Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Modern Warfare 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Tην αποψη μας λεμε και μεις που διαφωνουμε και εξηγουμε το γιατι κιολας.Δεξου το και συ,γεματε ζωη και ακομπλεξαριστε ανθρωπε.

Ο ηλιος ειναι κίτρινος και καιει(αμα εισαι γκευ καιει πιο πολυ)δεν θα μου φταίει ο ήλιος λοιπον αν εγω κάτσω σα το μοσχάρι 15 ωρες δίχως αντηλιακό και γίνω σα ξερόψημένη μπριζόλα.

Επεξ/σία από ksaplostra
  • Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

γεια όσους παίζανε το προηγούμενο μέρος της σειράς, Ξέρουν ότι GL= ban από το 90% των σέρβερ. απλά τώρα που δεν υπάρχουν dedicated και ούτε καν vote kick το game καταντάει αηδία.

REALLY μετάνιωσα τα χρήματα λόγο των ατόμων που χαλάνε το game.

χωρίς dedicated Και χωρίς ένα αξιοπρεπές cheat scanning το παιχνίδι μου φαίνεται θα το ξαναπιάσω σε πολύυυυυυυ καιρό

Δημοσ.
γεια όσους παίζανε το προηγούμενο μέρος της σειράς, Ξέρουν ότι GL= ban από το 90% των σέρβερ. απλά τώρα που δεν υπάρχουν dedicated και ούτε καν vote kick το game καταντάει αηδία.

+1000

COD4 ftw!

Δημοσ.

Λοιπόν, έχουμε και λέμε:

ναι,εισαι παραξενη...και μενα που τη δινει,αλλα απ τη στιγμη που ειναι μερος του παιχνιδιου τι να κανεις...

Ρώτησα αν είναι παραξενιά που με ενοχλεί, αλλά αφού σου την δίνει κι εσένα, τότε μάλλον δεν είναι παραξενιά... Μάλλον δεν διατύπωσα σωστά την ερώτηση μου. Αν όμως είμαι όντως παράξενη, το δέχομαι.

fishfemale,συμφωνω απολυτα μαζι σου.Ειναι οτι πιο ελεεινο οπλο υπαρχει στο παιχνιδι και απιστευτα σπαστικο.Ετσι κι'αλλιως,η πρωτη φραση που διαβαζεις συνηθως στο chat σ'ενα παιχνιδι ειναι:"Γ... το gl σου":lol:

Κι άλλος που ενοχλείται από το GL, όπως κι εγώ... Μη μου πείτε ότι είμαστε όλοι παράξενοι...

Καλα ποσο κομπλεξικός και αζωος μπορεί να ειναι ενας άνθρωπος επειδή τον σκότωσαν με τζι ελ και οχι με τφεκ; θεουλι μου δηλαδή....Εχετε γραψει 200 σελιδες κλαψουρίζοντας....Πρεπει κάποια στιγμή να καταλάβετε οτι το τζιελ ειναι μέρος του παιγνιδιού...και Ως λενε και οι φιλες μας οι Αγγλοι..

Life's a bitch, GET USED TO IT and stop whining!!!

Είχα όλη την καλή διάθεση να σου απαντήσω με επιχειρήματα, αλλά διαβάζοντας τους χαρακτηρισμούς σου άλλαξα γνώμη... Είτε αναφερόσουν σε μένα, είτε σε κάποιον άλλο, είσαι αδικαιολόγητος. Δεν σου είπε κανείς τίποτα... Οπότε το μόνο που θα πω, περί κομπλεξικού και άζωου, είναι αυτό:

fishfemale:

Ημ. Εγγραφής: Apr 2007

ksaplostra:

Ημ. Εγγραφής: Oct 2007

Δεν θα ασχοληθώ παραπάνω γιατί αν θέλω να τσακωθώ θα το κάνω στη πραγματική μου ζωή και όχι μέσα σ' ένα φόρουμ προσβάλλοντας κάποιον που δεν ξέρω, όπως κάνεις εσύ.

Οντως ρε παιδια, ελεος. Και εγω ας πουμε δεν τους μπορω τους γαμμενους campers αλλα συμβιβαζομαι. Το gl απο την αλλη δεν με ενοχλει καθολου.

Τα δέχομαι όλα, και το GL και το καμπέρωμα. Όμως είναι δικαίωμα μου να μην μου αρέσει αυτή η τακτική όταν κάποιοι την χρησιμοποιούν καταχρηστικά. Αλλά όπως είπαν και πιο πάνω, τι να κάνουμε; Έτσι είναι. Δεν γίνεται να μας αρέσουν όλα.

FFs n00bs, gl, l2play :lol:

εγώ εξακολουθώ να πιάνω άλλο όπλο, μόνο όταν το gl μου βγάλει out of ammo xixixixi

gl <3

j/k ok αλλά χρησιμοποιώ και το gl, όπως ειπώθηκε και προηγουμένως αποτελεί μέρος του παιχνιδιού

Άν σου αρέσει, φυσικά είναι δικαίωμα σου... Εγώ διατύπωσα την ειλικρινή μου άποψη.

Αυτό δεν το γνώριζα καθόλου. Οπότε προφανώς... Η "παραξενιά" πάει σύννεφο :P

Αυτά... Δεν έχω να πω κάτι άλλο, ότι είχα να πω το είπα :-)

Δημοσ.

Παιδια επειδη και εγω παιζω το συγκεκριμενο παιχνιδι θα ηθελα να πω και εγω την αποψη μου περι θεματος GL.Παραδεχομαι οτι ειναι ενα οπλο(μαλλον ενα εξαρτημα πανω σε οπλο)που το κανει δυνατο και σπαστικο για πολλους.

Απλα θα ηθελα να πω το εξης:Υπαρχει ενα μεγαλο ποσοστο που απεχθανεται το GL.Υπαρχει παραλληλα και με βαση και προσωπικη εμπειρια ενα αρκετα μεγαλο ποσοστο που τα εχει "βαλει" με τους camper snipers.Ενα μεγαλο ποσοστο που τα εχει βαλει με τα "Commando Rabbits".Αν για ολους που "κλαιγονται" καναμε αλλαγες στο game,τοτε στο επομενο θα παιζαμε με σφεντονες και νεροπιστολα.

Εγω ποια ολους αυτους που μου κανουν ας πουμε την ζωη μεσα στο game πιο δυσκολη,την βλεπω σαν ενα challenge.Camperi o sniper.Εχει καλως.Θα προσπαθησω να τον "φαω" και να τον δυσκολεψω και εγω.Αν τα καταφερω για εμενα ειναι εξελιξη και καλυτερο skill.

Και στην τελικη ας βρουν μια λυση για τα cheats που οπως σωστα αναφερατε εχουν κατακλησει το game. ;)

Με αγαπη και φιλικα(ακομη δεν εχω ριξει αυτη την ατιμη την Nuclear :))) ).

Και για οσους παιζουν θα με βρειτε μεσα σαν Υο .

Δημοσ.

Καλα ρε φισφιμειλ...

Αφου σε στεναχώρησα...Θα κάνω κι εγω την καρδιά μου πέτρα και θα πηδήξω στα,του ποταμού κρύα νερά και θα πνιγώ...

Δημοσ.
Ένα έχω να πω εγώ: Το κακό έχει παραγίνει με τα GL. Είμαμε, κι εγώ άσχετη είμαι αλλά GL δεν χρησιμοποιώ γιατί το θεωρώ το λιγότερο κοροϊδία να πετυχαίνεις κάποιον ενώ χτυπάς 2-3 μέτρα μακριά του!

Και στο κάτω κάτω της γραφής αν κάποιος δεν μπορεί να μάθει λίγο σημάδι (λίγο, κι εγώ ελάχιστο ξέρω αλλά παρόλα αυτά προσπαθώ), τότε να πάει να παίξει κάτι άλλο και να αφήσει τα GL κατά μέρος γιατί χαλάει την διάθεση αυτών που πραγματικά προσπαθούν να παίξουν δίκαια.

ναι,εισαι παραξενη...και μενα που τη δινει,αλλα απ τη στιγμη που ειναι μερος του παιχνιδιου τι να κανεις...

Καλα ποσο κομπλεξικός και αζωος μπορεί να ειναι ενας άνθρωπος επειδή τον σκότωσαν με τζι ελ και οχι με τφεκ; θεουλι μου δηλαδή....Εχετε γραψει 200 σελιδες κλαψουρίζοντας....Πρεπει κάποια στιγμή να καταλάβετε οτι το τζιελ ειναι μέρος του παιγνιδιού...και Ως λενε και οι φιλες μας οι Αγγλοι..

Life's a bitch, GET USED TO IT and stop whining!!!

Ο ηλιος ειναι κίτρινος και καιει(αμα εισαι γκευ καιει πιο πολυ)δεν θα μου φταίει ο ήλιος λοιπον αν εγω κάτσω σα το μοσχάρι 15 ωρες δίχως αντηλιακό και γίνω σα ξερόψημένη μπριζόλα.

REALLY μετάνιωσα τα χρήματα λόγο των ατόμων που χαλάνε το game.

χωρίς dedicated Και χωρίς ένα αξιοπρεπές cheat scanning το παιχνίδι μου φαίνεται θα το ξαναπιάσω σε πολύυυυυυυ καιρό

Το εχουμε ξαναπει, το gl ειναι απλα για noob που δεν ξερουν να σημαδευσουν και βαρανε στην τυχη και οπου παει.. τωρα σε οποιον αρεσει και το χρησιμοποιει, μαλλον του λειπει αυτο το πως το λενε... το... skill και επειδη δεν μπορουν να σταυρωσουν kill παιρνουν ενα μπαζουκα και οποιον παρει ο χαρος..

Το οτι στο προηγουμενο cod το εξαρτημα αυτο ηταν οντως απαγορευμενο απο τους περισσοτερους σερβερ, επρεπε να βαλει σε σκεψεις τους υπευθυνους του παιχνιδιου..

Εμενα προσωπικα μονο αυτο με πειραζει.. τα marathon sniper κλπ ειναι οντως μερος του παιχνιδιου, τα οποια μπορεις να εξουδετερωσεις με τον ενα η αλλο τροπο..θεωρω π.χ. γελοιο το last stand αλλα αν με φανε με αυτη την βλακεια θα νευριασω, αλλα με τον ευατο μου κυριως που επετρεψα να χασω με τετοιο χαζο τροπο.. τον nooba που πεταει το μπαζουκα ομως, δεν μπορεις να κανεις τπτ...

Καλα ρε φισφιμειλ...

Αφου σε στεναχώρησα...Θα κάνω κι εγω την καρδιά μου πέτρα και θα πηδήξω στα,του ποταμού κρύα νερά και θα πνιγώ...

οχι ρε φιλε, μην πεσεις, που θα ξαναβρουμε τετοιο troll...

Δημοσ.

First Modern Warfare 2 DLC Arrives March 30

The first batch of downloadable multiplayer maps for Call of Duty: Modern Warfare 2 will hit the Xbox 360 on March 30, 2010.

Developer Infinity Ward revealed the date today with a satirical self-help site, noting that the Xbox Live download should help ease the symptoms of Mapathy: "a state of indifference to the same old maps on has been playing for the last several months."

Details on the exact maps and pricing, as well as when the maps will hit other platforms, remain unknown. As previously reported, the first two multiplayer map packs for Modern Warfare 2 will debut on Xbox 360 before making their way to PC and PlayStation 3.

Δημοσ.
Παιδια επειδη και εγω παιζω το συγκεκριμενο παιχνιδι θα ηθελα να πω και εγω την αποψη μου περι θεματος GL.Παραδεχομαι οτι ειναι ενα οπλο(μαλλον ενα εξαρτημα πανω σε οπλο)που το κανει δυνατο και σπαστικο για πολλους.

Απλα θα ηθελα να πω το εξης:Υπαρχει ενα μεγαλο ποσοστο που απεχθανεται το GL.Υπαρχει παραλληλα και με βαση και προσωπικη εμπειρια ενα αρκετα μεγαλο ποσοστο που τα εχει "βαλει" με τους camper snipers.Ενα μεγαλο ποσοστο που τα εχει βαλει με τα "Commando Rabbits".Αν για ολους που "κλαιγονται" καναμε αλλαγες στο game,τοτε στο επομενο θα παιζαμε με σφεντονες και νεροπιστολα.

Εγω ποια ολους αυτους που μου κανουν ας πουμε την ζωη μεσα στο game πιο δυσκολη,την βλεπω σαν ενα challenge.Camperi o sniper.Εχει καλως.Θα προσπαθησω να τον "φαω" και να τον δυσκολεψω και εγω.Αν τα καταφερω για εμενα ειναι εξελιξη και καλυτερο skill.

Και στην τελικη ας βρουν μια λυση για τα cheats που οπως σωστα αναφερατε εχουν κατακλησει το game. ;)

Με αγαπη και φιλικα(ακομη δεν εχω ριξει αυτη την ατιμη την Nuclear :))) ).

Και για οσους παιζουν θα με βρειτε μεσα σαν Υο .

+1

GL ειναι μερος του παιχνιδιου. σε χαμηλοτερα λεβελς το εβαζα κ γω, τωρα απλα βαρεθηκα. το ιδιο ομως μου τη σπανε οι σναιπερς και τα σοτγκαν αλλα τι να κανουμε. η μονη λυση ειναι vote kick που δεν υπαρχει, ισως μελλοντικα γιατι αν δει κανεις λιγο γκουγκλ, εχει γινει χαμος με τα gl και τα λαμβανουν υποψιν τους αυτα οι εταιριες.

Δημοσ.
First Modern Warfare 2 DLC Arrives March 30

The first batch of downloadable multiplayer maps for Call of Duty: Modern Warfare 2 will hit the Xbox 360 on March 30, 2010.

Developer Infinity Ward revealed the date today with a satirical self-help site, noting that the Xbox Live download should help ease the symptoms of Mapathy: "a state of indifference to the same old maps on has been playing for the last several months."

Details on the exact maps and pricing, as well as when the maps will hit other platforms, remain unknown. As previously reported, the first two multiplayer map packs for Modern Warfare 2 will debut on Xbox 360 before making their way to PC and PlayStation 3.

ωραία πράγματα!!! :mad: θα πρέπει να πλερώσουμε για να κατεβάσουμε τα νέα map

Δημοσ.

Που το είδες ότι θα πρέπει να πληρώνουμε? Υπάρχουν και dlc που είναι δωρεάν, ποτέ δεν ξέρεις. Μου φαίνεται χαζό να βγάλουν multi maps επί πληρωμή μιας και θα πρέπει να το έχουν όλοι για να παίξουν στους συγκεκριμένους.....

Jake άσε το cod και έλα στο bad company, κλάσεις καλύτερο το online και έχει και το αγαπημένο μας super duper GL για multikills (singlekills εννοώ αλλά θα αρχίσουν να μας κράζουν οπότε.......:o)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...