Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Modern Warfare 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά μια ερωτηση, θελω να κανω format στο pc τα save που εχω στο cod μενουν στο steam? και οταν εγκαταστησω το cod και περασω το produkey θα μου βγάλει το lvl που με η πρεπει να κανω καποιο backup

Δημοσ.
Καλησπέρα παιδιά μια ερωτηση, θελω να κανω format στο pc τα save που εχω στο cod μενουν στο steam? και οταν εγκαταστησω το cod και περασω το produkey θα μου βγάλει το lvl που με η πρεπει να κανω καποιο backup

έχει ξαναπαντηθεί πιο πίσω :-) εδώ

edit: δε θα περάσεις κανένα product key..το κλειδί αυτό έχει συνδεθεί με το λογαριασμό σου στο steam

Δημοσ.
εγώ το avast ανοιχτό το έχω και δε έχω κανένα πρόβλημα αλλά το παλιοkaspersky κάποια βρομοδουλειά πρέπει να κάνει

το avast εχει και gaming mode για να μη σε ενοχλει με updates και αλλα διάφορα!

Δημοσ.
το avast εχει και gaming mode για να μη σε ενοχλει με updates και αλλα διάφορα!

ναι το ξέρω,τώρα το έχω απενεργοποιημένο και δε έχω παρατηρήσει καμία διαφορά από θέμα πινγκ η λαγκ

Δημοσ.

παιδιά παίζει κανένα clan που να θέλει άτομα? δεν μπορώ να πω οτι είμαι και hardcore gamer αλλά δεν τα πάω και άσχημα μέσα στο MP.. θέλω πιο πολύ να μάθω τακτικές κτλ. παίζω με το ίδιο nick..

Δημοσ.
παιδιά παίζει κανένα clan που να θέλει άτομα? δεν μπορώ να πω οτι είμαι και hardcore gamer αλλά δεν τα πάω και άσχημα μέσα στο MP.. θέλω πιο πολύ να μάθω τακτικές κτλ. παίζω με το ίδιο nick..

Aμα θες φιλε clan το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να παιξεις search and destroy...

Παιξε λιγο καιρο μονος μαθε πως παιζεται και σιγουρα με το καιρο κάποιος θα σου πει να μπεις ;)

Επισης να αποφυγεις noob οπλα του στυλ gl kai g18.

Και οταν θα αρχίσεις τα war θα πωρωθείς ακομα πιο πολυ :-)

Αυτα απο εμενα!

Δημοσ.
Aμα θες φιλε clan το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να παιξεις search and destroy...

Παιξε λιγο καιρο μονος μαθε πως παιζεται και σιγουρα με το καιρο κάποιος θα σου πει να μπεις ;)

Επισης να αποφυγεις noob οπλα του στυλ gl kai g18.

Και οταν θα αρχίσεις τα war θα πωρωθείς ακομα πιο πολυ :-)

Αυτα απο εμενα!

χμμμ ill try it.. ! μπά δεν χρησιμοποιώ gl.. με ACR παίζω τώρα και συνήθως βγαίνω πρώτος με διαφορά 10 kills απτον δεύτερο σε team deathmatch και άντε δεύτερος αν του κάτσει κανα καλό killstreak... σε αντανακλαστικά και σημάδι νομίζω το έχω αλλα απο στρατηγικές ... 0 !! κάπως έτσι δηλαδή... :

testat.jpg

:-D:-D

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Infinity Ward Talks About The Stimulus Package

We speak with Robert Bowling about the incoming map pack.

The Modern Warfare 2 Stimulus Package is a download that includes five maps, two of which appeared in the first Modern Warfare title. The pack will cost 1200 Microsoft points ($14.99) and will be available first on Xbox 360 on March 30th. We had the opportunity to talk with Robert Bowling, the Creative Strategist at Infinity Ward about the map selection and what changes fans can expect to see on some old favorites...

Δημοσ.

Φιλε ψαχνω και εγω clan. αν θεσ να δημιουργησουμε καμια ομαδα μαζι με αλλους ειμαι μεσα. τι ωρες μπαινεις? το nickname ειναι Luciddream να σε βρω.

νικος (nxym)

*αληθεια ξερει κανενας πως αλλαζω nickname sto cod4 warfare2 χωρις να χασει το rank?

Δημοσ.

*αληθεια ξερει κανενας πως αλλαζω nickname sto cod4 warfare2 χωρις να χασει το rank?

Γιατί να χάσεις το rank αν αλλάξεις το όνομα? Στο steam πας στα settings στην πρώτη καρτέλα (αν θυμάμαι καλά) και αλλάζεις το πεδίο που λέει Nickname.

Δημοσ.

Modern Warfare 2 Free Play Weekend

Call Of Duty: Modern Warfare 2 will be free to play this weekend on Steam, though there won't be an accompanying sale, as you'd normally expect:

Beginning this Thursday, April 8, gamers around the world can play Call of Duty: Modern Warfare 2 multiplayer free of charge during a special Free Weekend promotion on Steam. The definitive online experience, Modern Warfare 2 returns with a host of new perks and enhancements. Those who wish to enjoy every moment of the Modern Warfare 2 multiplayer Free Weekend may pre-load the game now. There is no obligation to participate.

Reboot Steam, locate Modern Warfare 2 in the Games List and initiate the 5GB download, if you're interested.

Δημοσ.

Κανα update δεν βλεπω να βγαζουν και φοβαμαι :-(

Μετα την 1.0184 που στην ουσια σταματησε τους "πειρατες" δεν εχει κανει τιποτα αλλο...

Τα καινουργια maps ποτε θα μπουν στο pc version?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...