jakegate7 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 περίεργο ...για cheat μου μυρίζει. ήξερα ότι υπήρχαν στο 4 cheat για να βγάζει συνέχεια air strike και helicopter.. μάλλον κάτι τέτοιο πρέπει να παίζει
varvag1 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Παιδια ισως να εχει απαντηθει η απορια μου πιο πισω αλλα βαριεμαι να ψαχνω σε τοσες σελιδες... Στο cod4 2 αν κανεις φορματ στο pc χανεις το level σου η παραμενει στο λογαριασμο του steam? Thanks!
gilardino Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Παιδια ισως να εχει απαντηθει η απορια μου πιο πισω αλλα βαριεμαι να ψαχνω σε τοσες σελιδες... Στο cod4 2 αν κανεις φορματ στο pc χανεις το level σου η παραμενει στο λογαριασμο του steam? Thanks! παραμενει...
Spyrot Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 παιδια εσεις που λετε για το nuke χωρις 25 kills,νομιζω οτι υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα να βγαλεις nuke μεσα απο care package.αμα ειμαι λαθος διορθωστε με.
fsbmaniac Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 δηλαδη εμενα με asian key ...θα με μπαναρουν ?.... απο στεαμ μας τα εδωσε ο τυπος σαν gift//// δεν παιζει τετοιο πργαμα πιστευω
jakegate7 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 παιδια εσεις που λετε για το nuke χωρις 25 kills,νομιζω οτι υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα να βγαλεις nuke μεσα απο care package.αμα ειμαι λαθος διορθωστε με. όχι δε γίνεται,κοίτα εδώ
fishfemale Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Ένα έχω να πω εγώ: Το κακό έχει παραγίνει με τα GL. Είμαμε, κι εγώ άσχετη είμαι αλλά GL δεν χρησιμοποιώ γιατί το θεωρώ το λιγότερο κοροϊδία να πετυχαίνεις κάποιον ενώ χτυπάς 2-3 μέτρα μακριά του! Και στο κάτω κάτω της γραφής αν κάποιος δεν μπορεί να μάθει λίγο σημάδι (λίγο, κι εγώ ελάχιστο ξέρω αλλά παρόλα αυτά προσπαθώ), τότε να πάει να παίξει κάτι άλλο και να αφήσει τα GL κατά μέρος γιατί χαλάει την διάθεση αυτών που πραγματικά προσπαθούν να παίξουν δίκαια. Υ.Γ.1. Παίζω στο xbox 360 που αναγνωρίζω πως με το χειριστήριο υπάρχει μεγαλύτερη δυσκολία να σημαδέψεις απ' ότι στον υπολογιστή με το ποντίκι, αλλά ΕΛΕΟΣ με τα GL! Υ.Γ.2 Όταν χάνω από GL στα 2 μέτρα, δεν θεωρώ ότι ο άλλος με νικάει, οπότε άδικα προσπαθεί να πουλήσει μαγκιά. Τον θεωρώ ακόμα πιο άσχετο και απο εμένα την άσχετη. Υ.Γ.3. Πείτε μου κι εσείς, είμαι παράξενη; Γιατί αν είμαι, να το πάρω απόφαση!
gilardino Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 ναι,εισαι παραξενη...και μενα που τη δινει,αλλα απ τη στιγμη που ειναι μερος του παιχνιδιου τι να κανεις...
BaLsAmoMenos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δεν ξερω τι λετε αλλα εγω οταν παιζω Headquarters Pro και πεταω μεσα στην βαση την οβιδαρα μου εχοντας και σαν perk το danger close, γινεται κολαση. Πορωση λεμεεε.
speedy23 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 fishfemale,συμφωνω απολυτα μαζι σου.Ειναι οτι πιο ελεεινο οπλο υπαρχει στο παιχνιδι και απιστευτα σπαστικο.Ετσι κι'αλλιως,η πρωτη φραση που διαβαζεις συνηθως στο chat σ'ενα παιχνιδι ειναι:"Γ... το gl σου":lol:
ksaplostra Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Καλα ποσο κομπλεξικός και αζωος μπορεί να ειναι ενας άνθρωπος επειδή τον σκότωσαν με τζι ελ και οχι με τφεκ; θεουλι μου δηλαδή....Εχετε γραψει 200 σελιδες κλαψουρίζοντας....Πρεπει κάποια στιγμή να καταλάβετε οτι το τζιελ ειναι μέρος του παιγνιδιού...και Ως λενε και οι φιλες μας οι Αγγλοι.. Life's a bitch, GET USED TO IT and stop whining!!!
BaLsAmoMenos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Οντως ρε παιδια, ελεος. Και εγω ας πουμε δεν τους μπορω τους γαμμενους campers αλλα συμβιβαζομαι. Το gl απο την αλλη δεν με ενοχλει καθολου. Βεβαια το κυριο μου class ειναι marathon, lighqwight, commando, p90 silencer και tactical knife και αρα απο την στιγμη που κανω κατοσταρια γυρω απο τον χαρτη (ποσο γουσταρω να τρωω ολη την αντιπαλη ομαδα backstab γιατι ειναι ολοι απασχολημενοι με τους δικους μου απεναντι) και δεν μου τυχαινουν πολλα nube tube kills.
chill Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 FFs n00bs, gl, l2play εγώ εξακολουθώ να πιάνω άλλο όπλο, μόνο όταν το gl μου βγάλει out of ammo xixixixi gl <3 j/k ok αλλά χρησιμοποιώ και το gl, όπως ειπώθηκε και προηγουμένως αποτελεί μέρος του παιχνιδιού
speedy23 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Καλα ποσο κομπλεξικός και αζωος μπορεί να ειναι ενας άνθρωπος επειδή τον σκότωσαν με τζι ελ και οχι με τφεκ; θεουλι μου δηλαδή....Εχετε γραψει 200 σελιδες κλαψουρίζοντας....Πρεπει κάποια στιγμή να καταλάβετε οτι το τζιελ ειναι μέρος του παιγνιδιού...και Ως λενε και οι φιλες μας οι Αγγλοι..Life's a bitch, GET USED TO IT and stop whining!!! Tην αποψη μας λεμε και μεις που διαφωνουμε και εξηγουμε το γιατι κιολας.Δεξου το και συ,γεματε ζωη και ακομπλεξαριστε ανθρωπε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα