να μάθω τακτικές κτλ. παίζω με το ίδιο nick.. Φιλε ψαχνω και εγω clan. αν θεσ να δημιουργησουμε καμια ομαδα μαζι με αλλους ειμαι μεσα. τι ωρες μπαινεις? το nickname ειναι Luciddream να σε βρω. νικος (nxym) *αληθεια ξερει κανενας πως αλλαζω nickname sto cod4 warfare2 χωρις να χασει το rank?
jakegate7 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 *αληθεια ξερει κανενας πως αλλαζω nickname sto cod4 warfare2 χωρις να χασει το rank? Γιατί να χάσεις το rank αν αλλάξεις το όνομα? Στο steam πας στα settings στην πρώτη καρτέλα (αν θυμάμαι καλά) και αλλάζεις το πεδίο που λέει Nickname.
kostacurtas Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Modern Warfare 2 Free Play Weekend Call Of Duty: Modern Warfare 2 will be free to play this weekend on Steam, though there won't be an accompanying sale, as you'd normally expect: Beginning this Thursday, April 8, gamers around the world can play Call of Duty: Modern Warfare 2 multiplayer free of charge during a special Free Weekend promotion on Steam. The definitive online experience, Modern Warfare 2 returns with a host of new perks and enhancements. Those who wish to enjoy every moment of the Modern Warfare 2 multiplayer Free Weekend may pre-load the game now. There is no obligation to participate. Reboot Steam, locate Modern Warfare 2 in the Games List and initiate the 5GB download, if you're interested.
Deponakias Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Κανα update δεν βλεπω να βγαζουν και φοβαμαι Μετα την 1.0184 που στην ουσια σταματησε τους "πειρατες" δεν εχει κανει τιποτα αλλο... Τα καινουργια maps ποτε θα μπουν στο pc version?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα