jakegate7 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Που το είδες ότι θα πρέπει να πληρώνουμε? Υπάρχουν και dlc που είναι δωρεάν, ποτέ δεν ξέρεις. Μου φαίνεται χαζό να βγάλουν multi maps επί πληρωμή μιας και θα πρέπει να το έχουν όλοι για να παίξουν στους συγκεκριμένους..... Jake άσε το cod και έλα στο bad company, κλάσεις καλύτερο το online και έχει και το αγαπημένο μας super duper GL για multikills (singlekills εννοώ αλλά θα αρχίσουν να μας κράζουν οπότε.......) Details on the exact maps and pricing, as well as when the maps will hit other platforms, remain unknowng δε το κόβω να μας τις δίνουν τσάμπα αλλά ας έρθουν πρώτα με το καλό και βλέπουμε θα το αγόραζα ρε συ το bad company αλλά με ξένισε πολύ ο χειρισμός από το λίγο single player που έπαιξα, έχω συνηθίσει μάλλον στο style του cod. όσο για το gl, περιμένω πρόσκληση για gl night μεταξύ των insomniacs
chill Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Ναι δεν έχουμε κάνει GL night ακόμα. Έχουμε καιρό μπροστά μας. Σχετικά με το αν ζητήσουν φράγκα, χμ το λογικό θα ήταν να μην ζητήσουν αλλά μιλάμε για την activision οπότε ναι θα μου προξενήσει πραγματικά τεράστια έκπληξη αν δεν ζητήσουν. Ο χειρισμός δεν έχει πια και τεράστιες διαφορές. Εμένα μου φαίνονται ως προς το gameplay εντελώς διαφορετικά παιχνίδια, εκεί είναι η πραγματική διαφορά.
jakegate7 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Ναι δεν έχουμε κάνει GL night ακόμα. Έχουμε καιρό μπροστά μας. Σχετικά με το αν ζητήσουν φράγκα, χμ το λογικό θα ήταν να μην ζητήσουν αλλά μιλάμε για την activision οπότε ναι θα μου προξενήσει πραγματικά τεράστια έκπληξη αν δεν ζητήσουν. Ο χειρισμός δεν έχει πια και τεράστιες διαφορές. Εμένα μου φαίνονται ως προς το gameplay εντελώς διαφορετικά παιχνίδια, εκεί είναι η πραγματική διαφορά. ναι σορρι gameplay ήθελα να πω,από πινγκ και λαγκ τι λέει? σου σπάζει τα νεύρα όπως το cod?
vlachaquito Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 οσοι δεν παιξουν GL night, προτεινω να οργανωσουμε να παιξουμε ενα.. skill night xaxax
chill Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Είσαι κακός ρε :< Εμείς αγαπάμε vlachaquito και εσύ δεν μας παίζεις μπουχουχου Λοιπόν όλοι οι Gl's μόλις δούμε τον vlach να παίζει mwii ντου για "join", με το GL ανά χείρας. Nab pwnage ftw
TrouBLe Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Που το είδες ότι θα πρέπει να πληρώνουμε? Υπάρχουν και dlc που είναι δωρεάν, ποτέ δεν ξέρεις. Μου φαίνεται χαζό να βγάλουν multi maps επί πληρωμή μιας και θα πρέπει να το έχουν όλοι για να παίξουν στους συγκεκριμένους..... Jake άσε το cod και έλα στο bad company, κλάσεις καλύτερο το online και έχει και το αγαπημένο μας super duper GL για multikills (singlekills εννοώ αλλά θα αρχίσουν να μας κράζουν οπότε.......) Προφανώς δεν έχεις ασχοληθεί με το Halo 3 εεε;;;;:mad:
chill Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Προφανώς δεν έχεις ασχοληθεί με το Halo 3 εεε;;;;:mad: Σαφώς και δεν έχω ασχοληθεί με κανένα HaLOL. Θεωρώ πως έχω γούστο...ακόμα και στα παιχνίδια
jakegate7 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 καλημέρα,ένας φίλος μου έχει για antivirus το kaspersky . επειδή έχει καλή γραμμή όταν παίζουμε κάνει πάντα αυτός host με καλά ping και χωρίς lag. το θέμα είναι ότι κάθε 5 λεπτά περίπου κάνει ένα μεγάλο lag ,που πιστεύω ότι οφείλεται λόγω του kaspersky. έχει κανείς ανάλογο θέμα? έχει καμία επιλογή να αφήσει τελείως ανενόχλητο το mw2 και να μην γ@μιέται ο Διας κάθε 5 λεπτά?
jakegate7 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 εγώ το avast ανοιχτό το έχω και δε έχω κανένα πρόβλημα αλλά το παλιοkaspersky κάποια βρομοδουλειά πρέπει να κάνει
vlachaquito Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Είσαι κακός ρε :< Εμείς αγαπάμε vlachaquito και εσύ δεν μας παίζεις μπουχουχου Λοιπόν όλοι οι Gl's μόλις δούμε τον vlach να παίζει mwii ντου για "join", με το GL ανά χείρας. Nab pwnage ftw καλα καλα μην σας πετυχω, ξερεις που θα σας βαλω τα GL.. στο...ντουλαπι σας :-D
gilardino Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 εγω παντα με κλειστο to avtivirus παιζω παιχνιδια...δε νομιζω οτι χρειαζεται να ειναι ανοιχτο την ωρα που παιζεις...αν δε θελει παλι να το κλεισει τελειως,ας ψαξει για καμια ρυθμιση μεσα στο kaspersky...
ScarletK Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Modern Warfare 2 mythbusters,τέσσερα επεισόδια μέχρι τώρα.Κάποια είναι outdated πλέον, αλλά δε @#$$% πλάκα έχει. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=maCSZFEPwzc]http://www.youtube.com/watch?v=maCSZFEPwzc[/ame]
FarCry Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Modern Warfare 2 mythbusters,τέσσερα επεισόδια μέχρι τώρα.Κάποια είναι outdated πλέον, αλλά δε @#$$% πλάκα έχει. το πρωτο επεισοδιο το εβαλα εγω,. βαλε τα υπολοιπα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα