Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Modern Warfare 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

<a href=screenshot049n.png' alt='screenshot049n.

Πριν λιγο που προσπαθησα να μπω παιδια να παιξω οnline μου βγαζει αυτο το μηνυμα .Αν πατησω game play φορτωνει το παιχνιδι αλλα δεν απο το menu δεν μπορει να φορτωσει το οnline γιατι λεει δεν ειμαι στο online mode.Το μεσημερι επαιζα κανονικα .Τι συμβαινει ξερει κανεις ?

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μοιράζεσαι το account σου με κάποιον?Έπαιξες από άλλο pc?Σε αυτές τις περιπτώσεις το πετάει αυτό σε μένα(παίζουμε 3 άτομα με το ίδιο account).Το χειρότερο που έχω πάθει είναι να μην κάνει sync -όταν κάνει log in κάποιος την ώρα που παίζω- και να χανω το xp-unlocks του session που έπαιζα(πλέον άμα κάνω unlock κάτι σημαντικό απλά κάνω ένα relog για να γίνεται σωστά το save).

Για το online mode, απλά κάνε restart το steam και κάνε launch to παιχνίδι από το menu του.

Δημοσ.

Λοιπον μπηκα στο site της infinity και απο οτι διαβασα ειναι το maintenance που ειχαν προγραμματισει στην steam .Δεν μπορουσαν να βαλουν ενα αλλο μηνυμα τα μπουμπουκια και αγχωθηκα .Επανηλθε αργα το βραδυ και μου εστειλε μονο του μηνυμα για να κανω εκ νεου login .Επανηλθε το χαμογελο στα χειλη μου ...:-D

Δημοσ.
Παιδια.. πιο φθηνη αγορα μεσω Internet για Serial μονο απο που θα κανω ?

Με το συγκεκριμενο παιχνιδι ισως να μην θες να το ρισκαρεις γιατι οπως εχει ειπωθει κ ποιο παλια η activision εντοπιζε αμα εχεις αγορασει cd key απο Ασια μερια (απο εκει ειναι τα φτηνα cd keys) και το εκανες activated απο Ευρωπη/Αμερικη και εκανε ban.

Στην αρχη το καναν σιγουρα, αμα το κανουν ακομα δεν ξερω...

Δημοσ.

Εγώ αγόρασα 2 serials (russian) και παίζω online με το ένα από αρχές Δεκέμβρη....@@ιες είναι αυτά που λεν. Κανένας φίλος μου δεν έχει φάει ban και είναι όλοι τους με russian keys.

Δημοσ.
Εγώ αγόρασα 2 serials (russian) και παίζω online με το ένα από αρχές Δεκέμβρη....@@ιες είναι αυτά που λεν. Κανένας φίλος μου δεν έχει φάει ban και είναι όλοι τους με russian keys.

Οχι, εχουν παιξει ban, βαριεμαι να ψαχνω τωρα, το ειχα διαβασει κ στο forum του mw2 στο steam. Αλλα μιλουσαν για keys που ο προμηθευτης τα ειχε παρει απο Ασια.

Αν παιζουν ρωσσικα καλως, δωσε κανα link να παρει και το παιδι να γουσταρει :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...