KilliK Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Eτσι πως το λες τώρα,πάω πάσο αλλά ανέφερα ότι είναι καλός παίχτης επειδή είδα και άλλα videakia του. ε ναι στα αλλα βιντεο φαινεται οτι ειναι πολυ καλος παικτης,απλως αναφερθηκα στο συγκεκριμενο.
vlachaquito Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Ελα δικιο εχει το παλικαρι.. σιγα το σκιλ, λιγο εξασκηση θελει και απλα σημαδευεις στον στατικο ουρανο. Οποιος εχει παιξει σε clan wars και εχει κανει προπονησεις, ξερει οτι ετσι ξετρυπωνεις τους καμπερς σε διαφορα στανταρ σημεια στο sd.. με nades και συννεφακια...
vlachaquito Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 ειναι απλο, καθεται ο παιχτης στο ενα σημειο, και ενας αλλος στο spawn της αντιπαλης ομαδας και πετανε το tube μιλωντας σε ενδοσυννενοηση.. μεχρι να βρουνε το ακριβες σημειο που υπολογιζουν οτι απο εκει θα περνανε οι αντιπαλοι, με ενα χρονομετρο..
Vortexxx Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Υπαρχει καμια μεγάλη ελληνικη clan??????Για PC ofc!!!! ---------- Προσθήκη στις 09:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:30 ---------- λυπαμαι αλλα αυτο που εκανε στο συγκεκριμενο βιντεο δεν ειναι σκιλλ,αλλα γνωση και λιγη εξασκηση.ηξερε σε ποιο σημειο επρεπε να σημαδεψει στην οθονη και απλως το εκανε.μαγκια του αν το ανακαλυψε μονος του αλλα σκιλ δεν ειναι. σκιλ ξερεις ποτε ειναι; αν το συγκεκριμενο το εκανε στην πραγματικη ζωη,οπου θα χρειαζοταν να υπολογισει την βολη του,ενω συνετρεχαν παραμετροι οπως το βαρος του οπλου,το ειδος του οπλου,ο αερας,η γωνια της στοχευσης και οτι αλλη παραμετρο υπαρχει και επηρεαζει την βολη. το να σημαδευεις με την ησυχια σου,ανετα και χαλαρα,αραχτος στον καναπε σου,πατωντας 2 κουμπακια και στοχευοντας σε μια δισδιαστατη επιφανεια δεν λεει τιποτα. Σωστος το MW2 ειναι game για rambo για να νικησει καποιος το μονο που χρειαζεται ειναι καλη γνωση της πιστας και καλο σιμαδι στο battelfield bad company 2 ομως οι πεχτες πρεπει να συνεργαζονται παρα πολυ καλα,οι σφαιρες εχουν ταχυτητα και βαρος και για να στοχευσεις εκει χρειαζεσε πραγματικο skill και ακομα εχει παρα πολλες παραμετρους
jakegate7 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 το mw2 είναι παιχνίδι για rambo? ακριβώς το αντίθετο θα έλεγα. όσες φορές δοκίμασα το στυλ "αέραααα και όποιον φάμε" πέθανα στο πρώτο/δεύτερο kill, δε θυμάμαι και εγώ πόσες φορές με έχουν φάει campers κρυμμένοι πίσω από σκουπιδιάρες, τουαλέτες, τενεκέδες κτλ. και στο mw2 αν παίξεις σοβαρό αγώνα ή κανένα προκοπής mode (sd,ctf) χρειάζεσαι απαραίτητα συνεργασία για να κερδίσεις. Αν τώρα παίζω με τα 15χρονα tdm το πρωί τι συνεργασία να θέλω για να τα κερδίσω , gl και άγιος ο θεός!!!
jakegate7 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 άντε σπαστικοί juggernauts, βρήκατε τον δάσκαλό σας σήμερα..επιτέλους τέλειωσε και αυτό
outlaw star Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 άντε σπαστικοί juggernauts, βρήκατε τον δάσκαλό σας σήμερα..επιτέλους τέλειωσε και αυτό παίζεις co-op?διότι αδυνατώ να βρω πρόθυμα άτομα
jakegate7 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 παίζεις co-op?διότι αδυνατώ να βρω πρόθυμα άτομα ναι όποτε θες(το βραδάκι σήμερα θα είμαι μέσα),username: jakegate7 , είμαι και στο group του insomnia (nickname [ΒΙΑ]Jake_GR) , πάντως μη νομίζεις δε είναι ιδιαίτερα δύσκολο υπάρχει τρόπος
outlaw star Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 ναι όποτε θες(το βραδάκι σήμερα θα είμαι μέσα),username: jakegate7 , είμαι και στο group του insomnia (nickname [ΒΙΑ]Jake_GR) , πάντως μη νομίζεις δε είναι ιδιαίτερα δύσκολο υπάρχει τρόπος trooper10021 ..θα σε πετύχω το βράδυ..απλα δε βρίσκω άτομα γενικά για co-op για αυτό σε ρώτησα
chill Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Σας έκανα add και τους δυο για κανένα tube only matchάκι . Όνειρο μου να μπω με συμπαίχτες και να ξεtubeασουμε τους αντιπαλούς !!!!!
S2Katana Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Το game τα σπάει. ξεκίνησα επιτέλους το campaign και είναι πολύ εντυπωσιακό!Ούτε στιγμή ηρεμίας!
jakegate7 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Σας έκανα add και τους δυο για κανένα tube only matchάκι . Όνειρο μου να μπω με συμπαίχτες και να ξεtubeασουμε τους αντιπαλούς !!!!! όποτε θες,σε προειδοποιώ όμως είμαι και πολύ pro στο thumper!! :-D
jakegate7 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 ωραία περάσαμε και σήμερα, είχαμε τον κλασικό Έλληνα μ@λ@κ@ να μας σπάσει τα νεύρα. μπαίνει στην αντίπαλη ομάδα ο φίλος του και τον σκοτώνει συνέχεια για να βγάλει nuke. το αποτέλεσμα αυτός 27-0 και το ζώο ο φίλος του 0-29 . αθάνατη η ελληνική μαλακία!!!
chill Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Άμα μπαίνεις με friends δεν σε βγάζει στην ίδια ομάδα έτσι κι αλλιώς? Wtf τόσο τυχεροί ήταν και αυτοί όπου και μπήκαν στο ίδιο game και σε αντίπαλες ομάδες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα