Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Modern Warfare 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Που το είδες ότι θα πρέπει να πληρώνουμε? Υπάρχουν και dlc που είναι δωρεάν, ποτέ δεν ξέρεις. Μου φαίνεται χαζό να βγάλουν multi maps επί πληρωμή μιας και θα πρέπει να το έχουν όλοι για να παίξουν στους συγκεκριμένους.....

Jake άσε το cod και έλα στο bad company, κλάσεις καλύτερο το online και έχει και το αγαπημένο μας super duper GL για multikills (singlekills εννοώ αλλά θα αρχίσουν να μας κράζουν οπότε.......:o)

Details on the exact maps and pricing, as well as when the maps will hit other platforms, remain unknowng

δε το κόβω να μας τις δίνουν τσάμπα αλλά ας έρθουν πρώτα με το καλό και βλέπουμε :-)

θα το αγόραζα ρε συ το bad company αλλά με ξένισε πολύ ο χειρισμός από το λίγο single player που έπαιξα, έχω συνηθίσει μάλλον στο style του cod. όσο για το gl, περιμένω πρόσκληση για gl night μεταξύ των insomniacs :-D

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι δεν έχουμε κάνει GL night ακόμα. Έχουμε καιρό μπροστά μας.

Σχετικά με το αν ζητήσουν φράγκα, χμ το λογικό θα ήταν να μην ζητήσουν αλλά μιλάμε για την activision οπότε ναι θα μου προξενήσει πραγματικά τεράστια έκπληξη αν δεν ζητήσουν.

Ο χειρισμός δεν έχει πια και τεράστιες διαφορές. Εμένα μου φαίνονται ως προς το gameplay εντελώς διαφορετικά παιχνίδια, εκεί είναι η πραγματική διαφορά.

Δημοσ.
Ναι δεν έχουμε κάνει GL night ακόμα. Έχουμε καιρό μπροστά μας.

Σχετικά με το αν ζητήσουν φράγκα, χμ το λογικό θα ήταν να μην ζητήσουν αλλά μιλάμε για την activision οπότε ναι θα μου προξενήσει πραγματικά τεράστια έκπληξη αν δεν ζητήσουν.

Ο χειρισμός δεν έχει πια και τεράστιες διαφορές. Εμένα μου φαίνονται ως προς το gameplay εντελώς διαφορετικά παιχνίδια, εκεί είναι η πραγματική διαφορά.

ναι σορρι gameplay ήθελα να πω,από πινγκ και λαγκ τι λέει? σου σπάζει τα νεύρα όπως το cod?

Δημοσ.

Είσαι κακός ρε :<

Εμείς αγαπάμε vlachaquito και εσύ δεν μας παίζεις

μπουχουχου :cry:

Λοιπόν όλοι οι Gl's μόλις δούμε τον vlach να παίζει mwii ντου για "join", με το GL ανά χείρας. Nab pwnage ftw :-D

Δημοσ.
Που το είδες ότι θα πρέπει να πληρώνουμε? Υπάρχουν και dlc που είναι δωρεάν, ποτέ δεν ξέρεις. Μου φαίνεται χαζό να βγάλουν multi maps επί πληρωμή μιας και θα πρέπει να το έχουν όλοι για να παίξουν στους συγκεκριμένους.....

Jake άσε το cod και έλα στο bad company, κλάσεις καλύτερο το online και έχει και το αγαπημένο μας super duper GL για multikills (singlekills εννοώ αλλά θα αρχίσουν να μας κράζουν οπότε.......:o)

Προφανώς δεν έχεις ασχοληθεί με το Halo 3 εεε;;;;:mad::mad::mad::-(

Δημοσ.
Προφανώς δεν έχεις ασχοληθεί με το Halo 3 εεε;;;;:mad::mad::mad::-(

Σαφώς και δεν έχω ασχοληθεί με κανένα HaLOL. Θεωρώ πως έχω γούστο...ακόμα και στα παιχνίδια :-)

Δημοσ.

καλημέρα,ένας φίλος μου έχει για antivirus το kaspersky . επειδή έχει καλή γραμμή όταν παίζουμε κάνει πάντα αυτός host με καλά ping και χωρίς lag. το θέμα είναι ότι κάθε 5 λεπτά περίπου κάνει ένα μεγάλο lag ,που πιστεύω ότι οφείλεται λόγω του kaspersky. έχει κανείς ανάλογο θέμα? έχει καμία επιλογή να αφήσει τελείως ανενόχλητο το mw2 και να μην γ@μιέται ο Διας κάθε 5 λεπτά?

Δημοσ.
Είσαι κακός ρε :<

Εμείς αγαπάμε vlachaquito και εσύ δεν μας παίζεις

μπουχουχου :cry:

Λοιπόν όλοι οι Gl's μόλις δούμε τον vlach να παίζει mwii ντου για "join", με το GL ανά χείρας. Nab pwnage ftw :-D

καλα καλα μην σας πετυχω, ξερεις που θα σας βαλω τα GL.. στο...ντουλαπι σας :-D :-D

Δημοσ.

εγω παντα με κλειστο to avtivirus παιζω παιχνιδια...δε νομιζω οτι χρειαζεται να ειναι ανοιχτο την ωρα που παιζεις...αν δε θελει παλι να το κλεισει τελειως,ας ψαξει για καμια ρυθμιση μεσα στο kaspersky...

Δημοσ.
Modern Warfare 2 mythbusters,τέσσερα επεισόδια μέχρι τώρα.Κάποια είναι outdated πλέον, αλλά δε @#$$% πλάκα έχει.

:-)

το πρωτο επεισοδιο το εβαλα εγω,. βαλε τα υπολοιπα :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...