Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Modern Warfare 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

όχι ήταν friends (το κοίταξα γιατί με παραξένεψε το score ) αλλά δε είχαν κάνει party. γίνεται να μπουν δύο άτομα μαζί χωρίς να είναι party αν πατήσουν ταυτόχρονα find game- team deathmatch, πότε θα κάνουμε gl night?

Δημοσ.

Ε τότε να κάνουμε και εμείς καμιά τέτοια πουστιά γιατί το killstreak record μου είναι 12 αν θυμάμαι καλά :lol:. Και θέλω και εγώ να πετάξω ένα nuke έτσι για το γαμώτο \0/

GL night ΠΣΚ κάποια στιγμή λογικά μιας και από αύριο έχει μπαλίτσα για ένα τριήμερο :P

Δημοσ.

Απλά κάνει join ο ένας σε όποιο game κ μετά ο άλλος join στο steam για να μπει στο server που παίζει ο φίλος του. Μετά στη τύχη είναι αν σε βγάλει στο ίδιο/αντίθετο team

και μετα :devil: :-D

Δημοσ.

καλησπερα παιδια επειδη πρεπει να κανω format μήπως μπορει να μου πει καποιος γρηγορα που βρησκοντε το save απο το mw2

ευχαριστω

Δημοσ.
Νομίζω στο

C:\....\Activision\Modern Warfare 2\players

:-)

Δεν ξέρω όμως αν είναι και για στα special ops.

:-)

ok ευχαριστω μονο το campaign θελω

Δημοσ.
την παλεύει το steam? μετά το update σήμερα μου έβγαλε όλους τους φίλους που είχα και έπρεπε να τους ξαναβάλω από την αρχή

απο χθες το βραδυ μου βγαζει 0 players στο teamdeathmach παντα..

ενω μπαινω κανονικα σε αλλα modes (groundwar κτλ).

Εχει κανενας αλλος αυτο το προβλημα??

Δημοσ.

^^ ή ακομα και το rotation των ηδη υπαρχοντων πιστων.Δεν γινεται να παιζουμε Invasion,να ερχεται η επομενη πιστα να γινεται skip και καπακι να μου βαζει ξανα την Invasion.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...