speedy23 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Χθες πραγματικα εξοργιστηκα οσο με κανενα αλλο παιχνιδι.Wasteland,ενας τυπος τελειωνει το παιχνιδι με 16 kills και ολα με το tube.Μαζι του και καποιοι αλλοι αλλα οχι σε τοσο βαθμο.Ο τυπος ηταν level 60 αν θυμαμαι καλα και πρεπει να ειχε κανει 2 φορες prestige...Περα οτι μαμαει ολο το παιχνιδι,ρε ουτε ενα kill να κατσει και να σημαδευσει μια φορα.
jakegate7 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Χθες πραγματικα εξοργιστηκα οσο με κανενα αλλο παιχνιδι.Wasteland,ενας τυπος τελειωνει το παιχνιδι με 16 kills και ολα με το tube.Μαζι του και καποιοι αλλοι αλλα οχι σε τοσο βαθμο.Ο τυπος ηταν level 60 αν θυμαμαι καλα και πρεπει να ειχε κανει 2 φορες prestige...Περα οτι μαμαει ολο το παιχνιδι,ρε ουτε ενα kill να κατσει και να σημαδευσει μια φορα. μπορεί να ήμουν και εγώ θυμάσαι το όνομα?
chill Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Χθες πραγματικα εξοργιστηκα οσο με κανενα αλλο παιχνιδι.Wasteland,ενας τυπος τελειωνει το παιχνιδι με 16 kills και ολα με το tube.Μαζι του και καποιοι αλλοι αλλα οχι σε τοσο βαθμο.Ο τυπος ηταν level 60 αν θυμαμαι καλα και πρεπει να ειχε κανει 2 φορες prestige...Περα οτι μαμαει ολο το παιχνιδι,ρε ουτε ενα kill να κατσει και να σημαδευσει μια φορα. Στον έρωτα και στον πόλεμο όλα επιτρέπονται μπορεί να ήμουν και εγώ θυμάσαι το όνομα? Έλα ρε να ρίχνεις και καμιά σφαίρα. Εγώ ρίχνω κάργα......όταν μου τελειώσει το ammo του tube Btw αυτό το perk στο οποίο λέει ότι παίρνεις και ammo από τους νεκρούς αντιπάλους δίνει ammo και για το tube? Προσκυνήστε το είδωλο!!!!! [ame]http://www.youtube.com/watch?v=c6b6_N0v-kI[/ame]
BaLsAmoMenos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Btw αυτό το perk στο οποίο λέει ότι παίρνεις και ammo από τους νεκρούς αντιπάλους δίνει ammo και για το tube? Ναι. ασδααασ
KilliK Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 να ρωτησω κατι. εγω το MW1 το ξεσχισα στο πισι ενω ελαχιστα στο xbx2. με το 2,τοχω ξεσχισει στο xbx αλλα καθολου στο πισι. αλλα επειδη εχω βαρεθει τα disconnects,δεν ειμαι και τοσο φιλος του gamepad για τα fps,κτλ σκεφτομαι να αρχισω να παιζω την πισι εκδοση. ομως θα εξοικειωθω γρηγορα και θα ειμαι το ιδιο καλοσ στο πισι η δεν θα μπορω να συνηθισω; εντωμεταξυ εχουν βγει κρακ για να μπορεις να ξεκλειδωσεις αμεσως τα οπλα και τα περκς η πρεπει να τα ξεκλειδωσω παλι ολα απο την αρχη;
chill Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Ναι. ασδααασ Πωωωωωωω, τώρα με έφτιαξες αυτό θα βάλω
jakegate7 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Στον έρωτα και στον πόλεμο όλα επιτρέπονται Έλα ρε να ρίχνεις και καμιά σφαίρα. Εγώ ρίχνω κάργα......όταν μου τελειώσει το ammo του tube Btw αυτό το perk στο οποίο λέει ότι παίρνεις και ammo από τους νεκρούς αντιπάλους δίνει ammo και για το tube? Προσκυνήστε το είδωλο!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=c6b6_N0v-kI ένα πράγμα θα πω για το παιδί: EINAI PRO ΤΕΛΟΣ...gl, thumper,scavenger,danger close και γίνεσε ο φόβος και ο τρόμος!!! ---------- Προσθήκη στις 22:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:09 ---------- να παραθέσω ένα σχόλιο μόνο:"that was not luck that was 100% skills " δείτε και τα άλλα videakia το παιδι είναι τρομερός!
FallenAngelGR Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Πέστα !! τα ίδια λέω και εγώ... Νώντα, μίλα και για εμας, εγώ τι να πω που δεν μπορώ και να μιλήσω επειδή το ηλίθιο το steam κάνει την φωνή μου σαν cartoon?
KilliK Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 λυπαμαι αλλα αυτο που εκανε στο συγκεκριμενο βιντεο δεν ειναι σκιλλ,αλλα γνωση και λιγη εξασκηση.ηξερε σε ποιο σημειο επρεπε να σημαδεψει στην οθονη και απλως το εκανε.μαγκια του αν το ανακαλυψε μονος του αλλα σκιλ δεν ειναι. σκιλ ξερεις ποτε ειναι; αν το συγκεκριμενο το εκανε στην πραγματικη ζωη,οπου θα χρειαζοταν να υπολογισει την βολη του,ενω συνετρεχαν παραμετροι οπως το βαρος του οπλου,το ειδος του οπλου,ο αερας,η γωνια της στοχευσης και οτι αλλη παραμετρο υπαρχει και επηρεαζει την βολη. το να σημαδευεις με την ησυχια σου,ανετα και χαλαρα,αραχτος στον καναπε σου,πατωντας 2 κουμπακια και στοχευοντας σε μια δισδιαστατη επιφανεια δεν λεει τιποτα.
jakegate7 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 λυπαμαι αλλα αυτο που εκανε στο συγκεκριμενο βιντεο δεν ειναι σκιλλ,αλλα γνωση και λιγη εξασκηση.ηξερε σε ποιο σημειο επρεπε να σημαδεψει στην οθονη και απλως το εκανε.μαγκια του αν το ανακαλυψε μονος του αλλα σκιλ δεν ειναι. σκιλ ξερεις ποτε ειναι; αν το συγκεκριμενο το εκανε στην πραγματικη ζωη,οπου θα χρειαζοταν να υπολογισει την βολη του,ενω συνετρεχαν παραμετροι οπως το βαρος του οπλου,το ειδος του οπλου,ο αερας,η γωνια της στοχευσης και οτι αλλη παραμετρο υπαρχει και επηρεαζει την βολη. το να σημαδευεις με την ησυχια σου,ανετα και χαλαρα,αραχτος στον καναπε σου,πατωντας 2 κουμπακια και στοχευοντας σε μια δισδιαστατη επιφανεια δεν λεει τιποτα. κάτσε από την στιγμή που μιλάμε για παιχνίδι και όχι για πραγματικό πόλεμο, δε έχουν καμία σχέση τα skills που χρειάζεσαι για να πας να πολεμήσεις με τα skills που χρειάζεσαι για να κάνεις παπάδες σε ένα παιχνίδι. και ούτε συγκρίνονται μεταξύ τους! ορισμένα kills με gl,thumper (όσο noobόπλα και να είναι) θέλουν πραγματικά skills(ναι θέλει skills να πατάω δυο κουμπάκια απο την καρέκλα μου). ειδικά το thumper είναι δύσκολο όπλο και έχει πολλές παραξενιές για να το παίξεις.
KilliK Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 jake οταν σημαδεψε και πατησε την σκανδαλη,τι δυσκολιες αντιμετωπιζε; ο ουρανος ειανι στατικος,αρα το σημειο που πρεπει να στοχευσει στην οθονη ειναι σταθερο καθε φορα οποτε του αρκει να το θυμαται. δεν τον κυνηγανε οι αντιπαλοι,οποτε δεν εχει το αγχος να το κανει γρηγορα αρα ,ε λιγοτερη αυτοσυγκεντρωση. δεν υπαρχει αερας η η αντισταση του οπλου η οτιδηποτε αλλο μεσα στην πιστα που να επηρεαζει την φυσικη της βολης,περα απο την βαρυτητα της πιστας. και σε ρωταω,ειναι τοσο δυσκολη η συγκεκριμενη βολη που εκανε ωστε να θεωρειται σκιλλ; σε καθε αλλη περιπτωση ναι ειναι σκιλλ αν εκανε τετοια βολη,ολη οχι οπως εγινε στο βιντεο αυτο. το thumper παντως ιεναι απο τα αγαπημενα μου,οντως λιγο πιο δυσκολο στην χρηση,αλλα στις μακρινες ρουκετοβολες ειναι καλυτερο και απο το gl.
jakegate7 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 gl noob here edit:έτσι πως το λες τώρα,πάω πάσο αλλά ανέφερα ότι είναι καλός παίχτης επειδή είδα και άλλα videakia του.
KilliK Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 και υστερα φαγανε απο μια ποινη,αφου απαγαρευεται μη εξουσιοδοτημενη χρηση οπλου.
ksaplostra Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 λυπαμαι αλλα αυτο που εκανε στο συγκεκριμενο βιντεο δεν ειναι σκιλλ,αλλα γνωση και λιγη εξασκηση.ηξερε σε ποιο σημειο επρεπε να σημαδεψει στην οθονη και απλως το εκανε.μαγκια του αν το ανακαλυψε μονος του αλλα σκιλ δεν ειναι. σκιλ ξερεις ποτε ειναι; αν το συγκεκριμενο το εκανε στην πραγματικη ζωη,οπου θα χρειαζοταν να υπολογισει την βολη του,ενω συνετρεχαν παραμετροι οπως το βαρος του οπλου,το ειδος του οπλου,ο αερας,η γωνια της στοχευσης και οτι αλλη παραμετρο υπαρχει και επηρεαζει την βολη. το να σημαδευεις με την ησυχια σου,ανετα και χαλαρα,αραχτος στον καναπε σου,πατωντας 2 κουμπακια και στοχευοντας σε μια δισδιαστατη επιφανεια δεν λεει τιποτα. Ισως φαω μπαν αλλα..... Μηπως παίρνεις ναρκωτικά; Αν παίρνεις έχε καλώς ειδάλλως να ξερεις εχεις πολύ μεγάλο θεμα.
FarCry Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Ισως φαω μπαν αλλα..... Μηπως παίρνεις ναρκωτικά;Αν παίρνεις έχε καλώς ειδάλλως να ξερεις εχεις πολύ μεγάλο θεμα. :lol::lol::lol::lol: μπα σε καλο σας....βαλτε το στα ανεκδοτα αυτο το διαλογο :-D:-D:-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα