jakegate7 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 όχι ήταν friends (το κοίταξα γιατί με παραξένεψε το score ) αλλά δε είχαν κάνει party. γίνεται να μπουν δύο άτομα μαζί χωρίς να είναι party αν πατήσουν ταυτόχρονα find game- team deathmatch, πότε θα κάνουμε gl night?
chill Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Ε τότε να κάνουμε και εμείς καμιά τέτοια πουστιά γιατί το killstreak record μου είναι 12 αν θυμάμαι καλά . Και θέλω και εγώ να πετάξω ένα nuke έτσι για το γαμώτο \0/ GL night ΠΣΚ κάποια στιγμή λογικά μιας και από αύριο έχει μπαλίτσα για ένα τριήμερο
jakegate7 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 την παλεύει το steam? μετά το update σήμερα μου έβγαλε όλους τους φίλους που είχα και έπρεπε να τους ξαναβάλω από την αρχή
Alejandro Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Μπαίνετε στο multiplayer αυτή τη στιγμή; Μου βγάζει 0 online players...
gio@ Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Απλά κάνει join ο ένας σε όποιο game κ μετά ο άλλος join στο steam για να μπει στο server που παίζει ο φίλος του. Μετά στη τύχη είναι αν σε βγάλει στο ίδιο/αντίθετο team και μετα
k@menos95 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 καλησπερα παιδια επειδη πρεπει να κανω format μήπως μπορει να μου πει καποιος γρηγορα που βρησκοντε το save απο το mw2 ευχαριστω
NT1G Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Νομίζω στο C:\....\Activision\Modern Warfare 2\players Δεν ξέρω όμως αν είναι και για στα special ops.
k@menos95 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Νομίζω στο C:\....\Activision\Modern Warfare 2\players Δεν ξέρω όμως αν είναι και για στα special ops. ok ευχαριστω μονο το campaign θελω
pc_admin Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 την παλεύει το steam? μετά το update σήμερα μου έβγαλε όλους τους φίλους που είχα και έπρεπε να τους ξαναβάλω από την αρχή απο χθες το βραδυ μου βγαζει 0 players στο teamdeathmach παντα.. ενω μπαινω κανονικα σε αλλα modes (groundwar κτλ). Εχει κανενας αλλος αυτο το προβλημα??
Vag221 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 εμένα μου βγάζει 0 σε όλους .Λες να κάνουν κάνα update?
vlachaquito Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Παιδια κανα ματσακι παιζεται φιλικο?? ετσι για την πλακα.. πειτε μου αν ειναι να το κανονισουμε.. P.S. gl OFF!!!!!
outlaw star Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 να δούμε αν και πότε θα φτιάξουν και καμιά πίστα παραπάνω...
speedy23 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 ^^ ή ακομα και το rotation των ηδη υπαρχοντων πιστων.Δεν γινεται να παιζουμε Invasion,να ερχεται η επομενη πιστα να γινεται skip και καπακι να μου βαζει ξανα την Invasion.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα